ceskaSabinho je napisao/la:http://www.****/utakmica/KpeBZhro/#detalji
Kakva je ovo Tipsport liga??

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ceskaSabinho je napisao/la:http://www.****/utakmica/KpeBZhro/#detalji
Ti se sad ironicno salis ili nemas stvarno ni trunka pojma?MaksuzBaksuz je napisao/la:Nemogu da svatim da jos neki krive Susica za Seferovica! Pa njega su najvise ganjali a covjek nam na kraju dade nogu ...
Salis se ponovo? Haha, nebi Seferovic iz Spanske Lige mogao igrati za nas, a zato upravo nemamo pojma ko bi mogao biti 3. napadac. Muslimovic koji u Kini pise o svojim dozivljajima na WCu ili anonimusi iz Ceske lige? Na to smo spali zahvaljujuci selektoru i "prirodnog mu igranja za Svicarsku".MaksuzBaksuz je napisao/la:Obecali mu Svicarci da ce igrati, sto kod nas nebi jos mogo ni za 4 godine
Nisam pitao brate cija je, nego kakva je.Micron je napisao/la:ceskaSabinho je napisao/la:http://www.****/utakmica/KpeBZhro/#detalji
Nisam upratio to sto si piso. Ako ti nije tesko posalji mi porukom pa da i ja budem pametnijiGumenix je napisao/la:[Sa situacijom oko Seferovica sam upoznat i o tome sam pisao i nije rekla kazalapozdrav.
Nesalim se, ozbiljno tako mislim. Iskreno mislim da ako je momak htjeo da igra za nas, nebi se nikad dvoumio (pogledaj kod Pijanic) pogotovo u fazi kad su stvari krenule na bolje u savezu (znaci u eri Osima).Principatus je napisao/la:[quotequote]
="MaksuzBaksuz"]Nemogu da svatim da jos neki krive Susica za Seferovica! Pa njega su najvise ganjali a covjek nam na kraju dade nogu ...[/Ti se sad ironicno salis ili nemas stvarno ni trunka pojma?
"Oni "su ga najvise "ganjali", ko to? Halid Beslic?![]()
Salis se ponovo? Haha, nebi Seferovic iz Spanske Lige mogao igrati za nas, a zato upravo nemamo pojma ko bi mogao biti 3. napadac. Muslimovic koji u Kini pise o svojim dozivljajima na WCu ili anonimusi iz Ceske lige? Na to smo spali zahvaljujuci selektoru i "prirodnog mu igranja za Svicarsku".MaksuzBaksuz je napisao/la:Obecali mu Svicarci da ce igrati, sto kod nas nebi jos mogo ni za 4 godine
Naljutit ces se, ali evo prijedloga: Prvo sjednes, razmislis, pa onda piskaranje.
Neko fali u ovj recenici, ili ta ga racunici. Haj pogodi.MaksuzBaksuz je napisao/la: Zar nije bio vazda u kontaktu sa reprezentativcima, dobio nagradu, bio pozvan u Sloveniju .
Yes, kao sto nam je rekao za Hajrovica. Pa ga amateri dovodili, koji sa savezom veze nemaju.MaksuzBaksuz je napisao/la:Sto se tice selektora i ovdje vazi da on ima informaciju vise. Treba znati citati izmedju redova, i ovdje nam je Pape indirektno reko koga je mali odabro.
How Yes No Kako Da Ne! Selektor neprati razne forume pa mu zato fale informacije ali zato mi te informacije imamo iz prve ruke! Malo morgen! Nezna niko od nas sta se desava iza zatvorenih vrata, samo mozemo slutiti. Ili si i ti jedan od onih koji smatraju provjerenu informaciju ono kad je prijatelj jednog rodjaka rekao da zna cistatcicu hotela u kojoj su reprezentativci i ona mu dala informaciju iz prve ruke!?Principatus je napisao/la:Bagrcavi objasnio. Gora sam ja budala.![]()
Neko fali u ovj recenici, ili ta ga racunici. Haj pogodi.MaksuzBaksuz je napisao/la: Zar nije bio vazda u kontaktu sa reprezentativcima, dobio nagradu, bio pozvan u Sloveniju .
Da ti pomognem: "Mr. I am not able to book a flight."
