FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znam meni nesto pade u ocima ovom izjavom da ce prvo u Hajduk pa onda kod nas, ako ima istine u tome ili je mozda klasicna kupovina fanova i samopromocija.
A da je polije rata najvise doprinjeo Zelji kako promocijom tako i financijama nema dvojbe, isto tako da ce uci u legende ne sumnjam, sto svakako zasluzuje svojim uspijesima.
A da je polije rata najvise doprinjeo Zelji kako promocijom tako i financijama nema dvojbe, isto tako da ce uci u legende ne sumnjam, sto svakako zasluzuje svojim uspijesima.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Tu i treba da bude a ne da ga ko slijepca vodaju i da mu mozak ispiraju ober papci. Da ne pricam o dusmanskim prepricavanjima i izvrtanjima istine valjda je malo otvorio oci.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Dzeko ce danas biti na Dzildinom turniru pa mu reci u lice. Najjaci ste na forumu dodji pa reci momku
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 06 jul 2013, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- SarajlijaTM
Nek se ne vraca smetljar,postujem ga ko reprezentativca i radujem se golovima u repki,ali to je sve,daleko mu kuca od svetinje! Od srca mu zelim da ga svake polusezone prodaju i to je to,za mene,a bgm i za vecinu koji su malo vise upuceni je on prekrizen kao igrac zelje.CARSON je napisao/la:svaka cast za ovu izjavu Edine, stvarno klub treba nesta da uradi kako bi se zahvalio i svidja mi se ideja koju je imao Nijaz BrkovicChoks je napisao/la:EDIN DŽEKO oduševljen je Hajdukom i Torcidom, te je najavio da bi za splitski klub mogao i zaigrati jednu sezonu.
Senijad Ibričić nagovorio ga je da sudjeluje na ovogodišnjem izdanju Torcida Kupa. Napadač bosanskohercegovačke reprezentacije i Manchester Cityja postigao je i pogodak za svoju momčad Hercegovac Visoko, te zatim otkrio suigračima:
"Karijeru ću sigurno završiti u Želji, ali obećavam da ću prije toga sa svojim prijateljem Ibričićem doći u Split i odigrati jednu sezonu u Hajduku."
Niko od njega nista nije trazio,osim par bezznacajnih sitnica,a to su npr. 15to minutno potpisivanje autograma na otvaranju fan sopa,2min intervju na zeljo tv,lajk jb.ni fb stranice kluba... I tako jos par gluposti... Pa jel to tesko bilo??? Niko nista vise nije trazio,a smetljar nihe htio,jer se pila kafa u vatri u to vrijeme sa mahalcima pitarima. Eto im ga kloc nad klocevima. Fol kaze:"dobili ste pare od mene ,sta hocete?" Nije niko dobio pare od tebe,nego od klubova u kojima si igrao i to po zakonu koji je stariji od tebe,smetljaru...
Abd nikad se ne vratio u zelju,ma kakav god da je igrac!!! Ili da godinu dana slusa 90to minutno prozivanje s tribina

@dare - niko njemu nije presutio,zna on svu ovu pricu,receno mu je vise puta,a ako bude danas tu i danas ce
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma iskreno ne znam sta je bilo, niti me iskreno briga, jer nije moja privatna stvar. Znam samo da je covjek valjao Zelji dosta, a i Zeljo njemu kao sto @pile istice. Vremena su se promijenila, svako gleda svoj interes, prvenstveno. Njegov ce menader sve uciniti da on na kraju zaigra za Sarajevo, ako isti ostane glavni dobavljac igraca u navedom klubu, jer ne bi imao bolje promocije od ove. Tako da, covjek ce se vjerovatno naci izmedu dvije vatre. Tako, da je pojedincima bez veze to optuzivanje covjeka.
Cuj on da dodje na Dzildin turnir,sta ti je jesi dobar ??DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Dzeko ce danas biti na Dzildinom turniru pa mu reci u lice. Najjaci ste na forumu dodji pa reci momku
-
- Kontakt:
Dodji na turnir pa ces vidjeti. Neki si ti dobar meni je odmah lakse.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Imam neki osjecaj da su ga ovi iz TM pravo zamrzili?
