FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Devil » 16 feb 2011, 20:16

Jel' moze neko da mi ostavi link od sto bi ovi rekli "onog anamo foruma" :lol: gde sada pisu navijaci Borca,malo da pregledam pred tekmu sta se pise,ocekuje...

Naravno na PP. ;)

Hvala.

edit:Hvala dobio sam nemorate se vise cimati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 feb 2011, 18:52

Ima prenos na Areni Sport 1 u nedelju od 14:00.

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 17 feb 2011, 18:59

Dejan, BL je napisao/la:Ne budi toliko ubjeđen, ko je uopšte olimpic? A i taj Široki nek jedan finansijer zaglavi u zatvor zbog nekih malverzacija ode projekat u ku..c

Veliki gradovi, bez obzira koliko to bilo teško uvijek će održavati svoje klubove a ovi ostali tu su samo u prolazu.
Tako je, zna se da se fudbal igra zbog navijaca i upravo ti navijaci ce odrzavati klub da ne propadne .

A ti klubovi gdje jedan covjek drzi klub lako odu u tri lijepe p . m .
Razumijes ti mene burazere moj :)

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 18 feb 2011, 02:52

Aj Borac!

lesinarDV
Kontakt:

Post Postao/la lesinarDV » 19 feb 2011, 11:30

Devil je napisao/la:Ima prenos na Areni Sport 1 u nedelju od 14:00.

& пренос, то се $ " $,& се ? % јест $ $ :mrgreen: :mrgreen:
' &,' ?!
& ' ГАЗЕ & ' &, ? & " ?!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 19 feb 2011, 15:55

Noćas polako prema našem najvećem stadionu a sutra šta bude, a za 7 dana ništa osim pobjede. Široki mora pasti!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 19 feb 2011, 18:15

Sutra nas ceka prava provjera,dakle svi uslovi su tu,da vidimo koliki su nam dometi,i koliko smo napredovali zadnjih nekoliko godina.Iako je mec prijateljski,puno ce se stvari vidjeti,nije dzaba generalna proba.Dakle ceka nas Crvena Zvezda,u kojoj je atmosfera dovedena do usijanja,dosao je Prosinecki na mjesto trenera,doveli su nekoliko kvalitetnih igrackih pojacanja,ceka nas klub koji planira ovog proljeca da stigne jedan Partizan,a znamo svi kakvu oni ekipu imaju.Pored navedenih stvari,treba uzeti u obzir da je vrijednost Zvezde daleko,daleko veca nego vrijednost bilo kojeg kluba iz nase lige,pa tako i Borca.I na kraju,ceka nas,po slobodnim procjenama oko 20 000 navijaca i simpatizera na Marakani,koji ce sigurno traziti da nam "crveno-beli" skinu skalp.

Ocekujem utakmicu,u kojoj ce igraci dati maksimum svojih mogucnosti,naravno uz malu rezervu,da ne bi doslo do povreda.Mislim da mozemo parirati ovakvoj Zvezdi,licno bih bio zadovoljan remijem,mada potajno se nadam iznenadjenju,i nasoj pobjedi.Naravno ni poraz nije sramota,ukoliko je minimalan.Publika ce biti najveca prepreka nasim igracima,i ako se uspiju priviknuti na atmosferu na Marakani pred toliko hiljada ljudi,i odigrati kako znaju,onda ce im utakmica u Sirokom pred njihovih hiljadu navijaca biti "walk in the park",kako bi rekli englezi.Sve u svemu,ceka nas poslastica,prenos direktno na Arenisport 1,ko nije u prilici uzivo.

Aj Borac,pokazi da mozes da si najbolji ti.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 19 feb 2011, 18:17

Сретно & сутра,& $ $ " ?! ;)
- зна ? " - ? " ' РТРС (за Арену спорт ')?
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 19 feb 2011, 18:25

zvornicki klan je napisao/la:Сретно & сутра,& $ $ " ?! ;)
- зна ? " - ? " ' РТРС (за Арену спорт ')?
Mislim da ne,da jedini prenos odradjuje Arena,a imas snimak na SOS kanalu,u 19:05.Ako nemas kablovsku,imas na sajtu Zvezde uzivo prenos cini mi se,a mozda jos negdje po netu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 feb 2011, 20:39

Prvo da pozelim dobrodoslicu svim momcima(i devojkama) koji su dosli da bodre Borac na Marakani.
Jedina prepreka da gledamo sutra dobar fudbal i uzivamo u igri je vreme,jer stvarno je lose i sada kisa pada a temperatura je nekih 2-3 C.Ono sto raduje prema prognozama hidrometeroloskog zavoda je da sutra ipak nece biti jake kise,ali ce temperatura ostati na ovoj razini,dakle zimska oprema je do pocetka meca potrebna. :)

Ja jedva cekam mec,stvarno sam se uzeleo domacih utakmica na Marakani nakon duze pauze,pa mi i nije bitno sto je prijateljska tekma.Robi je ponovo tu ovaj put pored aut linije,ulaz besplatan i imaju se svi preduslovi da uzivamo u atmosferi pred nadam se nekih 20-25000.
Sto se tice utakmice generalka je nema se sta pricati,poslednje pripreme pred prolecne pohode,rezultat je manje vise u drugom planu ali je ipak lepo da se pobedi i dobije se dodatno samopouzdanje.Bitno je samo da ne bude nekih neplaniranih povreda a neka pobedi bolji.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 19 feb 2011, 21:19

Devil je napisao/la:Prvo da pozelim dobrodoslicu svim momcima(i devojkama) koji su dosli da bodre Borac na Marakani.
Jedina prepreka da gledamo sutra dobar fudbal i uzivamo u igri je vreme,jer stvarno je lose i sada kisa pada a temperatura je nekih 2-3 C.Ono sto raduje prema prognozama hidrometeroloskog zavoda je da sutra ipak nece biti jake kise,ali ce temperatura ostati na ovoj razini,dakle zimska oprema je do pocetka meca potrebna. :)