Yes, kao sto nam je rekao za Hajrovica. Pa ga amateri dovodili, koji sa savezom veze nemaju.MaksuzBaksuz je napisao/la:Sto se tice selektora i ovdje vazi da on ima informaciju vise. Treba znati citati izmedju redova, i ovdje nam je Pape indirektno reko koga je mali odabro.
U svakoj drugoj ozbiljnoj reprezentaciji, seletor bi se toga sramio.
Selektor inace ima kod nas najmanje informaciju manje, ako ne i dvije ili tri manje, jer ga ne interesuje prosto. Kod nas su pojedini reprezentativci vise uradili za dovodjenje igraca od njega, lika jednostavno ne interesuje. Nema tu vise matematike.A za ove ostale nebuloze nemam ni vremena a bogami ni strpljenja, da ih komentarisem.
Njega pominjes na svakoj temi izgleda.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:a sta je s MRAVCEM? znam da covjek nije klasa kao spaha, ali ipak uvijek je pruzao solidne utakmice u repki!
MaksuzBaksuz je napisao/la:Njega pominjes na svakoj temi izgleda.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:a sta je s MRAVCEM? znam da covjek nije klasa kao spaha, ali ipak uvijek je pruzao solidne utakmice u repki!Sjetim se samo Albanije
![]()
Iamo dobre i dovoljno stopera (Spaha, Bico, Zurkanovic, Ogi, Pandz, moze i Kolasinac tu igrati, Besic) tako da nevjerujem da ce ponova dobiti priliku. Arslanagic bi trebao biti prioritet da se dovede. Mravac je tu negdje sa Sunjicem mozda i Cocalicem, znaci tek neka daleka, daleka opcija.
Sto se tice povlacenja za kapicu, Svi manje vise znamo da Papetu ne ide davanje intervjua, slanje poruka... pa mi malo nelogicno zvuci da je sposoban da indirektno salje genijalne poruke, a da nije sposoban da da normalan intervju.MaksuzBaksuz je napisao/la:
Nesalim se, ozbiljno tako mislim. Iskreno mislim da ako je momak htjeo da igra za nas, nebi se nikad dvoumio (pogledaj kod Pijanic) pogotovo u fazi kad su stvari krenule na bolje u savezu (znaci u eri Osima).
Zar nije bio vazda u kontaktu sa reprezentativcima, dobio nagradu, bio pozvan u Sloveniju da potpise sve papire kao i Hajrivic(i) i uz to bio reko da ce doci pa cim je Hitzfeld mahno on se predomislio! Lobing oko ovog igraca je bio odkako je igro na SP U17. Na kraju nas je iznevjerio najvise.
Mogo bi kod nas sjediti na klupi i brojati minute koje ce kraj Vede i Dzeke odigrati sljedece cetir godine. Jos je on daleko od kvaliteta ove dvojice. Znaci bio bi taj treci napadac sa minimalnom minutazom. Kod Svajcaraca se moze nadati da bude napadac broj 1, jer oni nemaju pravih i kvalitetnih napadaca.
Sto se tice selektora i ovdje vazi da on ima informaciju vise. Treba znati citati izmedju redova, i ovdje nam je Pape indirektno reko koga je mali odabro. Iskreno napravili ste od Susica debila koji nemoze sabrati 1+1, mislim i da je gluh i njem opet nije corav, sereta previse oko toga da nas je on kosto nekih igraca. Uostalom oko Halilovica je bila ista prica.
Nije lošiji, one je deset puta gori. Bože sačuvaj. Naš stoperski tandem treba biti Spahić- Arslanagić, a drugi Bičakčić-Pandža. Uz to trebamo imati Bunozu koji može igrati i lijevo i Vranješa koji može igrati i desno.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:MaksuzBaksuz je napisao/la:Njega pominjes na svakoj temi izgleda.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:a sta je s MRAVCEM? znam da covjek nije klasa kao spaha, ali ipak uvijek je pruzao solidne utakmice u repki!Sjetim se samo Albanije
![]()
Iamo dobre i dovoljno stopera (Spaha, Bico, Zurkanovic, Ogi, Pandz, moze i Kolasinac tu igrati, Besic) tako da nevjerujem da ce ponova dobiti priliku. Arslanagic bi trebao biti prioritet da se dovede. Mravac je tu negdje sa Sunjicem mozda i Cocalicem, znaci tek neka daleka, daleka opcija.
