FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad iz Jelaha, Meša i Dulja su vanzemaljci za ove 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Oploditelj je napisao/la:ZaLe98 je napisao/la:Novi stadion nije u planu, niti će biti. Mnogo novca treba uložiti tu. Ta je tema zatvorena već
NIJE ISTINA i to nijedno slovo u tvom postu
Ne budi lud jarane, jesi li upućen koliko je potrebno novca za novi stadion?
Jesi to i ti insajder, znaš ljude koji znaju ljude i ti drugi ljudi dobri s Tanom
Evo ne znam..
-
Oploditelj
- Kontakt:
ja cu ti sada reci da je gradjevinska skica gotova i placena kod arh Kapidjica (bio jedan od arhitekata fahrinog tornja) a sticajem okolnosti dobar sam sa Hubijarom dir ZOI...pa se raspitaj malo u kakav tal klub ulazi sa ZOI
Trebao se tamo raditi stadion, koliko znam ZOI je zategao, i traži se Koševo pod koncesiju. Uglavnom se radi na tome, pare nisu problem.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
simon je napisao/la:
Poljaci su minimalni favoriti pod uslovom da potpisemo Delaca ili slicnog golmana. Nista drugo nama ne treba visesarajlija je napisao/la:Ma opet cu ponovit poljaci su jaki, favoriti u svakom slucaju rijeci, ali mi ako se dobro pripremimo sad na pripremama nebi trebalo biti problema i plus prva je na kosevu uz nasu podrsku do pobjede braco !
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 jun 2015, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
vezano za kosevo sta je prostorom iza istoka, nema smisla rekonstruisati stadion bez da nemas popratne objekte oko ili u stadionu, treba to odrzavatiRN87 je napisao/la:Trebao se tamo raditi stadion, koliko znam ZOI je zategao, i traži se Koševo pod koncesiju. Uglavnom se radi na tome, pare nisu problem.
Pyro is not a crime !
-
Oploditelj
- Kontakt:
[quote="RN87"]Trebao se tamo raditi stadion, koliko znam ZOI je zategao, i traži se Koševo pod koncesiju. Uglavnom se radi na tome, pare nis
ukratko , koliko se moze krace
klub vec godinu dana salje pisma namjere u kanton , opstinu itd...u vezi koncesije...do sada mrka kapa ,jer zakon o koncesiji kaze da se maximalno moze dobiti na 30 god a amidja hoce na 40 minimalno...dogovora oko toga nema i izgleda nece ni biti
poslije toga se otpocinju razgovori sa ZOI jer su oni izrazili zelju (prvi) za saradnjom i tako se doslo do onog prostora izmedju ulaza (kod dimnjaka) do same zetre...to je njihova zemlja i ako bi je dali bili bi suvlasnici u stadionu nekih 20%...postoje opcije i na betaniji i negdje blizu vogosce (ova strana od grada) ali tamo je malo teze i bilo bi skuplje jer je 99% privatna zemlja
na istu foru smo i dobili onu zemlju na butmiru (slali pisma namjere po svim opstinama u gradu) samo ovaj put nam se, zoi sam javio
obavljeni su razgovori sada 30.05..tan-zoi...vidjecemo sta ce biti
a znas li sto se ovo mora uraditi..pa samo zato sto od iduce god moramo ici u Ze da igramo euro tekme...u najboljem slucaju da nam progledaju kroz prste jos iducu sezonu (uefa)...ali od sezone 2017-2018...milion % moramo mjenjati mjesto za igranje euro tekmi...
BP 1946
ukratko , koliko se moze krace
klub vec godinu dana salje pisma namjere u kanton , opstinu itd...u vezi koncesije...do sada mrka kapa ,jer zakon o koncesiji kaze da se maximalno moze dobiti na 30 god a amidja hoce na 40 minimalno...dogovora oko toga nema i izgleda nece ni biti
poslije toga se otpocinju razgovori sa ZOI jer su oni izrazili zelju (prvi) za saradnjom i tako se doslo do onog prostora izmedju ulaza (kod dimnjaka) do same zetre...to je njihova zemlja i ako bi je dali bili bi suvlasnici u stadionu nekih 20%...postoje opcije i na betaniji i negdje blizu vogosce (ova strana od grada) ali tamo je malo teze i bilo bi skuplje jer je 99% privatna zemlja
na istu foru smo i dobili onu zemlju na butmiru (slali pisma namjere po svim opstinama u gradu) samo ovaj put nam se, zoi sam javio
obavljeni su razgovori sada 30.05..tan-zoi...vidjecemo sta ce biti
a znas li sto se ovo mora uraditi..pa samo zato sto od iduce god moramo ici u Ze da igramo euro tekme...u najboljem slucaju da nam progledaju kroz prste jos iducu sezonu (uefa)...ali od sezone 2017-2018...milion % moramo mjenjati mjesto za igranje euro tekmi...
BP 1946
Evo ko hoce i ima vremena neka pogleda utakmicu zadnju Rijeke protiv Rudara iz Velenja...analizira malo i kaze nam gdje smo mi u odnosu na njih. Igramo sa njima pa nije lose pogledati malo. Koliko sam mogao da vidim igraju brzo na prvi pas. Inace, mislim da im je prvo pol. Igrala najjaca postava.
