Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Željovac
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Željovac » 18 jan 2011, 14:36

Esii TM87 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la: Nagradno pitanje :
a.) Dzeko hoda u istoj jakni

b.) Dzeko ima razlicite vrhunske jakne :lol: :mrgreen:
c.) Džeko ima različite smiješne gay jakne :P
Dobro Emerice Gudelje :P
Imam rijec od dva slova : reci Momire....B :lol: :mrgreen:
Nisam ja Emerik, ja se super regularno oblačim :mrgreen: 8-) Ovo na Džeki mi izgleda k'o nešto što bi Emerik nosio.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 18 jan 2011, 14:47

Ma daj :shock: cuj ja se regularno oblacim :lol: daj koju fotku pa ces onda vidjeti kako likovi ocjenjuju,Gudelj je mala maca za formske gurue :mrgreen:

Pokenjam ti se na ukus kad ti se Dijamant ne svidja :lol:
1921-2011

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 18 jan 2011, 14:55

Esii TM87 je napisao/la:Ma daj :shock: cuj ja se regularno oblacim :lol: daj koju fotku pa ces onda vidjeti kako likovi ocjenjuju,Gudelj je mala maca za formske gurue :mrgreen:

ti se pravo napalio na dzeku i njegovo oblacenje jos koja slika i svrsit ces :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 jan 2011, 15:00

Osjećam da još neko nosi ovakve svjetlucave kondome :lol: Hajde, to nije tema, ali prvi si nazvao te jakne vrhunskim. Ne dam fotku, ali obećavam da sam od glave do pete u muškoj odjeći 8-) Sad što je neki "metro" fudbaler pomjerio granice, pa svaki kadet Želje i Sarajeva nosi "dijamantne" :lol: naušnice i šljašti, to je već za psihologe. Kad nam se reprezentacija okuplja, svi dolaze u rozoj opremi :lol: Kod lava Spahića vruće pantolone, jedva hoda u njima :lol: Pogledaj neke fotke Asmira Begovića. On ima običaj nositi mušku odjeću. ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 18 jan 2011, 15:03

hrk je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ma daj :shock: cuj ja se regularno oblacim :lol: daj koju fotku pa ces onda vidjeti kako likovi ocjenjuju,Gudelj je mala maca za formske gurue :mrgreen:

A ti na mene a hrk-ljus :lol:
1921-2011

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 18 jan 2011, 15:05

Esii TM87 je napisao/la:
hrk je napisao/la:

A ti na mene a hrk-ljus :lol:
ma salim se malo **** kakvu odjecu nosi vazno je da dobro igra

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 18 jan 2011, 15:11

Željovac je napisao/la:Osjećam da još neko nosi ovakve svjetlucave kondome :lol: Hajde, to nije tema, ali prvi si nazvao te jakne vrhunskim. Ne dam fotku, ali obećavam da sam od glave do pete u muškoj odjeći 8-) Sad što je neki "metro" fudbaler pomjerio granice, pa svaki kadet Želje i Sarajeva nosi "dijamantne" :lol: naušnice i šljašti, to je već za psihologe. Kad nam se reprezentacija okuplja, svi dolaze u rozoj opremi :lol: Kod lava Spahića vruće pantolone, jedva hoda u njima :lol: Pogledaj neke fotke Asmira Begovića. On ima običaj nositi mušku odjeću. ;)

Ma jok ba ne gumo je kondome :mrgreen:. Ode ti u zaledje sa tim kadetima pa tako i sa Spahom,njegovim vrucim tolama (cuj vruce :lol: ) mozda bi i ti nosio vruce da trpas misicu...i ne znam sta podrazumjevas pod musku odjecu?
Begovic ne skida trenerke i suskavce...on sad prava muskarcina ispade :roll: to me podsjeca na Rane
1921-2011

hz_forever1987
Kontakt:

Post Postao/la hz_forever1987 » 18 jan 2011, 15:17

zna li iko da li ce edin veceras biti u sastavu protiv Leicestera???

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 jan 2011, 15:23

Za one koji tvrde da nasi mediji pretjeruju sa Dzekom,evo 2 skorasnja naslova sa Hrvatskih portala
o Luki"100 nastupa 3 gola 5 asistencija"Modricu:
Kad lukavi mali Hrvat trzne ramenom, svi padaju! Sir Alex čezne za igračem poput Luke
Modrić postao zvijezda: Guraju ga u Barcelonu i nominiraju za igrača godine
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 jan 2011, 15:32

hz_forever1987 je napisao/la:zna li iko da li ce edin veceras biti u sastavu protiv Leicestera???
Ne, ne može igrati ovu utakmicu u kupu jer nije prijavljen na vrijeme.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Twinky
Kontakt:

Post Postao/la Twinky » 18 jan 2011, 15:37

da mi bi da jedan dan udjem na ss.ba i da ne vidim nijednu vijest o dzeki, i neke "ekskluzivne" izjave kojekakvih polustrucnjaka o dzeki....Kod nas bi trebalo napraviti da bude nekad "dan bez dzeke" kao sto ima dan bez automobila, dan bez cigareta...eboga vishe dzeko...ima li sta drugo u ovoj Je*enoj drzavi osim dzeke?

