Oploditelj je napisao/la:jel sta pokazo mali Kobiljar za tih 5-6 min iako je to bas malo
E jesmu i dao minutazu u PM.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Oploditelj je napisao/la:jel sta pokazo mali Kobiljar za tih 5-6 min iako je to bas malo
cuj sanjao berberovica , proklet da sikanarinac je napisao/la:ljudi nezz sta da kezm ulazimo u raspravu sa manijacima beze nama tako dobro ide na svim stranama da me strah da se ne probudim....kakvu samo mi ekipu imamo kako cemo da se prosetamo ovom nasom sabanijom....jos ova pojacanja kakva smo doveli ja sam sanjao duljavica oni doveli ja sanjao dzemu oni doveli samo da znate da sad sanjam saida
ja kad sam njega sanjao nama je bek bio tatomirovicHeraklitMracni je napisao/la:cuj sanjao berberovica , proklet da sikanarinac je napisao/la:ljudi nezz sta da kezm ulazimo u raspravu sa manijacima beze nama tako dobro ide na svim stranama da me strah da se ne probudim....kakvu samo mi ekipu imamo kako cemo da se prosetamo ovom nasom sabanijom....jos ova pojacanja kakva smo doveli ja sam sanjao duljavica oni doveli ja sanjao dzemu oni doveli samo da znate da sad sanjam saida![]()
Imaš li neki link ?amypitar je napisao/la:Ovi Avazovci tvrde da Delac dolazi u Sloveniju???
Bit ce brate, cim sta saznam javim vam.Ado76 je napisao/la:Hoce li biti jos kakvih novina u narednim danimakinosvra je napisao/la:Bole ga ledja.Hedg je napisao/la:Je li ovo Hebibović nije danas igrao nikako?
Sanjaj Saida , pa makar na silukanarinac je napisao/la:ljudi nezz sta da kezm ulazimo u raspravu sa manijacima beze nama tako dobro ide na svim stranama da me strah da se ne probudim....kakvu samo mi ekipu imamo kako cemo da se prosetamo ovom nasom sabanijom....jos ova pojacanja kakva smo doveli ja sam sanjao duljavica oni doveli ja sanjao dzemu oni doveli samo da znate da sad sanjam saida
Takodjer.Aerodromsko je napisao/la:Volio bi da vidim video kako je Ikande prosao onih 5-6 igraca ali nista izgleda
Ne treba ti licna,samo naglasi da nisu iz BiH,to i ja planiram uraditiMCMXLVI je napisao/la:Jel jos isto pravilo za clansku gdje moras imati licnu? Zelim uclaniti dva bliza prijatelja, ali oni nisu drzavljani BiH i nece biti tu.
Ma de gledat ćemo u ligi ako bog da, a možda i u europi.badel62 je napisao/la:Takodjer.Aerodromsko je napisao/la:Volio bi da vidim video kako je Ikande prosao onih 5-6 igraca ali nista izgleda
Ne znam, prosle godine nisam mogao pa zato pitam...Aerodromsko je napisao/la:Ne treba ti licna,samo naglasi da nisu iz BiH,to i ja planiram uraditiMCMXLVI je napisao/la:Jel jos isto pravilo za clansku gdje moras imati licnu? Zelim uclaniti dva bliza prijatelja, ali oni nisu drzavljani BiH i nece biti tu.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 13 gostiju.