Mozda je ipak problem u vasem pristupu? Da li njemu kao igracu City-a u ugovoru uopste dozvoljeno da promovise drugi klub?
Mozda je ipak problem u vasem pristupu? Da li njemu kao igracu City-a u ugovoru uopste dozvoljeno da promovise drugi klub?
-
- Kontakt:
Momak ce doci danas i svaka mu cast!
Pretjera ga i ti. Ali bas.DzoleZeljo je napisao/la:Ma iskreno ne znam sta je bilo, niti me iskreno briga, jer nije moja privatna stvar. Znam samo da je covjek valjao Zelji dosta, a i Zeljo njemu kao sto @pile istice. Vremena su se promijenila, svako gleda svoj interes, prvenstveno. Njegov ce menader sve uciniti da on na kraju zaigra za Sarajevo, ako isti ostane glavni dobavljac igraca u navedom klubu, jer ne bi imao bolje promocije od ove. Tako da, covjek ce se vjerovatno naci izmedu dvije vatre. Tako, da je pojedincima bez veze to optuzivanje covjeka.
Dzeko u Sarajevo ne moze ni u crtanim filmovima. Daj Boze da i u Zelju dodje da zavrsi karijeru a ne negdje u Ameriku za masne pare.
- SarajlijaTM
Dogovoreno je da se ne pale baklje na ovim euro tekmama da klub nebi placao kazne! Svako ko zapali radi direktno protiv odluke grupe i protiv svog kluba!

Ja ti vec rekoh i treba da dodje tu mu je i mjesto.Mislim da je Dzeko samo izmanipulisan i namjerno su mu krivo prenesene neke stvari i to od ljudi koji su dusmani Zelje a on se uvrijedio ko mlada kakva.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Momak ce doci danas i svaka mu cast!
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 06 jul 2013, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Zasto? Pa razmisli malo prijatelju, vec se gore slikao sa njima? Eto to on onako od svoje volje to odradio?SamoZeljo je napisao/la:Pretjera ga i ti. Ali bas.DzoleZeljo je napisao/la:Ma iskreno ne znam sta je bilo, niti me iskreno briga, jer nije moja privatna stvar. Znam samo da je covjek valjao Zelji dosta, a i Zeljo njemu kao sto @pile istice. Vremena su se promijenila, svako gleda svoj interes, prvenstveno. Njegov ce menader sve uciniti da on na kraju zaigra za Sarajevo, ako isti ostane glavni dobavljac igraca u navedom klubu, jer ne bi imao bolje promocije od ove. Tako da, covjek ce se vjerovatno naci izmedu dvije vatre. Tako, da je pojedincima bez veze to optuzivanje covjeka.
Dzeko u Sarajevo ne moze ni u crtanim filmovima. Daj Boze da i u Zelju dodje da zavrsi karijeru a ne negdje u Ameriku za masne pare.
Ja ti opet kazem, onaj ce sve uciniti, ali da li ce uspjeti, vidjet cemo...
Onaj nece imati uticaja tako dugo, dosta vas se ne sjeca da je onaj bio navijac Zelje, recimo on je Kerlu doveo i jos neke igrace, ali kako nije imao vise uticaja na protok igraca kroz klub promjenio je sredinu samim tim i navijacko opredjeljenje.DzoleZeljo je napisao/la:
Zasto? Pa razmisli malo prijatelju, vec se gore slikao sa njima? Eto to on onako od svoje volje to odradio?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
On nam je zajebao kup protiv Borca, kad je Kerli rekao da ide koliko se sjecam u Cesku. Supak zesci, a ovaj mali jos gori jer je poletio kao levatic neki.pile87 je napisao/la:Onaj nece imati uticaja tako dugo, dosta vas se ne sjeca da je onaj bio navijac Zelje, recimo on je Kerlu doveo i jos neke igrace, ali kako nije imao vise uticaja na protok igraca kroz klub promjenio je sredinu samim tim i navijacko opredjeljenje.DzoleZeljo je napisao/la:
Zasto? Pa razmisli malo prijatelju, vec se gore slikao sa njima? Eto to on onako od svoje volje to odradio?
