Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
u redu, ima i toga.
ali, na nama je da ih pridobijemo, ma da ih prevarimo i otmemo svicarcima ili nijemcima.
posebno zato sto se kod ove trojice(bicakcic, kolasinac i hajrovic) vidi da ih je napravio i othranio bosnjo.
malo se potruditi i oni ce igrati za nasu repku.
jbg, treba razumjeti ovo njihovo flertovanje sa njemackom odnosno svicarskom repkom.
ipak su oni rodjeni i odrasli u tim zemljama. ono, dobro je sto se uopste interesuju za svoju maticu.
dakle, dodati gas i oni su nasi.
ali, na nama je da ih pridobijemo, ma da ih prevarimo i otmemo svicarcima ili nijemcima.
posebno zato sto se kod ove trojice(bicakcic, kolasinac i hajrovic) vidi da ih je napravio i othranio bosnjo.
jbg, treba razumjeti ovo njihovo flertovanje sa njemackom odnosno svicarskom repkom.
ipak su oni rodjeni i odrasli u tim zemljama. ono, dobro je sto se uopste interesuju za svoju maticu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Kod Hajrovica je jedino bilo neko vrijeme boravisno mjesto Bosna,inace su Bosnje k'o i ti Svabo.Makedonci moj ti @seco,ako ih Pancev skonta ovi ce zapjevati koju i Makedonsku da bude veselo.secer je napisao/la:u redu, ima i toga.
A i onaj Kolasinac ima veze sa Bosnom k'o i ja sa Nikaragvom.
Jedino Solomon Bicakcic ostaje ali on je malo slovmovsn
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa Susic je rekao da su Solomon Bico i Osman Hadzic pokrenuli tu proceduru da igraju za nas. tako je barem pisalo sinoc u iterviu.harishp je napisao/la:Kod Hajrovica je jedino bilo neko vrijeme boravisno mjesto Bosna,inace su Bosnje k'o i ti Svabo.Makedonci moj ti @seco,ako ih Pancev skonta ovi ce zapjevati koju i Makedonsku da bude veselo.secer je napisao/la:u redu, ima i toga.
A i onaj Kolasinac ima veze sa Bosnom k'o i ja sa Nikaragvom.
Jedino Solomon Bicakcic ostaje ali on je malo slovmovsn
moras ti uvjek nekog ujedati za guzicu harislave, nesto bi ti bilo..
odakle god su kako kod nas pravoslavci imaju svoju maticu srbiju i katolici imaju hrvatsku trebamo i mi nauciti da stitimo i respektujemo te manjine muslimanske bosnjacke koje su porijeklom iz susjednih zemalja a ne pljuvat ili ismijavati kako radis ti sandzo makedonac ovo ono.
a Hajrovica ima i u crnoj gori kako sam vidio po internetu. nemozes nikad znati odakle je ko dosao ima bosnjaka po albaniji i turskoj koji su tamo otisli prije 100 godina.
Malo se Izet šalta s noge na nogu. U redu je ta njegova želja da igra za BiH, rekao je par puta. Ali se on morao ugledati na primjer Pjanića. Pa, nije Komšić sam odlučio pogurati proceduru za jednog klinca, šta je već uradio... Digla se halabuka, Pjanić na svim TV emisijama izričito "Ja sam Bosanac"; i sve onda ima smisla.
Izet ukoliko želi igrati za BiH, najprije se mora raspitati oko papirologije, i ko mu može pomoći. Mora jasno i glasno reći šta želi, da ljudi koji imaju moć tu istu moć iskoriste.
Dalje, ovaj poziv i ova utakmica ništa još ne znače. Pa, mogao je Ottmar i mene pozvati, ali tek zvanična moja utakmica bi bila kraj za BiH.
Uz to, Pape uopšte nije kriv za ovo. Ne shvatam što ga neki okrivljuju, i što se ova diskusija ikako vodi na ovoj temi foruma. Vrlo dobar intervju je dao, igrači se sami moraju istaknuti riječima, da bi on onda djelovao. Papetov posao nije da stoji u redu i čeka pasoše i ide sa šaltera na šalter.
Kako god, više i ne vjerujem pisanim riječima. Nadam se da će Izet dati telefonsku izjavu negdje, jasnu u glasnu, da napokon znamo gdje stojimo s njim. Šteta što je ss.ba prenio to sve tekstualno, ako...
Nego, šta je sa Senadom Hadžifejzovićem? On nam je hrpu igrača doveo.
Izet ukoliko želi igrati za BiH, najprije se mora raspitati oko papirologije, i ko mu može pomoći. Mora jasno i glasno reći šta želi, da ljudi koji imaju moć tu istu moć iskoriste.
Dalje, ovaj poziv i ova utakmica ništa još ne znače. Pa, mogao je Ottmar i mene pozvati, ali tek zvanična moja utakmica bi bila kraj za BiH.

