RŠD Velež Mostar

Direktorcic
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Direktorcic » 08 dec 2023, 06:56

Naspavao sam se, a to znaci samo jedno :ljepota:

Forza Velez !

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 08 dec 2023, 08:47

IGRAJ VELEŽ I POBJEDI ZA SVOJ RED ARMY !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Deco
Kontakt:

Post Postao/la Deco » 08 dec 2023, 08:57

Sta ovo pisu Zeljovci isli kod Vice jucer? Zna li ko sta se desava i ogroman je okret kvota na kladionicama od sinoc?

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 08 dec 2023, 09:06

Valjda sudija ne bude na njihovoj strani kao prošli put
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

MirsoPikcrs
Kontakt:

Post Postao/la MirsoPikcrs » 08 dec 2023, 09:20

Gledam kvote na kladionici, iako ne moraju nista znaciti, Zeljo favorit. Ne treba se loziti, samo pametno. Sadasnji trener je nesto najljepse sto nam se moglo desiti. Bez price, bez lozenja, bez obecavanja covjek sve radi. To mi se svidja.
Ovo nam je utakmica prekretnica, ako dobijemo 99% idemo u Evropu, ako izgubimo, a necemo siguran sam opet nam ostaje borba za 4. mjesto.
Moze ovo biti dobra sezona uz par pojacanja, mozda i najbolja od rata. 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

Reds93
Kontakt:

Post Postao/la Reds93 » 08 dec 2023, 09:28

Deco je napisao/la:
08 dec 2023, 08:57
Sta ovo pisu Zeljovci isli kod Vice jucer? Zna li ko sta se desava i ogroman je okret kvota na kladionicama od sinoc?
Kao neko ko je radio u industriji klađenja, kvote nisu samo omjer snaga na terenu, kvote se mijenjaju i da se izbalansiraju i uplate na oba time, da ne budu prevelike razlike, tako da kuća uvijek dobija.

Znam ja našu ligu, sve je moguće, ali išli su da dobiju podršku za gradnju juga. Kad se namješta, to se radi u kafani.

Mi ako odigramo kao protiv Sarajeva i Zrinjskog, ne bojim se za rezultat. Idemo :clap:
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!

MirsoPikcrs
Kontakt:

Post Postao/la MirsoPikcrs » 08 dec 2023, 09:32

Ma vjerujem ti, zato kazem nikada losiji Zeljo a kvote po meni nerealne. Kontam mozda klade nesto znaju sto mi ne znamo i ova posjeta jucer...
Samo da bude posteno.
Nesto kontam 0-1 Hrkac strijelac, iz kornera, glavom.

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 08 dec 2023, 09:33

Kakva bola tribina i to bas jucer?

Ne budimo naivni. Ali isto tako ne treba se ni previse obazirati na ovo, treba odigrati utakmicu najbolje sto znamo i ne mogu nam nista. Klafnut ih danas za miran zimski san ❤️

MirsoPikcrs
Kontakt:

Post Postao/la MirsoPikcrs » 08 dec 2023, 09:34

Hajmo po Zeljkovica na zimu na zadnjeg veznog dovesti. Mislim da je jedini provjeren trenutno u nasoj ligi, a "slobodan", Ili da Klafuric izvede neko cudo sa nekim Hrvatom iz Kustošije.

Reds93
Kontakt:

Post Postao/la Reds93 » 08 dec 2023, 09:44

Kažem, sve je moguće. Ali szvarno vjerujem ako budemo pravi da im sudija ne može pomoći. Očekujem da Oreč i Šturm održe lekciju njihovim bekovima i da stvore mnogo prilika koje će napadači realizovati.

Mi ih ne smijemo podcijeniti, na Grbavici su dobri. Čeka ih jako težak raspored i oni jednostavno moraju nekome uzeti bodove.
Jedva čekam 18h i da počne.

Reds93
Kontakt:

Post Postao/la Reds93 » 08 dec 2023, 09:45

MirsoPikcrs je napisao/la:
08 dec 2023, 09:34
Hajmo po Zeljkovica na zimu na zadnjeg veznog dovesti. Mislim da je jedini provjeren trenutno u nasoj ligi, a "slobodan", Ili da Klafuric izvede neko cudo sa nekim Hrvatom iz Kustošije.
Koliko znam, on ide u Srbiju, osim ako se nesto nije promijenilo.

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 08 dec 2023, 09:49

Meni je interesantan i Balta. Vodi se da je u Sarajevu, ne znam koji mu je status. Gledao sam ga prošle sezone, baš dobar zadnji vezni. Doveden je kod njih na mala vrata, a bio im je sigurno ponajbolji igrač. U zdravoj sredini kao što je naša, vjerujem da bi eksplodirao. Nije neki tehničar, ali sve radi dobro. Izuzetno je srčan i na neki način nosi tim. 31 mu je godina i ima iskustvo koje je potrebno našem veznom redu...

Što se tiče Zeljkovića, nit` smrdi, nit` miriše. Kod nas je bio odličan na zadnjem veznom, onda je iz potrebe dvije godine igrao stopera. U Sarajevu je pogubljen i sigurno nije u nekoj bajnoj formi. Pored dobrih partija na veznom, imao je jako često gotovo kardinalne greške. Zalijetanja i izgubljene lopte koje smo mu opraštali zbog zalaganja i srčanosti.

