Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Godinama mi bode oci kod sastava Uniteda jer su haman samo oni tako postavljali sastav i fakat je retardirano do bola
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Metastaziralo od Uniteda
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma ovo je od neki dan, nikad nisu ovako postavljali ovo. Koja glupost. Unfollow i block dok ne dođe Mbappe.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Joj da hoce Gakpo proigrat
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Kako će proigrati kad ne igra u kontinuitetu, kao što je igrao prošle sezone. Promijenili smo sistem i podredili ga Nunezu, sa čime se slažem, ali isto tako mislim da je Gakpo valjda duplo bolji igrač od Diaza, koji nam je vjerovatno i najslabija karika.
Ne kontam kako ne vodimo još. Elliott treba početi protiv Arsenala.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Szoboszlai 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Harvey strašan. Darwin mi je isto dobar
Korisniji je zadnjih mjeseci Elliot od Diaza npr.Nudi se , ima energiju , fali tu još nekih stvari , ali ide mali na bolje.
Dominik
Dominik

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Lijnders unistio Diaza Nuneza i Gakpa
Elliott 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Elliott pleše po terenu. Chertseyski Messi 

Jbt West Ham dosao da ne uradi nista hahahah ne pamtim ovakvu igru protivnika
Gakpo nam je bas u kanalu s formom, ali nista apsolutno ne moze dobro da uradi
- JayCatwright
- Kontakt:
Nadam se da će i protiv Arsenal šutati van 16 metara, grehota bi bilo ne testirati onu njihovu rupetinu
Bez greške.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
One WC wonder.
I ne znaju drugacijeJayCatwright je napisao/la: ↑20 dec 2023, 21:49Nadam se da će i protiv Arsenal šutati van 16 metara, grehota bi bilo ne testirati onu njihovu rupetinu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.