HahahahaEdinTM87 je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:Dobit ce te Slaviju 100000000000000000000%
Bash sam los prognozerjocker12 je napisao/la:Zabi vam ga ogli![]()
![]()
![]()
A TO MI JE VEOMA DRAGO AHHAHAHAHAHAHA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
HahahahaEdinTM87 je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:Dobit ce te Slaviju 100000000000000000000%
Bash sam los prognozerjocker12 je napisao/la:Zabi vam ga ogli![]()
![]()
![]()
A TO MI JE VEOMA DRAGO AHHAHAHAHAHAHA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
konju **** moja majka je u ratu poginula.....zato budi pazljivi .... necu da komentiram vise ovovjeran1987 je napisao/la:pa duso moja zar nisi na utakmici ili neda mama u lukavicuMourinhokilledbarca je napisao/la:Strumfici...vidi se ko je skolovaniji ofc da smo mi pitari..izgleda jos niste naucili citati jer da ste naucili vidjeli bi da je ovo tema FK sarajevoti mislis da je ucenje slova skolovanije vidjeces kad dodes u drugi razred
Meni se zgadi forum kad tvoj post procitamjordan 23 je napisao/la:hajde sad ce te okrenuti,dobijo onaj seljak crveni,joj samo kad se sjetim da ste ga vi htjeli dovesti,zgadite mi se
true,very true my friend..ako uprava ne dovede Musemica....mogu racunati...na propastdrH je napisao/la:Slab vam je trener pod hitno mjenjajte. Dovedite nekog boljeg. Vidilo se to u pripremnim mecevima. Nemoze jedno Sarajevo izgubiti od Capljine 4:2 pa makar i prijateljsku. Ovo ste morali dobiti stim da igrate u prakticno u Sarajevu i stim da je Slavija u rasulu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, bhfanatic14, Hajdeee, mosarajvosa83, PeppermintSA, riki46, Rodman, SHZ82 i 61 gost.