Od ove dvije opcije, prije bih uzeo Baltu...
Zadnja izmjena: aimar21, dana/u 08 dec 2023, 09:53, ukupno mijenjano 1 put.
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 08 dec 2023, 09:52

smireno i pametno odigrati najbolje sto znamo i nema zime. i obavezno ne fatat se na glupe provokacije. jer to im i jeste poenta price. In Klaf we trust ❤️

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 08 dec 2023, 09:53

aimar21 je napisao/la:
08 dec 2023, 09:49
Meni je interesantan i Balta. Vodi se da je u Sarajevu, ne znam koji mu je status. Gledao sam ga prošle sezone, baš dobar zadnji vezni. Doveden je kod njih na mala vrata, a bio im je sigurno ponajbolji igrač. U zdravoj sredini kao što je naša, vjerujem da bi eksplodirao. Nije neki tehničar, ali sve radi dobro. Izuzetno je srčan i na neki način nosi tim. 31 mu je godina i ima iskustvo koje je potrebno našem veznom redu...
:thumbup: 100% možda i bolji od Zeljkovića. I meni se pravo svidio kao igrač, Sarajevo je sa njim u timu uvijek čvršće izgledalo

MirsoPikcrs
Kontakt:

Post Postao/la MirsoPikcrs » 08 dec 2023, 10:02

Pa Zeljkovic je odlican bio na zadnjem sto nam i treba. Zeljkovic je otpisan samo zbog toga sto je dosao novi trener i otpisao ga jer je doveo svoje igrace. Samir nije odigrao nista otkako je ovaj trener dosao. Samo kup ja mislim. Nama bi sigurno legao vrhunski, a mislim da bi prije dosao u Mostar nego u Kragujevac.
Balta imao problem sa disciplinom i to je to, pisali su ovdje za njega. Nisam ga nikada gledao. Moguce da je i bolji.

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 08 dec 2023, 10:07

08 dec 2023, 10:02
Pa Zeljkovic je odlican bio na zadnjem sto nam i treba. Zeljkovic je otpisan samo zbog toga sto je dosao novi trener i otpisao ga jer je doveo svoje igrace. Samir nije odigrao nista otkako je ovaj trener dosao. Samo kup ja mislim. Nama bi sigurno legao vrhunski, a mislim da bi prije dosao u Mostar nego u Kragujevac.
Balta imao problem sa disciplinom i to je to, pisali su ovdje za njega. Nisam ga nikada gledao. Moguce da je i bolji.
Samir je jos relativno mlad igrac i vise ima smisla da ode u Kragujevac gdje je na radaru Partizanu, TSC ili Cukarickom i onda potencijalne utakmice sa Fiorentinom, West Hamom i slicno.Ybg realnost. Vjerovatno bi i prosle godine otisao vani da mu Sarajevo nije brutalnu platu dalo.
19V22

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 08 dec 2023, 10:43

Cernica22 je napisao/la:
08 dec 2023, 10:07
Samir je jos relativno mlad igrac i vise ima smisla da ode u Kragujevac gdje je na radaru Partizanu, TSC ili Cukarickom i onda potencijalne utakmice sa Fiorentinom, West Hamom i slicno.Ybg realnost. Vjerovatno bi i prosle godine otisao vani da mu Sarajevo nije brutalnu platu dalo.
Nažalost, to je istina. Sa 26 godina, on je nas prerastao i na neki način se zasitio. Tako da ako želi bilo kakav iskorak napraviti vani, mora ići iz naše lige. Pošto je i on toga svjestan, vjerujem da nema ništa od njega u Veležu...
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 08 dec 2023, 10:57

Samir Zeljkovic nas preradtao??

Frajer fulio sa odabirom kluba i ne igra nikako a mi znatno napredovali u odnosu na klub kakav smo bili kada je dosao kod nas a i klub koji je igrao Evropu dok je bio kod nas.

Svaka mu cast i veliko hvala ali on kluba kao sto je Velez tesko da ce naci. Kragujevac je vrh za njega dok je Fedja tamo na klupi i to je to.

In Klaf we trust. Neka dovede neku novu, svjeziju krv a starim igracima neka je sretno, sve i jednom. Ja sam donedavno zelio da vrate Tinu nazad ali mislim da sir Klaf moze naci i boljeg igraca od njega.

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 08 dec 2023, 11:00

Zeljkovic nije otpisan jer je dosao novi trener nego je jednostavno bio fer i korektan i obavijestio klub na vrijeme da ce ici na kraju sezone koliku god platu da mu pomudimo jer je doslo do zasicenja u Mostaru. Nema potrebe da izvrcemo istinu, htio je da se proba negdje drugo i to je to. On bi uskoro trebao kod Fedje u Radnicki. Treba rijesiti prvo stvari sa Sarajevom pa ako bude sve kako je planirano ici ce u Srbiju.

mobih
Kontakt:

Post Postao/la mobih » 08 dec 2023, 11:03

Gr0hot je napisao/la:
08 dec 2023, 09:33
Kakva bola tribina i to bas jucer?

Ne budimo naivni. Ali isto tako ne treba se ni previse obazirati na ovo, treba odigrati utakmicu najbolje sto znamo i ne mogu nam nista. Klafnut ih danas za miran zimski san ❤️
haha... svidja mi se novi glagol... klafnuti ih...

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.