Uz to, Pape uopšte nije kriv za ovo. Ne shvatam što ga neki okrivljuju, i što se ova diskusija ikako vodi na ovoj temi foruma. Vrlo dobar intervju je dao, igrači se sami moraju istaknuti riječima, da bi on onda djelovao. Papetov posao nije da stoji u redu i čeka pasoše i ide sa šaltera na šalter.
Kako god, više i ne vjerujem pisanim riječima. Nadam se da će Izet dati telefonsku izjavu negdje, jasnu u glasnu, da napokon znamo gdje stojimo s njim. Šteta što je ss.ba prenio to sve tekstualno, ako...

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- legenda reala
- Kontakt:
Pa imo je nedavno neki prilog o tim našim talentima, upozorio je na njihBaDa12 je napisao/la:

Pa realno više ih je doveo nego bivši članovi saveza
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
De da vidim to gdje je obecao, ako jest, onda cu priznati da sam pogrijesio.vendeta87 je napisao/la:Pa ako si citao ono sto je pape izjavio, onda si trebao primjetiti da je Pape isto sto je rekao (obecao) Hajrovicu rekao i Bicakcciu i Hadzicu i njima dvojici je to bilo dovoljno da pokrenu postupak za rjesavanje svoje papirologije.ceze je napisao/la:Nije ni Pjanic dobio pasos preko noci, nit je sve sam radio, sto se vidi iz prilozenog.
However, because Pjanić no longer had a Bosnian passport and needed FIFA-approval to switch nationalities, he wasn't allowed call ups to the senior team. An 8-month ordeal took place amidst great media scrutiny. Finally, following the involvement of a member of the Bosnia and Herzegovina presidency Željko Komšić
Ja vjerujem da bi Hajrovic igrao za BiH, ali isto tako imao je SAMO razgovor sa Safetom, nista vise!
Niko mu nije obecao da ce igrati za BiH, nikada nije bio ni na kakvom spisku, mogao je biti pozvan u svojstvu gosta ili sta ja znam. S druge strane dobio je poziv da igra za Svicarsku, koja uopce nije bezazlena reprezentacija, dapace.
Da je Safetu stalo do njega, uradio bi se u svojoj moci da ga dovede, HNS je isao onom Cvitanicu na noge u Argentinu izmedju ostaloga.
Al zato treba zvati poluproizvode, igrace koji ne bi imali mjesta u olimpijskoj reprezentaciji Nepala, iz samo njemu znanih razloga.
Pape bio si igrac, ali kao trener ili selektor si ku.rac
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Niko ne kaze da Pape mora vuci igrace od konzulata,ambasada...Ali treba otici popricati licem u lice (ne preko telefona,ne preko skype-a...) i popricati za momcima i onda im ako pristanu reci javit ce ti se ovo par dana osoba iz saveza koja ce ti pomoci da u sto kracem roku zavrsis potrebnu papirologiju.Onda lijepo nazvati Bakovica i reci mu:Bake oko pomozi ili nadji nekoga da pomogne srediti papirologiju tom i tom igracu i vozdra.tako se toi radi.a ne sad da mi cekamo da igraci sami lutaju.Nismo feninga ulozili u njih i jos bi izgleda i da nam plate sto ce igrat za nas,i onda ako koji i zaigra za nas i postane vazna karika u nasem nacionalnom timu,svi ce se diciti mi smo doveli tog malog,mi smo zasluzni.a ustavri sjedili su cijelo vrijeme i gladili muda i cekali da ovaj sam zavrsi sveBaDa12 je napisao/la:Malo se Izet šalta s noge na nogu. U redu je ta njegova želja da igra za BiH, rekao je par puta. Ali se on morao ugledati na primjer Pjanića. Pa, nije Komšić sam odlučio pogurati proceduru za jednog klinca, šta je već uradio... Digla se halabuka, Pjanić na svim TV emisijama izričito "Ja sam Bosanac"; i sve onda ima smisla.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pape sa igracima prica preko mircaTMovac je napisao/la:Niko ne kaze da Pape mora vuci igrace od konzulata,ambasada...Ali treba otici popricati licem u lice (ne preko telefona,ne preko skype-a...) i popricati za momcima i onda im ako pristanu reci javit ce ti se ovo par dana osoba iz saveza koja ce ti pomoci da u sto kracem roku zavrsis potrebnu papirologiju.Onda lijepo nazvati Bakovica i reci mu:Bake oko pomozi ili nadji nekoga da pomogne srediti papirologiju tom i tom igracu i vozdra.tako se toi radi.a ne sad da mi cekamo da igraci sami lutaju.Nismo feninga ulozili u njih i jos bi izgleda i da nam plate sto ce igrat za nas,i onda ako koji i zaigra za nas i postane vazna karika u nasem nacionalnom timu,svi ce se diciti mi smo doveli tog malog,mi smo zasluzni.a ustavri sjedili su cijelo vrijeme i gladili muda i cekali da ovaj sam zavrsi sveBaDa12 je napisao/la:Malo se Izet šalta s noge na nogu. U redu je ta njegova želja da igra za BiH, rekao je par puta. Ali se on morao ugledati na primjer Pjanića. Pa, nije Komšić sam odlučio pogurati proceduru za jednog klinca, šta je već uradio... Digla se halabuka, Pjanić na svim TV emisijama izričito "Ja sam Bosanac"; i sve onda ima smisla.

