Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ne kontam sta kaljari radi sa stadiona ovo novu tribinu montiraju na vec postojecu ili je priblizavaju terenu al ce onda ona iza biti ne upotrebljiva.
ma niko ne konta šta oni rade, grade tribinu na vec (ne jednu) dvije tribine, totalne budale...damirfile je napisao/la:Ne kontam sta kaljari radi sa stadiona ovo novu tribinu montiraju na vec postojecu ili je priblizavaju terenu al ce onda ona iza biti ne upotrebljiva.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
- Kontakt:
Mislim da ce naredna sezona Serie A bit najslabija od kad pratim istu.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- senad_flamin
- Kontakt:
Juvelandia je napisao/la:Mislim da ce naredna sezona Serie A bit najslabija od kad pratim istu.
A jesi li pratio 2006-07

Bez Juventusa, Genoe i Napolija, sa matorim Milanom (klasicna kup ekipa), Interom koji dominira (a u Evropi ne moze nista) i Romom bez napadaca i Fiorentinom u stvaranju. To je, ipak, bilo 1 dno Serie A.
Naredna sezona je mnogo vise obecavala pre samo mesec dana, ali i sada obecava vise nego prethodna.
Jbga, jeste da je otisao Lavezzi, da su Veloso i Astori spakovali kofere za Istok, a Verratti za Pariz, te da ce otici jos neko od perspektivnih igraca (Jovetic i sl.). No, Juventus i Milan ce biti jaci nego pre, verovatno i Roma i Napoli, pa i Inter. Lazio je ostao na okupu, Udinese, Genoa i Palermo prodaju igrace kao i uvek, vratila se Sampa. Jedino mi zao Fiorentine - oni su postali prosecan klub iz sredine tabele. I to, donjeg dela iste.

Jeste sa matorim Milanom ,koji je tada te sezone osvojio CL , itekako su bili klasicna kup ekipa a bukvalno su se prosetali evropom te godineMaGiCa je napisao/la:Juvelandia je napisao/la:Mislim da ce naredna sezona Serie A bit najslabija od kad pratim istu.
A jesi li pratio 2006-07![]()
Bez Juventusa, Genoe i Napolija, sa matorim Milanom (klasicna kup ekipa),

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ma nisu bili klasicna kup ekipa. Zato su skupili 30 bodova manje od Intera i bili jedva cetvrti u prvenstvu.meho-medo je napisao/la: Jeste sa matorim Milanom ,koji je tada te sezone osvojio CL , itekako su bili klasicna kup ekipa a bukvalno su se prosetali evropom te godine

Ma nema sta, tardizam je zakon.

Ajde da te ovdje pitam sto se Napolia tice, kakvo je stanje kod vas, jeli tko dosao, tko je zamjena za Lavezzia, koga planirate dovoditi...MaGiCa je napisao/la: Jbga, jeste da je otisao Lavezzi, da su Veloso i Astori spakovali kofere za Istok, a Verratti za Pariz, te da ce otici jos neko od perspektivnih igraca (Jovetic i sl.). No, Juventus i Milan ce biti jaci nego pre, verovatno i Roma i Napoli, pa i Inter. Lazio je ostao na okupu, Udinese, Genoa i Palermo prodaju igrace kao i uvek, vratila se Sampa. Jedino mi zao Fiorentine - oni su postali prosecan klub iz sredine tabele. I to, donjeg dela iste.
Kako sada stoje stvari, Vargas i Insigne (u buducnosti) su projektovani za mesto koje je igrao Lavezzi. Nece se dovoditi jos napadaca. Pare od Pocha ce se ulozioti u odbranu i u sredinu. Prica se da su Ogbonna i Armero mete, a jos nas dovode u vezu sa Skrtelom, Benatiom i Gamberinijem. Behrami je navodno na korak od potpisa za Napoli.Huska je napisao/la: Ajde da te ovdje pitam sto se Napolia tice, kakvo je stanje kod vas, jeli tko dosao, tko je zamjena za Lavezzia, koga planirate dovoditi...
Pandeva smo otkupili. Mladi Kolumbijac Quintero je doveden za 2mE. Igra srednjaka.
Videcemo.
- IlPrincipino
- Kontakt:
čitam da ADL želi Cuadrada i Armera..čak sam pročitao i da je psotignut dogovor za Armera..devet milliona cijena...
spominju se dosta dobra imena..samo da se ne dovedeu alternative...Raul Meireles u vezi se spominje..u odbrani Skrtel i Benatia..zatim Cuadrado i Armero...u napadu Jovetić...
bilo bi fino kada bi se ovo ostvarilo...
spominju se dosta dobra imena..samo da se ne dovedeu alternative...Raul Meireles u vezi se spominje..u odbrani Skrtel i Benatia..zatim Cuadrado i Armero...u napadu Jovetić...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
To onaj Vargas sto je bio skoro u Interu prosle sezone, pa kod vas zavrsioMaGiCa je napisao/la:Kako sada stoje stvari, Vargas i Insigne (u buducnosti) su projektovani za mesto koje je igrao Lavezzi. Nece se dovoditi jos napadaca. Pare od Pocha ce se ulozioti u odbranu i u sredinu. Prica se da su Ogbonna i Armero mete, a jos nas dovode u vezu sa Skrtelom, Benatiom i Gamberinijem. Behrami je navodno na korak od potpisa za Napoli.Huska je napisao/la: Ajde da te ovdje pitam sto se Napolia tice, kakvo je stanje kod vas, jeli tko dosao, tko je zamjena za Lavezzia, koga planirate dovoditi...
Pandeva smo otkupili. Mladi Kolumbijac Quintero je doveden za 2mE. Igra srednjaka.
Videcemo.

