Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Esii TM87
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Esii TM87 » 18 jan 2011, 16:15

Željovac je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la: Begovic ne skida trenerke i suskavce...on sad prava muskarcina ispade :roll: to me podsjeca na Rane
Prava muškarčina i ne nosi šuškavce i malo je reći da ne podsjeća na Rane.

slika
I ovo ti zoves vruce tole :lol:
Ne smije covjek obuci ni bermude od Emerika :roll:
1921-2011

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 jan 2011, 16:38

Preduboko si zagazio da bih ti mogao objasniti razliku između muških i ženskih bermuda :mrgreen: Nije tema svakako.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 18 jan 2011, 16:42

Odo smo daleko ali...Nemas ti meni sta objasnjavati ;) o ukusima ne treba raspravljati,a to sto ti glumis Emerika Gudelja to je drugi par rukava 8-)
1921-2011

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jan 2011, 16:44

Dajte ba, dosta spama!

PS. Ovo u vezi da nasi portali pisu previse o Dzeki pa i treba da se pise o nasem ponosu. Ja cak mislim da je i najpoznatiji Bosanac u Svijetu, a nekima to izgleda smeta. Zavirite malo na Hrvatske portale pa ce te vidjeti tonu tekstova o Modricu, Kranjcaru.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 18 jan 2011, 16:45

vidim nekom dosadilo sto se djeko svaki dan spominje , pa neka ga spominuuu i ne samo njegaa negoo bilo koga ko ima veze sa bih ne mora da bude sportasss samo nek je uspjesan u svijetuu a da je bosanac odma trebamo njegovu slavu sirit :) pa i onoga **** iz tuzlee neznam kako se zovee al a ko djevojka izgleda sad je naj trazeniji maneken i njega cak spominjat :) MALO NAS JE AL NAS IMA

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 18 jan 2011, 16:47

Balotelli: Tevez, Džeko i ja najbolji na svijetu

Tamnoputi napadač Manchester Cityja Mario Balotelli komentirao je nedavnu izjavu talijanskog premijera i vlasnika nogometnog kluba Milan Silvija Berlusconija...

Podsjećamo, Berlusconi je rekao da smatra Antonija Cassana, odnedavno novog igrača svog kluba, najboljim talijanskim nogometašem.

- Vara se ili ne poznaje Balotellija. Zavidim li Cassanu što je potpisao za Milan? Malo – komentirao je Balotelli za Gazzettu dello Sport.

Bivši napadač Intera pritom nije propustio između redaka ponoviti svoju želju da obuče dres "rossonera" iako je ugovorno vezan za "građane" do 2015. godine.

- Još je prerano. Ove godine i sljedeće ostajem u Cityju u kojem sam jako sretan. Uostalom, što mislite o napadu Balotelli-Tevez-Džeko? Vidite li igdje bolji napad na svijetu? Mislim da ne. Čak ni u Barceloni i Realu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jan 2011, 16:49

Sve vise i vise iznenadjuje sa izjavama.
Lud je ko struja. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 18 jan 2011, 16:50

Omerbavarac je napisao/la:Sve vise i vise iznenadjuje sa izjavama.
Lud je ko struja. :lol:
"Benitez mi je rekao: 'Ti si četvrti izbor za napadača, poslije Milita, Eto'a i Pandeva'. Na to sam mu odgovorio: to je to, ćao...".

Lud je bgm :lol: :lol:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 jan 2011, 16:51

Cekajte dok pocne srati po Dzeki :lol:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 18 jan 2011, 16:54

Los_Blanos2 je napisao/la:Cekajte dok pocne srati po Dzeki :lol:
koliko sam opazio on voli vise srati po trenerima :D
"Like a krme in Teheran."

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 jan 2011, 16:59

B0SANAC je napisao/la:Balotelli: Tevez, Džeko i ja najbolji na svijetu

Tamnoputi napadač Manchester Cityja Mario Balotelli komentirao je nedavnu izjavu talijanskog premijera i vlasnika nogometnog kluba Milan Silvija Berlusconija...

Podsjećamo, Berlusconi je rekao da smatra Antonija Cassana, odnedavno novog igrača svog kluba, najboljim talijanskim nogometašem.

- Vara se ili ne poznaje Balotellija. Zavidim li Cassanu što je potpisao za Milan? Malo – komentirao je Balotelli za Gazzettu dello Sport.

Bivši napadač Intera pritom nije propustio između redaka ponoviti svoju želju da obuče dres "rossonera" iako je ugovorno vezan za "građane" do 2015. godine.

- Još je prerano. Ove godine i sljedeće ostajem u Cityju u kojem sam jako sretan. Uostalom, što mislite o napadu Balotelli-Tevez-Džeko? Vidite li igdje bolji napad na svijetu? Mislim da ne. Čak ni u Barceloni i Realu.