Ako pocnemo jos stadijon gradit red bi bio da nam bosna lijek bude zlatni sponzor posto ce porast potraznja njihovi artikala.
Mozel ko da postavi onaj video kad div na svemiru iskoci iz rupe i pobije sve samo se jadna sloboda sakrila
Mozel ko da postavi onaj video kad div na svemiru iskoci iz rupe i pobije sve samo se jadna sloboda sakrila
Ako je rijeka mogla proci sa svojim stadionom uz taj plan za sanaciju, onda mozemo i mi sa Kosevom jer mi imamo nekoliko planova za sanaciju. Koliko je dosad planova napravljeno za sanaciju Koseva UEFA moze birat uz koji ce nam dopustiti. A treba napomenuti da je UEFA iz prve ruke upoznata sa stanjem u nasem savezu tako da imamo vise sanse nego Rijeka da nam prođe trenutno stanje Koseva.
I ovdje bi se moglo dodati da mi grafimo tim i ako prođemo mozemo reci da nismo ocekivali da prođemo pa nismo ni radili na stadionu.
Sto se tice pretkola i prolaska neka misli sta ko hoce jer na to ima pravo. Ali i prije dolaska ovih pojacanja ja sam bio uvjeren u play off LP. Jaci smo za Benku, neki igraci su dodatno sazreli, prikupili su iskustva i vjere u svoje mogucnosti i u europi a i u ovoj stresnoj zavrsnici prvenstva. Kad se dodaju ovi novi igraci samo bih utvrdio svoje misljenje jer se radi o ogracima sa iskustvom i ne treba tu puno vremena za uigravanje a donose u ekipu iskustvo, snagu, i skok igru.
I ovdje bi se moglo dodati da mi grafimo tim i ako prođemo mozemo reci da nismo ocekivali da prođemo pa nismo ni radili na stadionu.
Sto se tice pretkola i prolaska neka misli sta ko hoce jer na to ima pravo. Ali i prije dolaska ovih pojacanja ja sam bio uvjeren u play off LP. Jaci smo za Benku, neki igraci su dodatno sazreli, prikupili su iskustva i vjere u svoje mogucnosti i u europi a i u ovoj stresnoj zavrsnici prvenstva. Kad se dodaju ovi novi igraci samo bih utvrdio svoje misljenje jer se radi o ogracima sa iskustvom i ne treba tu puno vremena za uigravanje a donose u ekipu iskustvo, snagu, i skok igru.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Ima li gdje reportaza danasnje utakmice ili bar neki klip? Hvala.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Pitar6785 je napisao/la:Ako pocnemo jos stadijon gradit red bi bio da nam bosna lijek bude zlatni sponzor posto ce porast potraznja njihovi artikala.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 27 jun 2015, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma nemam potrebe gledati kad sam ih gledao proslu sezonu, pogotovo sam ih ispratio u finisu. Ne trpe ekipe koje sporo igraju, trpaju do maksimale, igraju ekstra brzo, po meni bolje od Dinama izgledaju protiv tih manjih klubova u ligi, ali nemaju oni mentalitet kao sto ima Dinamo, pa ce im trebati tu jos par sezona da mogu malo ozbiljnije ugroziti Dinamoado-hz je napisao/la:
Evo ko hoce i ima vremena neka pogleda utakmicu zadnju Rijeke protiv Rudara iz Velenja...analizira malo i kaze nam gdje smo mi u odnosu na njih. Igramo sa njima pa nije lose pogledati malo. Koliko sam mogao da vidim igraju brzo na prvi pas. Inace, mislim da im je prvo pol. Igrala najjaca postava.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Evolution87
- Kontakt:
Moramo ovom bratu nabaviti kakvog lektora 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
A Ikande ?RN87 je napisao/la:Sad iz Jelaha, Meša i Dulja su vanzemaljci za ove
ja i dalje tvrdim da i pored svih ovih pojacanja nas najaci igrac ce da bude alispahic
Samo Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kao sto sam rekao ranije! Meša bi mogao bit naše najveće pojačanje ove sezone, a ako se po jutru dan poznaje i bit će. Samo da ga Bog dragi sačuva od povreda jer je veoma sklon njima.
Mehmed Alispahić, ukoliko bude onaj pravi, stari, i uspije povratit tu formu, bit će najbolji veznjak koji je ikad zaigrao u našoj ligi! Dobro zapamtite ovo, samo da ga krene aBd-
Mehmed Alispahić, ukoliko bude onaj pravi, stari, i uspije povratit tu formu, bit će najbolji veznjak koji je ikad zaigrao u našoj ligi! Dobro zapamtite ovo, samo da ga krene aBd-
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ElCartel11
- Kontakt:
Pripremne utakmice ne znace nista. Maribor je sa Lechom u 5 deka tako da prvi put da nas je sreca malo pomazila, jer ipak bi idealno bilo da smo dobili Videoton ili Skenderbeu ali sta je tu je, bolje Lech nego Celtic, Steaua...PerryFred je napisao/la:Astra Giurgiu 3:0 Maribor
Sturm Graz 5:2 Maribor
Kakva steta sto njih nismo izvukli
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.