Ja se takoder nadam da ce njegov uticaj prestati uskoro.
Nego, niko da mi odgovori na ono pitanje iznad?
Da li je problem u pristupu prema Dzeki od strane nasih pojedini, kojima su trebale te neke sitnice koje Dzeko nije odradio, ili pak njemu kao igracu City-a, nije dozvoljeno da promovise drugi klub, bar do je ugovorom vezan za isti?
-
- Kontakt:
Treba momka danas pozdraviti hvala mu sto je dosao
- SarajlijaTM
@dzole-na tim sitnicama je pao i pokazao kakav je pakas postao. Pa vidis jarane,da je "ŽELJO" rekao nakon X godina.
Evo,hajd posteno,jel ima neko kome bi bilo tesko potpisati autograme,dati intervju za klubski tv ili lajkati stranicu???
Ako mu je zabranjeno promovirati klub,kako onda moze igrati za drugi klub? kako se moze slikati u dresu drugog kluba,citaj jufkarskom dresu??? ima jos,da ne nabrajam...
ispao je su.pak 1/1 , a to je nesto sto sarajevska raja ne oprasta,mozda ovi mladji,nekad,ali meni je pao ko covjek toliko da bi prije podrzao skoru u zeljinom dresu(pu,pu,pu...) nego njega
@DARE - idi podrzi ga,ko ti brani,isto ko sto ostatku niko ne brani da mu kaze da je su.pak
Evo,hajd posteno,jel ima neko kome bi bilo tesko potpisati autograme,dati intervju za klubski tv ili lajkati stranicu???
Ako mu je zabranjeno promovirati klub,kako onda moze igrati za drugi klub? kako se moze slikati u dresu drugog kluba,citaj jufkarskom dresu??? ima jos,da ne nabrajam...
ispao je su.pak 1/1 , a to je nesto sto sarajevska raja ne oprasta,mozda ovi mladji,nekad,ali meni je pao ko covjek toliko da bi prije podrzao skoru u zeljinom dresu(pu,pu,pu...) nego njega
@DARE - idi podrzi ga,ko ti brani,isto ko sto ostatku niko ne brani da mu kaze da je su.pak
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 06 jul 2013, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nije Edin tele!DzoleZeljo je napisao/la:Zasto? Pa razmisli malo prijatelju, vec se gore slikao sa njima? Eto to on onako od svoje volje to odradio?SamoZeljo je napisao/la:Pretjera ga i ti. Ali bas.DzoleZeljo je napisao/la:Ma iskreno ne znam sta je bilo, niti me iskreno briga, jer nije moja privatna stvar. Znam samo da je covjek valjao Zelji dosta, a i Zeljo njemu kao sto @pile istice. Vremena su se promijenila, svako gleda svoj interes, prvenstveno. Njegov ce menader sve uciniti da on na kraju zaigra za Sarajevo, ako isti ostane glavni dobavljac igraca u navedom klubu, jer ne bi imao bolje promocije od ove. Tako da, covjek ce se vjerovatno naci izmedu dvije vatre. Tako, da je pojedincima bez veze to optuzivanje covjeka.
Takvi igraci mogu onako, iz ljubavi doci u svoj maticni klub da zavrse karijeru i u tom slucaju mu treba kapu skinuti jer to moze i za par milioa uraditi, Amerika npr.
Kakve veze ima sto su mu dali dres i sto se slikao kod njih? Pa to je uradio i uradit ce u jos mnogo klubova. On je ambasador UNa i nas najbolji igrac. Covjek na neki nacin vrsi promociju drzave i sasvim je normalno da ga vidimo svugdje. I dres Borca bi prihvatio i slikao se. To ne znaci NISTA!
Zvali su ga kulturni ljudi, na lijep način, ali je on odbio.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Šta je odbio?ipetm je napisao/la:Zvali su ga kulturni ljudi, na lijep način, ali je on odbio.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Da bude u emisiji Željo TVavlami97 je napisao/la:Šta je odbio?ipetm je napisao/la:Zvali su ga kulturni ljudi, na lijep način, ali je on odbio.