FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izgleda da ce ovaj sastav biti i protiv Plzena, samo sto ce Adil biti u napadu umjesto Selimovica. Kako god Ara mora tamo poceti tekmu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
ali bas tako ja sam mislio da je kombinovani sastav u pitanju ali nijeSemper je napisao/la:Što je najtužnije ovaj sastav će najvjerovatnije igrati protiv Plzena prvu utakmicu.
Kraj prvog poluvremena. FK Zeljeznicar-NK Slaven Belupo 0-3.tri centrasuta 3 pogotka.Jamak stativa.
By Dino P.
By Dino P.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
pokusati dovesti trivunovica i torlaka, jer nam je odbrana prelosa
- invincible1921
- Kontakt:
ma bjezi ba ljut sam sto zbog toga sto cu past na kladionici,sto zbog toga da ne mogu jednostavno da shvatim da ekipa koja ce igrati evropu za 10tak dana gubi 3 0 od ekipe koja je vjerovatno tek krenula sa pripremama 

=\_1921_/=
Ovo je generalna proba Slaven Belupu, znači kraj priprema.invincible1921 je napisao/la:ma bjezi ba ljut sam sto zbog toga sto cu past na kladionici,sto zbog toga da ne mogu jednostavno da shvatim da ekipa koja ce igrati evropu za 10tak dana gubi 3 0 od ekipe koja je vjerovatno tek krenula sa pripremama
DRUG NEBI TI PUNCA
sezona im pocinje dva dana prije nego Zelji 14.7
ma to me uopste nije briga 3 nula je puno razabu da je barcelona a ne belupo.bagrcavi je napisao/la:Ovo je generalna proba Slaven Belupu, znači kraj priprema.invincible1921 je napisao/la:ma bjezi ba ljut sam sto zbog toga sto cu past na kladionici,sto zbog toga da ne mogu jednostavno da shvatim da ekipa koja ce igrati evropu za 10tak dana gubi 3 0 od ekipe koja je vjerovatno tek krenula sa pripremama
- invincible1921
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Ovo je generalna proba Slaven Belupu, znači kraj priprema.invincible1921 je napisao/la:ma bjezi ba ljut sam sto zbog toga sto cu past na kladionici,sto zbog toga da ne mogu jednostavno da shvatim da ekipa koja ce igrati evropu za 10tak dana gubi 3 0 od ekipe koja je vjerovatno tek krenula sa pripremama
za sta brate oni su tek 8. bili u ligi da su top formi ovo je sramota

=\_1921_/=
Čuj za šta, za HNL.Prijateljske utakmice su takve kakve su.Ne treba se pretjerano radovati kad pobjedimo, a ni padati u očaj kad izgubimo.
DRUG NEBI TI PUNCA
- invincible1921
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Čuj za šta, za HNL.Prijateljske utakmice su takve kakve su.Ne treba se pretjerano radovati kad pobjedimo, a ni padati u očaj kad izgubimo.
ma hajde ba pusti mi se te price,igraju HNL a ne premiership,da je hajduk ili dinamo ili recimo rijeka pa reko bi haj jbg igrali smo.Znam da je i tebi krivo i tesko priznat kao i meni da nas ubise ljudi