Messi je bolji od Teveza. Iako je Tevez vrhunski igrac, ako ne bude nako sebican mozda si priblizi Messiu al nema sanse da bude bolji.
Dzeko i Villa. Villa trenutno bolji.
Balotelli i Pedro, Pedro je bolji.
Samo sto do kraja ove sezone Dzeko i Balo mogu stici ovu dvojicu. Znaci Balo mozda cak bude upravu bas k'o ludi Ciro kad je govorio za Dzeko da ce biti u samom vrhu Europe.

Twinky
Kontakt:

Post Postao/la Twinky » 18 jan 2011, 17:01

Iako smo mala drzavica, mislim da imamo josh dosta poznatih ljudi, dobrih sportista kojima bi se moglo ustupiti malo prostora...al ne nakon 2 godine pisanja gdje ce dzeko da li ce u milan, juventus, real, chelsea, bayern, man utd, man city, barcelonu, almeriju, metalac, slobodu, drinu i gdje vec ne....onda ide sad pisanje o tome kakave jakne i gace nosi dzeko xD, koliko dnevno puta se*e, je*e i pisa i sta je baloteli rekao, a sta tevez sta manchini, i ko je ga ogovarao na kafama a ko ga voli i ne voli....zar ne bi se mogo koji clanak o drugim bh sportistima....

PS: Mi nismo Hrvatska, da mora biti kod nas kako i kod njih..

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 jan 2011, 17:02

Izvini brato, ali porediti Dzeku i Villu nije fer.

Villa vec odavno igra na istom mjestu i tu se ushushkao i navikao. Dzeko je tek sad promijeno ne samo klub nego i ligu. Da Messi dodje u BiH Premier ligu trebalo bi mu par kola da se privikne na okolinu - to je normalno - ne da on nebi bio najbolji - bi - ali bi bio jos bolji nakon nekoliko kola. Dzeko je tek dosao - i nije fer sad porediti Villu s njim. Daj mu malo vremena pa onda poredi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 18 jan 2011, 17:09

Ma dobro, ne morate sad porediti Mesija, Villu i Dzeku , naravno da znamo svi ko je bolji od koga. :lol: Gori ste od Balotelija :lol:

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 18 jan 2011, 17:11

B0SANAC je napisao/la:Ma dobro, ne morate sad porediti Mesija, Villu i Dzeku , naravno da znamo svi ko je bolji od koga. :lol: Gori ste od Balotelija :lol:

Džeko je Messi za Villu :mrgreen:

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 18 jan 2011, 17:18

fahrenheit je napisao/la:
B0SANAC je napisao/la:Ma dobro, ne morate sad porediti Mesija, Villu i Dzeku , naravno da znamo svi ko je bolji od koga. :lol: Gori ste od Balotelija :lol:

Džeko je Messi za Villu :mrgreen:
Rasprava zavrsena :D Slazem se sa ovim :P :P

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 18 jan 2011, 17:21

Messi je Džeko za Villu, ovako je bolje :D
U mom svijetu važe moja pravila

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 18 jan 2011, 17:23

TheDinoRules je napisao/la:Messi je Džeko za Villu, ovako je bolje :D

treba Džeko još pure jesti da bude tako ;)

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 jan 2011, 17:39

[quote="BIHfan"]Dajte ba, dosta spama!

PS. Ovo u vezi da nasi portali pisu previse o Dzeki pa i treba da se pise o nasem ponosu. Ja cak mislim da je i najpoznatiji Bosanac u Svijetu, a nekima to izgleda smeta. Zavirite malo na Hrvatske portale pa ce te vidjeti tonu tekstova o Modricu, Kranjcaru.[/quote]

pretpostavljam da misliš na index hr....oni su malo poseban portal....oni namjerno pišu o modriću jer znaju da će se masa srba zaljepit na tu temu..svaki članak o modriću preraste u svađu srba i hrvata..prvo se počnu uspoređivat igrači a sve završi na vukovaru i jasenovcu

što se tiče edina đžeke..normalno da se raja u bih najviše loži na njega kad nemaju na šta drugo....

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jan 2011, 17:57

dean_ je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Dajte ba, dosta spama!

PS. Ovo u vezi da nasi portali pisu previse o Dzeki pa i treba da se pise o nasem ponosu. Ja cak mislim da je i najpoznatiji Bosanac u Svijetu, a nekima to izgleda smeta. Zavirite malo na Hrvatske portale pa ce te vidjeti tonu tekstova o Modricu, Kranjcaru.[/quote]

pretpostavljam da misliš na index hr....oni su malo poseban portal....oni namjerno pišu o modriću jer znaju da će se masa srba zaljepit na tu temu..svaki članak o modriću preraste u svađu srba i hrvata..prvo se počnu uspoređivat igrači a sve završi na vukovaru i jasenovcu

što se tiče edina đžeke..normalno da se raja u bih najviše loži na njega kad nemaju na šta drugo....
On je nas ponos i kolko god ga mi hvalili da je najbolji napadac iako to on nije, za nas ce biti najbolji. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 12 gostiju.