FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
54
20%
2. Borbu za Evropu
123
46%
3. Sredinu tabele
49
18%
4. Borbu za opstanak
43
16%

Ukupno glasova: 269

Azzuri
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Azzuri » 11 maj 2022, 22:17

Tristan10 je napisao/la:
11 maj 2022, 22:05
Mozda nemamo o nogometu, ali vjerujem da imam vise pojma o mogucnostima. Napustilo te 5 standardnih igraca iz prve postave, covjek nije ni pola sezone nas vodio, i biljezimo rezultate u skladu sa mogucnostima. Vjerovatno je i jedan od razloga sto imamo Cocalica i Stilica u ekipi. Sta bi da i njih nemamo. Nekako brzo mi stvari zaboravljamo. Mozda da ti dodje Arsene Wenger iz penzije, pa da uvede neku novu filoziju, onda bi islo bolje.
Pa sad ti govorim, jel mogucnost gurnuti veznog igraca na svoju poziciju 15 minuta utakmice? I Ili nemogucnost :rol: Ova ekipa je puno bolja, Stilic, Coca i Galic su puno vrijedniji za ekipu od Boje, Luke, Crncevica i sl. Svaku utakmicu je fulao maltene s Hajdarevicem, kad je trebao Beca da igra nije igrao..i jucer kad se znalo da ce biti udaranja i sjeckanja, on je stavio fizicki najslabijeg igraca u vezni red. Toliko o “mogucnostima“..brkate vi dosta toga, juniori i rotacija nije mogucnost/nemogucnost vec nezenjanje i nesposobnost!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 11 maj 2022, 22:36

Azzuri je napisao/la:
11 maj 2022, 22:17
Tristan10 je napisao/la:
11 maj 2022, 22:05
Mozda nemamo o nogometu, ali vjerujem da imam vise pojma o mogucnostima. Napustilo te 5 standardnih igraca iz prve postave, covjek nije ni pola sezone nas vodio, i biljezimo rezultate u skladu sa mogucnostima. Vjerovatno je i jedan od razloga sto imamo Cocalica i Stilica u ekipi. Sta bi da i njih nemamo. Nekako brzo mi stvari zaboravljamo. Mozda da ti dodje Arsene Wenger iz penzije, pa da uvede neku novu filoziju, onda bi islo bolje.
Pa sad ti govorim, jel mogucnost gurnuti veznog igraca na svoju poziciju 15 minuta utakmice? I Ili nemogucnost :rol: Ova ekipa je puno bolja, Stilic, Coca i Galic su puno vrijedniji za ekipu od Boje, Luke, Crncevica i sl. Svaku utakmicu je fulao maltene s Hajdarevicem, kad je trebao Beca da igra nije igrao..i jucer kad se znalo da ce biti udaranja i sjeckanja, on je stavio fizicki najslabijeg igraca u vezni red. Toliko o “mogucnostima“..brkate vi dosta toga, juniori i rotacija nije mogucnost/nemogucnost vec nezenjanje i nesposobnost!
Galic je ok igrac, nista vise od toga. Zahvalan igrac, dosao u veliki klub u BiH okvirima. Bori se. Momak igrao za Krupu sa Palicem. Kad je trebao Hajdarevic da igra, trebao je Beca, a kad je Beca, trebao je Hajdarevic. To ti je ono kad nazor hoces da ispadnes pametan. Trazilo se da se da prilika mladom igracu, pruzila se prilika Beci, i neka je. I sta sad? Falio je Subasic u prvoj postavi koji bi igrao da je zdrav, sto i jeste bio nas hendikep, i vidilo se da zna kad je usao, i spomenuo je jos jednog igraca koji isto nije mogao da igra od pocetka. Sad ne znam o kome se to radi? Ali u sustini se nema puno argumenata.