Gle, u ovaj tim je ulozeno manje od 100 miliona € cistog kesa za sve ove godine od kada je ADL tu. A dovedeno je preko 30 igraca.IlPrincipino je napisao/la:čitam da ADL želi Cuadrada i Armera..čak sam pročitao i da je psotignut dogovor za Armera..devet milliona cijena...
Jel ti deluje realno da se za jedan mercato iskrca oko 50m€ samo za dva igraca (JoJo i Meireles)

- 10DelPiero
- Kontakt:
Porasli apetiti a da bi se ti apetiti zadovoljili mora se uloziti 

Alessandro Del Piero !
Huska je napisao/la: To onaj Vargas sto je bio skoro u Interu prosle sezone, pa kod vas zavrsioDosta to dobro zvuci, a gdje ce Zuniga ako Armero dodje, posto igraju na istoj poziciji, za mene je Zuniga kvalitetniji, prava zvijer od igraca...
To je taj Vargas.
Zuniga ide na klupu. On jeste desni bek, a ne levi.
Armero/Dossena levo, Maggio/Zuniga desno - verovatno najbolje bekovski pokriven klub u ligi.
Da dodam da su Colombo i Grava otisli kao slobodni igraci. Posve nebitno, jer nisu ni igrali.

Jos da Mazzarri sastavi 4-4-2 formaciju i Bog da nas vidi. Kad bi samo WM to umeo...

Lako je ulagati kad ti Mediaset, Fiat/Exor ili Saras daju da zahvatis iz nepresusnih bunara.10DelPiero je napisao/la:Porasli apetiti a da bi se ti apetiti zadovoljili mora se uloziti
Malo teze to ide kad moras da poslujes vazda u plusu, jer gazda zivi od snimanja filmova.

Cuj to Zuniga desni bek, pa on je onda jos jaci nego samo mislio, stvarno cete imati prejake bekove, ako dodje Armero...MaGiCa je napisao/la:Huska je napisao/la: To onaj Vargas sto je bio skoro u Interu prosle sezone, pa kod vas zavrsioDosta to dobro zvuci, a gdje ce Zuniga ako Armero dodje, posto igraju na istoj poziciji, za mene je Zuniga kvalitetniji, prava zvijer od igraca...
To je taj Vargas.
Zuniga ide na klupu. On jeste desni bek, a ne levi.
Armero/Dossena levo, Maggio/Zuniga desno - verovatno najbolje bekovski pokriven klub u ligi.
Da dodam da su Colombo i Grava otisli kao slobodni igraci. Posve nebitno, jer nisu ni igrali.![]()
Jos da Mazzarri sastavi 4-4-2 formaciju i Bog da nas vidi. Kad bi samo WM to umeo...![]()
-
- Kontakt:
Insigne ce po meni bit igracina, talentovaniji je od Verattia sto se tice njegove pozicije.MaGiCa je napisao/la:Kako sada stoje stvari, Vargas i Insigne (u buducnosti) su projektovani za mesto koje je igrao Lavezzi. Nece se dovoditi jos napadaca. Pare od Pocha ce se ulozioti u odbranu i u sredinu. Prica se da su Ogbonna i Armero mete, a jos nas dovode u vezu sa Skrtelom, Benatiom i Gamberinijem. Behrami je navodno na korak od potpisa za Napoli.Huska je napisao/la: Ajde da te ovdje pitam sto se Napolia tice, kakvo je stanje kod vas, jeli tko dosao, tko je zamjena za Lavezzia, koga planirate dovoditi...
Videcemo.

http://www.corrieredellosport.it/video/ ... +dance+hit" onclick="window.open(this.href);return false;
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
-
- Kontakt:

- IlPrincipino
- Kontakt:
Il Mattino prenosi da će Napoli u ponedjeljak objaviti dovodjenje dvojca iz Udinesea Pablo Armera & Juan Cuadrada..
ovo je super za Napoli ali katastrofa za Udinese..pa oni igraju kvalifikacije za LP..sa kojim igračima to planiraju igrati...
Chamakh bi mogao u Fiorentinu..navodno su ponudili 4 milliona funti za njega...takodjer Gazzetta piše a i ostali da je Juve zainteresovan za Jovetića...spominje se Quagliarella plus novac...takodjer se spominje i Krasić...a Fiorentina je zainteresovana i za Pazienzu...
izvještava se da je i transfer Viviana u Violu jako blizu...
Sampdorija i Torino žele Maxija...Sampdorija želi i Pazzinia...Ferrara ga želi tačnije...Torino doveo već par igrača...blizu je i Messbaha...
evo Udine predstavio neke igrače...

ovo je super za Napoli ali katastrofa za Udinese..pa oni igraju kvalifikacije za LP..sa kojim igračima to planiraju igrati...

Chamakh bi mogao u Fiorentinu..navodno su ponudili 4 milliona funti za njega...takodjer Gazzetta piše a i ostali da je Juve zainteresovan za Jovetića...spominje se Quagliarella plus novac...takodjer se spominje i Krasić...a Fiorentina je zainteresovana i za Pazienzu...
izvještava se da je i transfer Viviana u Violu jako blizu...
Sampdorija i Torino žele Maxija...Sampdorija želi i Pazzinia...Ferrara ga želi tačnije...Torino doveo već par igrača...blizu je i Messbaha...
evo Udine predstavio neke igrače...

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.