pa nebi se bas slozio s time, da je losiji od zukanovica, ogija i pandze......znaci zasto ne momka ponovo isprobati, pa ja
Ni hajrovic (izet) ni kolasinac mescini nisu nista odgovarali povodom nedolaska na teferic, tad se seo nije javljao na telefon..i na kraju obojicu u repku dovede neki becirovic koji veze nema sa savezom...MaksuzBaksuz je napisao/la:Doso bi u Sloveniju. Vjeruj mi da taj sastanak u Sloveniji je pokazo ko zeli a ko ne. Tad su Hajrovici i Kolasinac (koji se i jedini javio da nemoze doci) kao jedini pokazali da zele.
Nije vala bolji od zuke taman da zuka igra cetveronoske..a svakako ni od pandze ni ogija..covjek je borben samo tako, al to mu je i jedini kvalitet..gringonjaOnajDrugi je napisao/la:MaksuzBaksuz je napisao/la:Njega pominjes na svakoj temi izgleda.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:a sta je s MRAVCEM? znam da covjek nije klasa kao spaha, ali ipak uvijek je pruzao solidne utakmice u repki!Sjetim se samo Albanije
![]()
pa nebi se bas slozio s time, da je losiji od zukanovica, ogija i pandze......znaci zasto ne momka ponovo isprobati, pa ja
Gledao sam prije jedno 2-3 mjeseca njegove 2 tekme. Covjek u nekim situacijama odreaguje majstorski, ali onda kasnije totalno usere. u 1 je skrivio penal i bio krivac za jos 1 gol. A u drugoj je isto umalo napravio penal ( ustvari bio je cist penal, ali sudija nije svirao). Kasnije je dobio crveni karton u toj tekmi. Tako da daleko mu kuca bila od repke.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:MaksuzBaksuz je napisao/la:Njega pominjes na svakoj temi izgleda.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:a sta je s MRAVCEM? znam da covjek nije klasa kao spaha, ali ipak uvijek je pruzao solidne utakmice u repki!Sjetim se samo Albanije
![]()
Ovdje griješiš.Principatus je napisao/la: Selektor inace ima kod nas najmanje informaciju manje, ako ne i dvije ili tri manje,
Pa da je Pape znao to bolje objasniti nebi reko fatanje kape i slicno, ali on nezna i ja mu i halalim. Procitaj ili cuj koji Osimov intervju pa ces vidjeti kako covjeku tesko pada da svoje komplikovane misli prenese u neku razumljivu formu.TMovac je napisao/la: Sto se tice povlacenja za kapicu, Svi manje vise znamo da Papetu ne ide davanje intervjua, slanje poruka... pa mi malo nelogicno zvuci da je sposoban da indirektno salje genijalne poruke, a da nije sposoban da da normalan intervju.
Sto se Seferovica tice, ako je lobiran jos od U17 SP-a, zasto onda nije doveden odmah da igra za nasu U19, ili najkasnije za nasu U21? Zasto se cekalo da sazrije za A repke? Gdje je opet kasno i amaterski odreagovano.I fakat ne kontam zasto se svi hvatate te famozne nagrade, koju je uzgred dobio od novinara, a ne Nogometnog/Fudbalskog saveza.Te stoga nije imala nikakvog znacaja sa tog aspekta, jer jedini koji su mu mogli poslati poziv za repku su savez i selektor. Nikakvi novinari, nikakvi igraci.
Principatus je napisao/la:Divna strategija Maksuz. Nalupas toliko pogresnih stvari, toliko praznih pretpostavki, nagomilas pogresne informacije, pa jednu na drugu slazes, bez ikakvog temelja ili informacija (hej da svi mi raspolazemo sa vise ili manje infos, ti manje). Samo da je vise gomilanja. Nisam rektor da jednu stvar po stvar pokazem neispravnom, a ti dalje gomilas.![]()
Ustvari objasio si tvoje shvacanje profesionalnog sporta, rijecima: "Ma profesionalizam nam Balkancima ionako ne lezi". To govori za sebe. Tip strategija: Pameti predaj se, okruzena si.![]()
Neka hvala ode ja vrijeme u bolje stvari trositi.