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 jan 2011, 15:40

Twinky je napisao/la:da mi bi da jedan dan udjem na ss.ba i da ne vidim nijednu vijest o dzeki, i neke "ekskluzivne" izjave kojekakvih polustrucnjaka o dzeki....Kod nas bi trebalo napraviti da bude nekad "dan bez dzeke" kao sto ima dan bez automobila, dan bez cigareta...eboga vishe dzeko...ima li sta drugo u ovoj Je*enoj drzavi osim dzeke?
Pa šta, Džeko je legenda i nek se stalno priča o njemu. Nikome to ne treba smetati. Meni ne smeta da se ovaj portal zove DžekoDžeko.ba i da samo o njemu čitam. DŽEKO, NAJVEČA BOSANSKA LEGENDA, TO ZASLUŽUJE.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 jan 2011, 15:41

Twinky je napisao/la:da mi bi da jedan dan udjem na ss.ba i da ne vidim nijednu vijest o dzeki, i neke "ekskluzivne" izjave kojekakvih polustrucnjaka o dzeki....Kod nas bi trebalo napraviti da bude nekad "dan bez dzeke" kao sto ima dan bez automobila, dan bez cigareta...eboga vishe dzeko...ima li sta drugo u ovoj Je*enoj drzavi osim dzeke?
Bas sam o ovome govorio post iznad :lol:
Dylan Dog je napisao/la:Za one koji tvrde da nasi mediji pretjeruju sa Dzekom,evo 2 skorasnja naslova sa Hrvatskih portala
Kad lukavi mali Hrvat trzne ramenom, svi padaju! Sir Alex čezne za igračem poput Luke
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

twingi
Kontakt:

Post Postao/la twingi » 18 jan 2011, 15:42

Da ne bude zabune zbog nicka, ovo nisam ja :D !

A ti brate kad vidis neku vijest o Dzeki strelicu na X u gornjem desnom uglu monitora i ne pati se, a nas pusti da uzivamo o svakom koraku dijamanta!
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

Twinky
Kontakt:

Post Postao/la Twinky » 18 jan 2011, 15:47

Dylan Dog je napisao/la:
Bas sam o ovome govorio post iznad :lol:
Dylan Dog je napisao/la:Za one koji tvrde da nasi mediji pretjeruju sa Dzekom,evo 2 skorasnja naslova sa Hrvatskih portala

To znaci ako je komsija lud da i ti trebas biti lud, ne....pratim ja i hrvatske portale, al brate puno manje pisu o svojim sportistima, nego mi, iako su u svakom sportu bolji od nas (naravno osim u sjedecoj odbojci)....a sad da mi bi znati koliko je u zadnje 2 godine bilo clanaka o dzeki....

nek je on legenda, nek je najbolji, nek je dijamant, al brate sta fali malo piskarati o drugim igracima, nije da to BIH ima samo dzeku, ja koliko se sjecam nikad nam nije bila formacija 0-0-dzeko, ima josh dosta igraca koji zasluzuju makar upola medijskog prostora koji zauzima dzeko....

ovo je postalo kolektivno svrsavanje na dzeku haman....

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 18 jan 2011, 15:52

Twinky je napisao/la: To znaci ako je komsija lud da i ti trebas biti lud, ne....pratim ja i hrvatske portale, al brate puno manje pisu o svojim sportistima, nego mi, iako su u svakom sportu bolji od nas (naravno osim u sjedecoj odbojci)....a sad da mi bi znati koliko je u zadnje 2 godine bilo clanaka o dzeki....

nek je on legenda, nek je najbolji, nek je dijamant, al brate sta fali malo piskarati o drugim igracima, nije da to BIH ima samo dzeku, ja koliko se sjecam nikad nam nije bila formacija 0-0-dzeko, ima josh dosta igraca koji zasluzuju makar upola medijskog prostora koji zauzima dzeko....

reci da se salis?
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Twinky
Kontakt:

Post Postao/la Twinky » 18 jan 2011, 15:57

Steve je napisao/la:
Twinky je napisao/la: To znaci ako je komsija lud da i ti trebas biti lud, ne....pratim ja i hrvatske portale, al brate puno manje pisu o svojim sportistima, nego mi, iako su u svakom sportu bolji od nas (naravno osim u sjedecoj odbojci)....a sad da mi bi znati koliko je u zadnje 2 godine bilo clanaka o dzeki....

reci da se salis?

eto na pocetnoj stranici ss.ba ima 4 vjesti vezane za dzeku, da to nije malo previse, a na hrvatskom portalu koji nosi ime grupe gdje je davorin pjevao, ima 1 o modricu i naravno neke druge sportske vijesti...

nisam rekao da oni ne pretjeruju, dobri su i oni u tome, al brate ovo u zadnje vrijeme nemoze se nista drugo procitati osim o dzeki...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 18 jan 2011, 15:58

Steve je napisao/la:

reci da se salis?
Ovaj je puko...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 jan 2011, 16:07

Esii TM87 je napisao/la: Begovic ne skida trenerke i suskavce...on sad prava muskarcina ispade :roll: to me podsjeca na Rane
Prava muškarčina i ne nosi šuškavce i malo je reći da ne podsjeća na Rane.

slika

Visca el Višća!

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 18 jan 2011, 16:10

Twinky je napisao/la:
Steve je napisao/la:

reci da se salis?

eto na pocetnoj stranici ss.ba ima 4 vjesti vezane za dzeku, da to nije malo previse, a na hrvatskom portalu koji nosi ime grupe gdje je davorin pjevao, ima 1 o modricu i naravno neke druge sportske vijesti...

nisam rekao da oni ne pretjeruju, dobri su i oni u tome, al brate ovo u zadnje vrijeme nemoze se nista drugo procitati osim o dzeki...
pa pogledaj samo kako oni kolektivno nenormalno uzdizu svakog svog sportistu sto vrijedi ista, kakve su samo gluposti pisali o kojekakvim kovacicima, vrsaljku etc etc :roll: citajuci njihove portale rekao bi covjek slobodno da su oni no.1 u svakom sportu(a pogotovu u nogometu)
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14, Goalgetter, Google Adsense [Bot], jasmin10, Lekqqq1921, Mostarska, Normus90, Sheyi, VolimBiH96, Zglavkar i 50 gostiju.