YAYA BANANAAA23 je napisao/la:HOĆEMO KONDOGBIJU!
MOŽE I WANYAMA!
ILI BILO KOJA CRNČUGA ALI DA IMA VEĆI KU.RAC OD ŽIRONJE!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
YAYA BANANAAA23 je napisao/la:HOĆEMO KONDOGBIJU!
MOŽE I WANYAMA!
ILI BILO KOJA CRNČUGA ALI DA IMA VEĆI KU.RAC OD ŽIRONJE!
Ispravio sam ti postSeaman je napisao/la:[video]pojedini vojaeroljupci kladili se u odlazak ako prćija ne osvoji titulu koje ono sezone a još seru po forumumeštri ko i vojaer[video]
Brokula je napisao/la:Seaman je napisao/la:
To je bio onaj vedo, oprostio sam mu tu opkladu u nadi da ce biti pametniji ali nazalost nije koristilo, kakav fail od forumasa i osobe, iskreno zao mi ga je zabrinut sam za njegovo mentalno zdravlje nadam se da ce biti dobro. mislim da je on ovaj Jack Wheelchair...Seaman je napisao/la:pojedini vojaeroljupci kladili se u odlazak ako prćija ne osvoji titulu koje ono sezone a još seru po forumumeštri ko i vojaer
japa je napisao/la:To je bio onaj vedo, oprostio sam mu tu opkladu u nadi da ce biti pametniji ali nazalost nije koristilo, kakav fail od forumasa i osobe, iskreno zao mi ga je zabrinut sam za njegovo mentalno zdravlje nadam se da ce biti dobro. mislim da je on ovaj Jack Wheelchair...Seaman je napisao/la:pojedini vojaeroljupci kladili se u odlazak ako prćija ne osvoji titulu koje ono sezone a još seru po forumumeštri ko i vojaer
Na tvoju zalost nismo gejcine ali eto cijenim to sto priznate da vam pada na pamet, nazalost vasu nismo svi takvi...AA23 je napisao/la:
Seaman je napisao/la:japa je napisao/la:To je bio onaj vedo, oprostio sam mu tu opkladu u nadi da ce biti pametniji ali nazalost nije koristilo, kakav fail od forumasa i osobe, iskreno zao mi ga je zabrinut sam za njegovo mentalno zdravlje nadam se da ce biti dobro. mislim da je on ovaj Jack Wheelchair...Seaman je napisao/la:pojedini vojaeroljupci kladili se u odlazak ako prćija ne osvoji titulu koje ono sezone a još seru po forumumeštri ko i vojaer
rambo16 » 21 jan 2016, 22:09
rambo16 je napisao/la:Hoces se kladit u trajni nestanak sa foruma?
Ako Arsenal uzme titulu naredne sezone,nestani. Ako ne uzme ja cu nestat. OK?
Bez obzira na transfere. . .
Schneiderlin je napisao/la:prihvaćam, to je sigurna oklada u moju korist,ali titula,nemoj mi pisati trofej samo mi nemoj onda s drugim profilom uletiti voajer je nekad osvajao a sad je smežurani **** koji čeka da ga se pospremi u staklenku jer mu je rok trajanja davno istekao
BigBigBang je napisao/la:Ako Arsenal osvoji titulu sa Giroudom prvim spicem i Coqelinom DMFom spreman sam da se obrisem jer znam da je to nemoguce da se desi...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VGS je napisao/la:Ovo se desi kad Wenger nije na klupi.
Brokula je napisao/la:Kad smo kod kopanja postova![]()
![]()
![]()
Pa i ja to pođoh da kažem. Onaj paja je fakat bio klaun, slažeš se?japa je napisao/la:Brokula je napisao/la:Kad smo kod kopanja postova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ti stvarno nikad nisi skontao ovaj post?Iskreno i ne cudi me, nisi se pokazao kao inteligentna osoba...
A i kakve veze ovo ima kad sam fejk?
Isti taj Cech nam je i odnosio bodove,treci gol kontra Liverpula je primio kroz uši,.japa je napisao/la: Pa Cech je donosio bodove i donosi i ove sezone, da njega nije bilo protiv Chelsea ni bod ne bi uzeo. Wojo je rupetina koaj je imala potencijal, i u Romi je bio klaun i primao svakakve golove. Nije on u Juventus doveden ko nasljednik vec kao sto kazes zamjena a biti zamjena tj. drugi golman matorom Bufonu (kojem je svaki slobodan udarac gol zbog refkleska i godina) nije neki podvig. Tesko ce on postati prvi golman kad ovaj ode...Wojo je limitran da imamo njega umjesto Cecha bili bi deseti.
Pa eto nema ti Girouda, Lacazete igra po 80 90 minuta pa opet nije zabio 6 utakmica zaredom gola...dokle vise izgovora? Lacazate je samo jos jedan solidan napadac nista vise..
Ja nisam bio za to da se Wojo proda ako nista moga je on biti zamjena Cechu umjesto Ospine,a kada vec tako pises pa jbt jel realno porediti Cecha i Woju pogledaj ekipu JUventusa od odbrane do veznog reda pa i napada a pogledaj s kim Cech igra samo ce ti se kazati,zar stcarno mislis da CEch nebi bio bolji u JUventusu nego li u Arsenalu,de malo objektivnosti ne skodi ,ali je Wojo volio klub i pristao bi jos sezonu biti rezerva i to je se moglo oidraditi ali jbg kada imamo senilnog starca na klupi pa ga je dao skoro dzaba u najboljim godinama koliko ono bi 12 miliona necegachily-rz je napisao/la:Isti taj Cech nam je i odnosio bodove,treci gol kontra Liverpula je primio kroz uši,.japa je napisao/la: Pa Cech je donosio bodove i donosi i ove sezone, da njega nije bilo protiv Chelsea ni bod ne bi uzeo. Wojo je rupetina koaj je imala potencijal, i u Romi je bio klaun i primao svakakve golove. Nije on u Juventus doveden ko nasljednik vec kao sto kazes zamjena a biti zamjena tj. drugi golman matorom Bufonu (kojem je svaki slobodan udarac gol zbog refkleska i godina) nije neki podvig. Tesko ce on postati prvi golman kad ovaj ode...Wojo je limitran da imamo njega umjesto Cecha bili bi deseti.
Pa eto nema ti Girouda, Lacazete igra po 80 90 minuta pa opet nije zabio 6 utakmica zaredom gola...dokle vise izgovora? Lacazate je samo jos jedan solidan napadac nista vise..
Wojo je trenutno klasa za Cecha,dimenzija više..Da li je zamjena ili naslijednik Bufona vrijeme ce pokazati a trenutno dobija mnogo više prostora za igru,donio je bodove Juventusu kontra Rome i Cagliaria a pri tome nije primio gol kroz uši,.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.