JugJugJug
Kontakt:

Post Postao/la JugJugJug » 11 maj 2022, 22:45

Svi na GRBAVICU DA SE ISPRATI LEGENDA MOLIM VAS. ULAZ JE BESPLATAN. POVEDITE I PORODICU I KOMOTNO NA ISTOK. 19:21

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 11 maj 2022, 22:50

BiHSportman je napisao/la:
11 maj 2022, 16:20
Onaj Fatai ne zna hodati, lik se propisno obrukao na debiju. Vučenović više manje, bori se trudi se.
Ne znam stvarno nista o Fatai, nisam u mogucnosti da pratim treninge. Ali sjecam se dobro Muhameda Muse, covjeku se nije ni dala prilika, a na forumu ga zvali Musa Pusa. Decko kasnije do danas igra za Goricu u HNLu. Toliko o strucnjacima sa foruma.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 11 maj 2022, 23:04

JugJugJug je napisao/la:
11 maj 2022, 22:45
Svi na GRBAVICU DA SE ISPRATI LEGENDA MOLIM VAS. ULAZ JE BESPLATAN. POVEDITE I PORODICU I KOMOTNO NA ISTOK. 19:21
Svi na Grbavicu!

Ivica Osim!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 maj 2022, 23:24

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 12 maj 2022, 10:27

ja ne znam za vas ali moje misljenje je da ako vec izmisljamo pozicije hajmo jos malo izmisljat stvari.. hajmo probat vucenovica na špicu sto mu i jest prirodna pozicija.. hajmo hodžića vratit na zadnjeg veznog što mu i jest prirodna pozicija.. hajmo probat i sa fataijem na krilu makar 20min umjesto gasala ili resića nemamo sta izgubit..
vucenovic na krilu je samo igrac manje i nista vise.. ako nista ima visinu pa kad se bunari mozda ga jedna i potkaci..
hodzic nazad sa hajdarom a ispred njih mekic i stilic bi mozda bolja opcija bila..
izmisljamo toplu vodu a i na prirodnim pozicijama svaki nas igrac je mrtvi prosjek i nista vise..
a mi kao navijaci brzo zaboravljamo sva sra.nja koja nam disu za vratom i ocekujemo real madrid umjesto realno ispod prosjecne ekipe PL..
Mi smo Željini, Željo je naš !

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 12 maj 2022, 10:51

Vazda je Edis ubijajo igrace u pojam izmisljanjem pozicija.
Najbolji primjer je Memija.
Kod Odovica Memija golobrad gazio Ferenc i Standard, u ligi svakako bio suveren, dodje Edis gurne ga sa desnog beka na lijevo krilo, sreca uspjeli smo ga bilo kako tusnut u Dansku na kraju gdje ga vratise u odbranu opet, evo u Zrinjskom je opet odlican na boku.

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 12 maj 2022, 10:53

Dajte ba dokle s tom pricom "dajte sansu"...Vucenovic je amatercina i jedina pozicija koja bi mu odgovarala je da ne bude u zelji
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 12 maj 2022, 11:01

Victor je napisao/la:
12 maj 2022, 10:53
Dajte ba dokle s tom pricom "dajte sansu"...Vucenovic je amatercina i jedina pozicija koja bi mu odgovarala je da ne bude u zelji
Bas tako, fraer od sanse pravi polusansu

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 12 maj 2022, 11:05

Victor je napisao/la:
12 maj 2022, 10:53
slazem se u potpunosti drug ali kad je vec tu i kad smo prinudjeni da ga gledamo haj bar ga stavi na njegovu poziciju majka mu stara :facepalm: :facepalm:
Mi smo Željini, Željo je naš !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 maj 2022, 11:47

Edis ne moze trenirati Zelju ma kakav god bio kao sto Vucenovic i ovi ostali ne mogu igrati u Zelji kkav god bio,tuzno je da je opet jedan Bekric korisniji od ove omladine iako je haman generacija sa Sabljom
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 12 maj 2022, 12:39

Evo jel gledate Kocevica? Kakav igrac I ne moze minute dobiti :damn: :sick:

