Hoće li onda biti na dispoziciji Ivaylu Petevu?
“Petev zna gdje sam, moj telefon je upaljen i otvoren sam za razgovor. Pitanje je samo šta se želi. Ako se želi uspjeh, da budemo ponovo na nivou na kojem smo nekad bili i da se radi sa najboljim igračima, onda sam tu. Ako će biti šikaniranje kao u zadnje dvije-tri godine, dovođenje nekih igrača kako bi se prodali i uzele pare ispod stola, onda to meni nije potrebno u ovom dijelu karijere.”
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
-
- Kontakt:
Bega i Lulic, jedini ozbiljni igraci koje imamo 

Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Znači reprezentativna penzija za Asmira?braco je napisao/la: ↑03 feb 2021, 14:56
“Petev zna gdje sam, moj telefon je upaljen i otvoren sam za razgovor. Pitanje je samo šta se želi. Ako se želi uspjeh, da budemo ponovo na nivou na kojem smo nekad bili i da se radi sa najboljim igračima, onda sam tu. Ako će biti šikaniranje kao u zadnje dvije-tri godine, dovođenje nekih igrača kako bi se prodali i uzele pare ispod stola, onda to meni nije potrebno u ovom dijelu karijere.”
Kad bi svi ovako razmišljali onda se niko ne bi odazvao. Pišam ga, preživit će reprezentacija i bez njega, ionako bi samo mogao grijati klupicubraco je napisao/la: ↑03 feb 2021, 14:56

Mysterious🥷
Nije mu ovo nista smetalo dok je bio prvi golman.Burns je napisao/la: ↑03 feb 2021, 15:18Kad bi svi ovako razmišljali onda se niko ne bi odazvao. Pišam ga, preživit će reprezentacija i bez njega, ionako bi samo mogao grijati klupicubraco je napisao/la: ↑03 feb 2021, 14:56
“Petev zna gdje sam, moj telefon je upaljen i otvoren sam za razgovor. Pitanje je samo šta se želi. Ako se želi uspjeh, da budemo ponovo na nivou na kojem smo nekad bili i da se radi sa najboljim igračima, onda sam tu. Ako će biti šikaniranje kao u zadnje dvije-tri godine, dovođenje nekih igrača kako bi se prodali i uzele pare ispod stola, onda to meni nije potrebno u ovom dijelu karijere.”![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Prosvijetlio se odjednom

Mysterious🥷
Ministar je jedan od najvecih profesionalaca u drzavnom dresu od osamostaljena. Ne daj da te ponizavaju, doktore! 

Bravo Asmire za izjave 

Ocekujem da ce Ivaylo i Vico stati ovom u kraj. Ako su se vec kod Prosineckog, Bajevica i bivseg predsjednika desavale ove stvari, a po prirodi sam optimista, ocekujem da novi selektor i novi predsjednik zaustave ovaj lopovluk

Koliko god ta izjava bila ok, u isto vrijeme je i bezveze.
Bilo je i ranije sikaniranja i menadžerskih igraca pa nije tako govorio. Isti slučaj kao s Medunjaninom - sta brbljas kad si bivsi, reci u brk sve kad si tu, a ne kao "odbjegla nevjesta".
Istina je da je nekad ranije bilo manje menadžerskih igraca jer si imao veliki broj odličnih igraca cije je mjesto u prvih 11 (15) zagarantovano (Beg, mujdza, spaha, rahimic, sejo, seo, lulic, medo, vedo, bico, dzeko, miske, mume...). Sada nemas takvih 11, nazalost, pa je prostor za menadzerske igrace veći i vidljiviji, da ne kazem razumljivi.
Problem je, Begovicu, postojao i onda, silom prilika (citaj odlicnih i kvalitetnih igraca) manji...ali problem je problem...isti tada kao i sada.
Bilo je i ranije sikaniranja i menadžerskih igraca pa nije tako govorio. Isti slučaj kao s Medunjaninom - sta brbljas kad si bivsi, reci u brk sve kad si tu, a ne kao "odbjegla nevjesta".
Istina je da je nekad ranije bilo manje menadžerskih igraca jer si imao veliki broj odličnih igraca cije je mjesto u prvih 11 (15) zagarantovano (Beg, mujdza, spaha, rahimic, sejo, seo, lulic, medo, vedo, bico, dzeko, miske, mume...). Sada nemas takvih 11, nazalost, pa je prostor za menadzerske igrace veći i vidljiviji, da ne kazem razumljivi.
Problem je, Begovicu, postojao i onda, silom prilika (citaj odlicnih i kvalitetnih igraca) manji...ali problem je problem...isti tada kao i sada.
A sile i reprezentacije, hocu reci cirkusa zvani reprezentacija, koju vodi cirkusant koji ne priznaje tu istu drzavu i Tuta koji ni sam ne zna zasto i kako je dosao tu.
Nisu oni Begi ni do koljena.
Nisu oni Begi ni do koljena.
- Goalgetter
- Kontakt:
Rekao istinu - i opet ne valja. Tacno i ne zasluzujemo bolje.
Gdje je ovaj intervju, ne mogu ga naći?braco je napisao/la: ↑03 feb 2021, 14:56
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Zaslužujemo da na vrijeme kaze istinu a ne kad je sve otišlo u vraga. Ta njegova "istina" danas nista ne predstavlja. U ovom totalnom rasulu niko je maltene nije ni dozivio.Goalgetter je napisao/la: ↑05 feb 2021, 20:09Rekao istinu - i opet ne valja. Tacno i ne zasluzujemo bolje.
Naravno, bolje ikad nego nikad, ali to je davno trebalo kazati. Isti slucaj s Medunjaninom.
Jah Medunjanin je mogao reci istinu u vezi desavanja zadnje 3 god.
Što nije progovorio o igračima koji biraju utakmice i koji naprave problem kad nisu zadovoljni minutažom.
Ovo od danas u rangu Kjosevskog
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921