http://hr.wikipedia.org/wiki/1._HNL_2012./13" onclick="window.open(this.href);return false;.
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Čuj za šta, za HNL.Prijateljske utakmice su takve kakve su.Ne treba se pretjerano radovati kad pobjedimo, a ni padati u očaj kad izgubimo.
ma hajde ba pusti mi se te price,igraju HNL a ne premiership,da je hajduk ili dinamo ili recimo rijeka pa reko bi haj jbg igrali smo.Znam da je i tebi krivo i tesko priznat kao i meni da nas ubise ljudi![]()
http://hr.wikipedia.org/wiki/1._HNL_2012./13" onclick="window.open(this.href);return false;.
Inače, ti gledaš utakmicu i znaš da nas ubiše.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
Ma kome ti to pričaš, sve hepo kocka do hepo kocke, paliti se ovako na prijateljsku i crnjačiti bez ikakve potrebe cccbagrcavi je napisao/la:Čuj za šta, za HNL.Prijateljske utakmice su takve kakve su.Ne treba se pretjerano radovati kad pobjedimo, a ni padati u očaj kad izgubimo.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Stvarno meni pojedini ne idu u glavu i njihova razmisljanja...
Pa po nekima, mi trebamo sve da razvaljujemo bilo to pripremni ili generalni mec...
Dajte ljudi, u ovom sastavu igramo danas prvi put, sta hocete vi, sta uopste ocekujete?
Da vas mozda kladionica nije razocarala, pa cemo sada svima **** majku od reda?
KONTROLI MECEVI SLUZE DA SE SVE PROVJERI. REZULTAT U OVIM MECEVIMA NIKADA NIJE NI BITAN, VAZNIJE JE UOCITI GDJE PUSE, OD NEKOG NAPUCAVANJA PROTIVNIKA I MASAZANJA OCIJU SAMOM SEBI.
Pisao sam, uskoro cemo igrati protiv Metalike, gdje vjerujem da ce Amar izvesti trenutno najspremnije, pa cemo da vidimo koliko smo daleko od svega toga. Ako se tu pokaze lose, onda se nema sta ni ocekivati, u suprotnom, mogli bi se cemu nadati..
EDIT: Vidite da ima malo pozitive u svemu. Evo 73 min, pa smo ih uspijeli zaustaviti u namjerama da nas natrpaju.
Nesto sam primijetio i to nam se stalno ponavlja iz godine u godinu. Recimo, igramo protiv jace ekipe, koje na neki nacin nas razbiju u 30 min. Zasto je to tako, zaista ne znam? ali ako te vec cetvrta godina ljudi razvale u 30 min, znaci da se mora mijenjati kompletna postavka nase igre, jer smo ocigleno lak pljen za ove malo iskusnije ekipe.
Pa po nekima, mi trebamo sve da razvaljujemo bilo to pripremni ili generalni mec...
Dajte ljudi, u ovom sastavu igramo danas prvi put, sta hocete vi, sta uopste ocekujete?
Da vas mozda kladionica nije razocarala, pa cemo sada svima **** majku od reda?
KONTROLI MECEVI SLUZE DA SE SVE PROVJERI. REZULTAT U OVIM MECEVIMA NIKADA NIJE NI BITAN, VAZNIJE JE UOCITI GDJE PUSE, OD NEKOG NAPUCAVANJA PROTIVNIKA I MASAZANJA OCIJU SAMOM SEBI.
Pisao sam, uskoro cemo igrati protiv Metalike, gdje vjerujem da ce Amar izvesti trenutno najspremnije, pa cemo da vidimo koliko smo daleko od svega toga. Ako se tu pokaze lose, onda se nema sta ni ocekivati, u suprotnom, mogli bi se cemu nadati..
EDIT: Vidite da ima malo pozitive u svemu. Evo 73 min, pa smo ih uspijeli zaustaviti u namjerama da nas natrpaju.
Nesto sam primijetio i to nam se stalno ponavlja iz godine u godinu. Recimo, igramo protiv jace ekipe, koje na neki nacin nas razbiju u 30 min. Zasto je to tako, zaista ne znam? ali ako te vec cetvrta godina ljudi razvale u 30 min, znaci da se mora mijenjati kompletna postavka nase igre, jer smo ocigleno lak pljen za ove malo iskusnije ekipe.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 05 jul 2013, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
ipetm je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Čuj za šta, za HNL.Prijateljske utakmice su takve kakve su.Ne treba se pretjerano radovati kad pobjedimo, a ni padati u očaj kad izgubimo.
ma hajde ba pusti mi se te price,igraju HNL a ne premiership,da je hajduk ili dinamo ili recimo rijeka pa reko bi haj jbg igrali smo.Znam da je i tebi krivo i tesko priznat kao i meni da nas ubise ljudi![]()
Inače, ti gledaš utakmicu i znaš da nas ubiše.
pa 3-0 mi je i vise nego dovljno da bi to shvatio
=\_1921_/=
s dinamom smo dva puta igrali neriješeno u prijateljskim, a i s mariborom ono tamo ljeto, eto koliko je to relevantno.
Ja seratora Ivice dragi,pustite bolan suplju,sramoto ovo sramota ono,ne valja ovaj ne valja onaj,
AMAR zna gdje smo,sta smo i koliko mozemo,vrijeme ce pokazati.
kome nije jasno poslije ove 4 godine nece nikad ni biti.
ŽELJO do groba a i poslije toge
AMAR zna gdje smo,sta smo i koliko mozemo,vrijeme ce pokazati.
kome nije jasno poslije ove 4 godine nece nikad ni biti.
ŽELJO do groba a i poslije toge
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
A Famos nas trpo, toliko o prijateljskim.ChWilla je napisao/la:s dinamom smo dva puta igrali neriješeno u prijateljskim, a i s mariborom ono tamo ljeto, eto koliko je to relevantno.
DRUG NEBI TI PUNCA
jel moguce da ovaj e colic moze igrat u Zelji????????????????????????????????
i sto je najgoe garant je u prvoj i protiv plzena........
i sto je najgoe garant je u prvoj i protiv plzena........
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Trenutno korisnika/ca: Anpa, antibot, Brkooo, CentarsutNaClanak921, doncarlo, Proximic, Rahatlokum, Samba71 i 118 gostiju.