Teško sa ovakvom igrom da idu dolje, a i ove godine neće moći skidati gaće Sarajevu i Želji tako da ja vjerujem da ostaju.joker90 je napisao/la:Polako ali sigurno ide Olimpic u cvajtu.. Steta sto Sa ostaje bez jednog kluba u PL, ali jbg..
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Zao mi vas je sto taj film necete gledat!Olimpic krece uzlaznom putanjom,iz danasnje utakmice sam ubijedjen kao nikad!joker90 je napisao/la:Polako ali sigurno ide Olimpic u cvajtu.. Steta sto Sa ostaje bez jednog kluba u PL, ali jbg..
Napredak je evidentan! Ali eto nemaju sreće. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Moze jedno pitanje za normalne ljude sa ove teme?Jel vama ovaj Mancini djeluje kao navijac FK OLIMPICA?
Idu uzlaznom putanjom!? Koliko već sedmica i mjeseci? Ali nikako da krenu. Tri pobjede u dvanaest utakmica. Dobra uzlazna putanja. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ti definitivno dolazis ovdje da lijecis frustracije,zao mi te iskreno!
Ali napiši ti koga imaš u klubu pa braniš one plaćenike, čast izuzetcima?
Svi su mi u rodu od Gracica do Varesanovica!
Vidim ja da ti obraza nemas,bolje se poklopi i masi usima usijanim!

Ma onako slučajno braniš plaćenike!? Ali bitan je napredak u igri. Kakav će tek napredak biti kada počnu pobjeđivati? 

@starina druze ja ipak mislim da ce se Olimpic tesko izvuci.. Nemaju ni igracki kvalitet, a ni navijace da izvrse pritisak. Onu djecu sto dodju sa transom Vucovi ne racunam. Uglavnom sretno.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Iskreno gadis mi se!Za mene si od sad magla!
Ko ti se gadi? Onaj gore pitarski ublehaš ili ja?
Imaju sve druze,sem navijaca,al iskreno ako su kao pojedinci ni ne trebaju im!Nesto nije stimalo u timu,u to sam ubijedjen,ovo danas mi je dalo nadu da idu na gore,ka vrhu tabele!Hvala u svakom slucaju!joker90 je napisao/la:@starina druze ja ipak mislim da ce se Olimpic tesko izvuci.. Nemaju ni igracki kvalitet, a ni navijace da izvrse pritisak. Onu djecu sto dodju sa transom Vucovi ne racunam. Uglavnom sretno..
Mislim da se odnosilo na tebe, a ne na ublehasa..Mancini je napisao/la:Ko ti se gadi? Onaj gore pitarski ublehaš ili ja?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nemaš ti pojma. Došao si ovdje da provociraš.joker90 je napisao/la:Mislim da se odnosilo na tebe, a ne na ublehasa..Mancini je napisao/la:Ko ti se gadi? Onaj gore pitarski ublehaš ili ja?

Ovo je javni forum, ne mora me niko nista pitati da bih ja iznio svoje misljenje. Uvrede zadrzi za mamu i starog, moje misljenje je da Olimpic ispada, bez ikakvih provokacija. To sto se ne slazes je tvoja stvar, imas to pravo, ali pokusaj smisleno odgovoriti kao @starina, ili zaobiđi skroz ako ne mozes.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Obični si provokator i trol.joker90 je napisao/la:Ovo je javni forum, ne mora me niko nista pitati da bih ja iznio svoje misljenje. Uvrede zadrzi za mamu i starog, moje misljenje je da Olimpic ispada, bez ikakvih provokacija. To sto se ne slazes je tvoja stvar, imas to pravo, ali pokusaj smisleno odgovoriti kao @starina, ili zaobiđi skroz ako ne mozes.
Tebi je trol svako s kim se razilazis u misljenju, znam da si po svim temama gdje sam te vidio kukao i prijavljivao postove za neko imaginarno trolanje. I upamtio sam te po tome sto si drzak i sva ti se komunikacija svodi na ovo sto si pokazao ovdje. Eto da se ne svađamo, Olimpic uzima titulu, najjaci ste. PozzMancini je napisao/la:Obični si provokator i trol.joker90 je napisao/la:Ovo je javni forum, ne mora me niko nista pitati da bih ja iznio svoje misljenje. Uvrede zadrzi za mamu i starog, moje misljenje je da Olimpic ispada, bez ikakvih provokacija. To sto se ne slazes je tvoja stvar, imas to pravo, ali pokusaj smisleno odgovoriti kao @starina, ili zaobiđi skroz ako ne mozes.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trol je svako onaj ko dođe da provocira kao što si ti. Ti znaš ko je drzak!? I nije bilo imaginarno trolanje već pravo. I nemoj mi se više obraćati. Na listi si gnjavatora.joker90 je napisao/la:Tebi je trol svako s kim se razilazis u misljenju, znam da si po svim temama gdje sam te vidio kukao i prijavljivao postove za neko imaginarno trolanje. I upamtio sam te po tome sto si drzak i sva ti se komunikacija svodi na ovo sto si pokazao ovdje. Eto da se ne svađamo, Olimpic uzima titulu, najjaci ste. PozzMancini je napisao/la:Obični si provokator i trol.joker90 je napisao/la:Ovo je javni forum, ne mora me niko nista pitati da bih ja iznio svoje misljenje. Uvrede zadrzi za mamu i starog, moje misljenje je da Olimpic ispada, bez ikakvih provokacija. To sto se ne slazes je tvoja stvar, imas to pravo, ali pokusaj smisleno odgovoriti kao @starina, ili zaobiđi skroz ako ne mozes.
Dozvoljeno je pogresno misliti, ne moramo se ljutiti.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.