Ja jedva cekam mec,stvarno sam se uzeleo domacih utakmica na Marakani nakon duze pauze,pa mi i nije bitno sto je prijateljska tekma.Robi je ponovo tu ovaj put pored aut linije,ulaz besplatan i imaju se svi preduslovi da uzivamo u atmosferi pred nadam se nekih 20-25000.
Sto se tice utakmice generalka je nema se sta pricati,poslednje pripreme pred prolecne pohode,rezultat je manje vise u drugom planu ali je ipak lepo da se pobedi i dobije se dodatno samopouzdanje.Bitno je samo da ne bude nekih neplaniranih povreda a neka pobedi bolji.
:o :o
mislis da ce ovako mnogo raje biti?
i sretno sutra borcu i da poderete tu prekodrinsku dijasporu :mrgreen:
imal gdje prenos?

sorry..upravo procita arena1..al nemam taj pro.
-PAJA Fan Club!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 feb 2011, 21:22

_Bad_boy je napisao/la:
Devil je napisao/la:Prvo da pozelim dobrodoslicu svim momcima(i devojkama) koji su dosli da bodre Borac na Marakani.

imal gdje prenos?
Nije to mnogo brate,bilo je i u proletnom delu toliko na nekim tekmama,prosek je 12000 jos kad tome dodas da je Robiju sutra debi i dosta ljudi zeli da ga vidi,kad vidis koliko je ludilo medju navijacima za ovu tekmu,besplatan ulaz,jedino sto moze sve to da pokvari je opet kazem lose vreme.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 19 feb 2011, 21:28

Devil je napisao/la: Nije to mnogo brate,bilo je i u proletnom delu toliko na nekim tekmama,prosek je 12000 jos kad tome dodas da je Robiju sutra debi i dosta ljudi zeli da ga vidi,kad vidis koliko je ludilo medju navijacima za ovu tekmu,besplatan ulaz,jedino sto moze sve to da pokvari je opet kazem lose vreme.
steta zbog vremena..i ostaje zal sto nam timovi nisu na nekom visem nivou,kakvi bi to dueli i derbiji bili.uglavnom iskreno zelim da borac pobijedi,nekako bi mi draze bilo.
a jel najavljen dolazak lesinara?
-PAJA Fan Club!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 feb 2011, 21:31

_Bad_boy je napisao/la:
Devil je napisao/la: Nije to mnogo brate,bilo je i u proletnom delu toliko na nekim tekmama,prosek je 12000 jos kad tome dodas da je Robiju sutra debi i dosta ljudi zeli da ga vidi,kad vidis koliko je ludilo medju navijacima za ovu tekmu,besplatan ulaz,jedino sto moze sve to da pokvari je opet kazem lose vreme.
steta zbog vremena..i ostaje zal sto nam timovi nisu na nekom visem nivou,kakvi bi to dueli i derbiji bili.uglavnom iskreno zelim da borac pobijedi,nekako bi mi draze bilo.
a jel najavljen dolazak lesinara?
Jeste najavljen mislim da je za njih rezervisan jugo-istok pretpostavljam da ce ih sa bracom biti negde oko 200-300.

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 19 feb 2011, 23:59

Ja ne znam jel bilo al cini mi se da niko ne spominje da je Borac u Antaliji ispusio i od Jagodine 2:0.

http://www.fkjagodina.org.rs/vesti_det.php?vesti_id=363&

Datum pise 12.2.2011.

Edit:
I izvlakusa
http://www.****/index.php?op ... Itemid=113

ko ce znati ko je u pravu...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 20 feb 2011, 09:23

Hellas je napisao/la:Ja ne znam jel bilo al cini mi se da niko ne spominje da je Borac u Antaliji ispusio i od Jagodine 2:0.

Datum pise 12.2.2011.

Edit:
I izvlakusa

Ne da mi se sad traziti sastav,ali naci cu kasnije,pa ces vidjeti da je igralo mozda par Borcevih prvotimaca,tacnije 3.Ovo ostalo klupa,i mladji.

Nemamo se sta izvlaciti,pa i da smo izgubili sta ima veze,pripremne su utakmice.

FGR
Kontakt:

Post Postao/la FGR » 20 feb 2011, 09:34

u koliko je tekma da bacim KECA Na zvezdu!!!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 20 feb 2011, 09:54

Devil je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:

imal gdje prenos?
Nije to mnogo brate,bilo je i u proletnom delu toliko na nekim tekmama,prosek je 12000 jos kad tome dodas da je Robiju sutra debi i dosta ljudi zeli da ga vidi,kad vidis koliko je ludilo medju navijacima za ovu tekmu,besplatan ulaz,jedino sto moze sve to da pokvari je opet kazem lose vreme.
mozda bude ta cifra jer je ulaz besplatan plus debi Prosineckog a prenos ce moci da se gleda i sa zvezdinog sajta

http://www.zvezdatv.rs/

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 20 feb 2011, 10:25

Hellas je napisao/la:Ja ne znam jel bilo al cini mi se da niko ne spominje da je Borac u Antaliji ispusio i od Jagodine 2:0.

Datum pise 12.2.2011.

Edit:
I izvlakusa

Daj molim te :lol: :lol: :lol: :lol:

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 20 feb 2011, 13:05

Ovde je ludnica jest daje malo vrijeme ruzno ali vazno je da nema padavina
U Bg je stiglo dosta Banjalucana kao i brace iz Novog sada ocekuje se veoma dobra utakmica i naravno nasa pobjeda :D
Melburnski Lesinar

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.