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 12 maj 2022, 12:47

KANA je napisao/la:
12 maj 2022, 12:39
Meni je jasno kad ne igraju neki antitalenti ali ovaj momak....
Zahvaljujući ponajviše debilima Joldiću i Sablji.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 maj 2022, 12:48

StrikeWarzone je napisao/la:
12 maj 2022, 12:47
KANA je napisao/la:
Trenerski magovi :tokralju:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 12 maj 2022, 12:57

delinjo je napisao/la:
12 maj 2022, 12:48
KANA je napisao/la:
Mogucnosti neki bi rekli :rol: klasicna glupost i tvrdoglavost...Jaganjac, Kocevic, Hodzic na veznom, samo par rokada cisto da se proba kako bi islo kad vec igramo bez pritiska...al jok bolje Resica forsirsat :bow: al hajde barem je dokazao da pojma nema, i da nista nije napredovao 6 godina poslije.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 maj 2022, 13:06

Azzuri je napisao/la:
12 maj 2022, 12:57
delinjo je napisao/la:
12 maj 2022, 12:48

Mogucnosti neki bi rekli :rol: klasicna glupost i tvrdoglavost...Jaganjac, Kocevic, Hodzic na veznom, samo par rokada cisto da se proba kako bi islo kad vec igramo bez pritiska...al jok bolje Resica forsirsat :bow: al hajde barem je dokazao da pojma nema, i da nista nije napredovao 6 godina poslije.
Ono kao mi nismo svjesni mogucnosti pa nam bajgi oci otvaraju :rol:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 12 maj 2022, 13:56

100% malog je htio Ivkovic voditi u Borac,Sarajevo ga trazilo i Zrinjski :damn: kad sam pisao za onog malog Jahica da su ga iz Osijeka hvalili i nasi mu minute nisu dali a sad igra prvu Cesku ligu.Zar je moguce da smo toliko retardirani ?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 maj 2022, 14:05

Ma Edis meni nekada izgleda mnogo proračunat kada daje izjave, iako se čini da govori ono iz srca kako misli zaista i šta mu prvo padne na pamet.

Evo recimo neku noć (da zanemarimo nebuloze tipa zabili bi još jedan gol da se igralo malo duže) poslije derbija kaže igramo mi sa 5-6 igrača koji su zaštićeno godište, valjda eto hoće reći on gura omladinu šta li.

A realnost je bitno drugačija, s ozbirom da jedino gura Beću (i to mu je dobar potez) iako možda ima trenutno bolje opcije od njega, kao i Hodžića.

Gasal recimo igra jer suštinski nema ko drugi igrati, a i sam Gasal je vala potanak možda i najlošiji od svih omladinaca.

Ovi ostali igrači tipa Subašić, Malić ili Drina igraju koliko su igrali i kod Edisovog prethodnika. A generalno svi ti mlađi igrači su profilisani puno prije Edisa i dala im se poneka šansa za igru.

On osim Hodžića nikome nije dao šansu da debituje, mada Hodžić nema veze sa našim omladincima i došao je kao igrač sa iskustvom, ali eto mlad je igrač pa ćemo ga računati.

Uglavnom ta Sabljina priča oko podmlađivanja je čista šuplja. Drag mi je kao lik i kao Željovac, poštujem ga, došao je u teškom trenutku, svaka mu čast, ali ima mnogo mnogo nedostataka u njegovoj trenerskoj filozofiji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 12 maj 2022, 14:07

KANA je napisao/la:
12 maj 2022, 13:56
100% malog je htio Ivkovic voditi u Borac,Sarajevo ga trazilo i Zrinjski :damn: kad sam pisao za onog malog Jahica da su ga iz Osijeka hvalili i nasi mu minute nisu dali a sad igra prvu Cesku ligu.Zar je moguce da smo toliko retardirani ?
Istina, ova zadnja tri kola treba dati sansu kocevicu jaganjcu , durakovicu sehicu i ostalima. Naravno ne skupa imamo 3 utakmice u 7 dana ako mulalic ne pruzi priliku ovim momcima onda nisu oni krivi za odlazak kriv je mulalic i joldic

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.