Oni hoce garanciju od Safeta da ce ih pozvat,al ajd ti znaj kaki ce oni biti za godinu ili dvije ,hoce li napredovat i nazadovat..
Kome Safet moze garantovat poziv,trenutno u repki ih ima ali ne puno..
Hadzic radi poso,veli da je odlucio i evo dobija znaci papire,dok je Hajrovic kalkulisao ,i nije imap vjere u sebe da ce zasluzit poziv..
Hoce garanciju od Safeta,u tome je problem.
Ja takodje nikome je ne bih dao..
Kome Safet moze garantovat poziv,trenutno u repki ih ima ali ne puno..
Hadzic radi poso,veli da je odlucio i evo dobija znaci papire,dok je Hajrovic kalkulisao ,i nije imap vjere u sebe da ce zasluzit poziv..
Hoce garanciju od Safeta,u tome je problem.
- Principatus
- Kontakt:
Nema problema, dali su mu Svicarci "garanciju", bar toliko dovoljno da ga kaparisu u sljedece vrijeme, a onda ce ga garantirano imati na raspolaganju kada oni hoce i zele. A to sto nasem strucnom stabu fali dovoljno intelektualnog kapaciteta, da ucini isto, e to je vec druga prica.ahmic je napisao/la:Hoce garanciju od Safeta,u tome je problem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
to mozes reci za Zahirovica koji ima samo nas psaos...S ovim je drukcije,ako igrac nije odlucan onda ga skoro pa treba molit...
- Principatus
- Kontakt:
Procitaj na drugoj temi izjavu Susica i sve ce ti biti jasno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I Hadzic je mogao igrati za Austriju pa momak strpljivo ceka jer je patriota 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa nije isto igrati za Austriji i Svicarsku.Hazdic zna da ce prije izboriti neki plasman na prvenstvu u dresu BiH,dok realno receno Svica je i dalje ispred nas.Bosniacum Lilium je napisao/la:I Hadzic je mogao igrati za Austriju pa momak strpljivo ceka jer je patriota
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Aranutovic i Junuzovic ne bi mogli igrati za Srbiju ?Adi_Zepce je napisao/la:Pa nije isto igrati za Austriji i Svicarsku.Hazdic zna da ce prije izboriti neki plasman na prvenstvu u dresu BiH,dok realno receno Svica je i dalje ispred nas.Bosniacum Lilium je napisao/la:I Hadzic je mogao igrati za Austriju pa momak strpljivo ceka jer je patriota
mogao bi i za Bosnu Juzunovic druzeBosniacum Lilium je napisao/la:Aranutovic i Junuzovic ne bi mogli igrati za Srbiju ?Adi_Zepce je napisao/la:Pa nije isto igrati za Austriji i Svicarsku.Hazdic zna da ce prije izboriti neki plasman na prvenstvu u dresu BiH,dok realno receno Svica je i dalje ispred nas.Bosniacum Lilium je napisao/la:I Hadzic je mogao igrati za Austriju pa momak strpljivo ceka jer je patriota

E vala nije ni Austija Kambodža.Adi_Zepce je napisao/la:Pa nije isto igrati za Austriji i Svicarsku.Hazdic zna da ce prije izboriti neki plasman na prvenstvu u dresu BiH,dok realno receno Svica je i dalje ispred nas.Bosniacum Lilium je napisao/la:I Hadzic je mogao igrati za Austriju pa momak strpljivo ceka jer je patriota
BIHSPORT @amko7589
Izgleda da Hajrovic sam nezna sta hoce. Sta njegov brat @SeadHajrovic misli to bi bas htjeo znat. Nadam se, da makar on zna sta hoce #Bosna
Sead Hajrovic @SeadHajrovic
@amko7589 mozda znamo mi, ali jel zna reprezentacija?!to se pitajte pre da ovde pisete komentare
A po Susicu su vec izgubljeni i ova braca i Halilovic i Kolasinac, kad bi sve jedan telefosnki poziv rijesio gdje bi ti bio kraj Susicu. Svaka cast i na igri nase reprezentacije i na rezultatima, ali sto je covjek lijen po pitanju vrbovanja igraca to je nevjerovatno.
Hadzicu je menadzer Papetov brat, bas cudno kako je do njega dosao, a do ostalih ne moze.
Izgleda da Hajrovic sam nezna sta hoce. Sta njegov brat @SeadHajrovic misli to bi bas htjeo znat. Nadam se, da makar on zna sta hoce #Bosna
@amko7589 mozda znamo mi, ali jel zna reprezentacija?!to se pitajte pre da ovde pisete komentare

A po Susicu su vec izgubljeni i ova braca i Halilovic i Kolasinac, kad bi sve jedan telefosnki poziv rijesio gdje bi ti bio kraj Susicu. Svaka cast i na igri nase reprezentacije i na rezultatima, ali sto je covjek lijen po pitanju vrbovanja igraca to je nevjerovatno.
Hadzicu je menadzer Papetov brat, bas cudno kako je do njega dosao, a do ostalih ne moze.

Pre? Da nisu Sandzaklije?Kuko je napisao/la:BIHSPORT @amko7589
@amko7589 mozda znamo mi, ali jel zna reprezentacija?!to se pitajte pre da ovde pisete komentare![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma Bosnu, Srbiju, ne mozes ih vise ni pohvatat odakle su, ali poenta je u tome da je npr. Junuzovic dobar igrac i mogao bi igrati i u Srbiji i u Bosni. A smijesna mi je bila izjava Arnautovica kad je rekao da bi volio igrati za Srbiju a imao 10tak utakmica vec za Austriju, kao nije znao da se ne moze mijenjati drz.Sakuragi je napisao/la:mogao bi i za Bosnu Juzunovic druzeBosniacum Lilium je napisao/la:Aranutovic i Junuzovic ne bi mogli igrati za Srbiju ?Adi_Zepce je napisao/la:I Hadzic je mogao igrati za Austriju pa momak strpljivo ceka jer je patriota
Pa nije isto igrati za Austriji i Svicarsku.Hazdic zna da ce prije izboriti neki plasman na prvenstvu u dresu BiH,dok realno receno Svica je i dalje ispred nas.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.