FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo u vezi clanskih treba dobro razmisliti i ne stavljati neke basnoslovne cijene nek bude tu 5-6 vrsta za svakoga . Od neke skolske ,studenske penzionerke zlatne ovo ono ... mislim za svakoga za svaki dzep. <ovo bi mogao da bude strasno dobar marketinski potez koji bi mogao dinije ti fine pare.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Naravno. Za skuplju kartu bolje pogodnosti, a naravno za svačiji džep nek bude, ne očekuje valjda neko da tamo neki srednjoškolac plati puno, odakle mu?terabajt je napisao/la:Ovo u vezi clanskih treba dobro razmisliti i ne stavljati neke basnoslovne cijene nek bude tu 5-6 vrsta za svakoga . Od neke skolske ,studenske penzionerke zlatne ovo ono ... mislim za svakoga za svaki dzep. <ovo bi mogao da bude strasno dobar marketinski potez koji bi mogao dinije ti fine pare.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 04 jul 2013, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Borac je danas ostao bez dva vrijedna i kvalitetna igrača. Poslije Vuleta Trivunovića, klub iz grada na Vrbasu je napustio i nekadašnji reprezentativac Darko Maletić.
Ajde Šefe, poćeraj ovo
Ajde Šefe, poćeraj ovo

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ono sto sam danas procitao je da je predlozeno bar 5-6 igraca da se dovede, da je po forumasima imali bi igracki kadar od jedno 50 igraca. Nema vise dolazaka to je to, vjerovali ili ne. Jedino u slucaju da se neko proda pa da se mora nadoknaditi njegov odlazak.AsharaK je napisao/la:Borac je danas ostao bez dva vrijedna i kvalitetna igrača. Poslije Vuleta Trivunovića, klub iz grada na Vrbasu je napustio i nekadašnji reprezentativac Darko Maletić.
Ajde Šefe, poćeraj ovo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Vule,ne bi ni bilo lose. Al Maletic bi samo zauzimao mjesto Bajicu i Alibasicu. Nek djeca igraju.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ma to su samo željepile87 je napisao/la:Ono sto sam danas procitao je da je predlozeno bar 5-6 igraca da se dovede, da je po forumasima imali bi igracki kadar od jedno 50 igraca. Nema vise dolazaka to je to, vjerovali ili ne. Jedino u slucaju da se neko proda pa da se mora nadoknaditi njegov odlazak.AsharaK je napisao/la:Borac je danas ostao bez dva vrijedna i kvalitetna igrača. Poslije Vuleta Trivunovića, klub iz grada na Vrbasu je napustio i nekadašnji reprezentativac Darko Maletić.
Ajde Šefe, poćeraj ovo

Naravno da bi svako volio vidjeti nekog dobrog igrača u klubu, što da ne

bilo je na jednoj tekmi, ako me sjecanje dobro sluzi, neki letak sto se tice clanskih karti, tako je nekako to napravljeno za vecu cijenu bolje pogodnosti itd. numa i ipe znate ovo bolje na kojoj tekmi je bilo i o kakvoj ponudi se radiDukeOfWellington je napisao/la:Naravno. Za skuplju kartu bolje pogotnosti, a naravno za svačiji džep nek bude, ne očekuje valjda neko da tamo neki srednjoškolac plati puno, odakle mu?terabajt je napisao/la:Ovo u vezi clanskih treba dobro razmisliti i ne stavljati neke basnoslovne cijene nek bude tu 5-6 vrsta za svakoga . Od neke skolske ,studenske penzionerke zlatne ovo ono ... mislim za svakoga za svaki dzep. <ovo bi mogao da bude strasno dobar marketinski potez koji bi mogao dinije ti fine pare.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
pogotnosti
Ne bih vala ni Vuleta ni Maletu, nek igraju djeca, ako ova omladina ispuni svoj potencijal cijenim da ćemo značajno dobiti na kvaliteti i dobro zaraditi. Niko nam ne treba.

Ne bih vala ni Vuleta ni Maletu, nek igraju djeca, ako ova omladina ispuni svoj potencijal cijenim da ćemo značajno dobiti na kvaliteti i dobro zaraditi. Niko nam ne treba.
-
- Kontakt:
Njih dvojica ce u Celik kod Jagodica al iskreno ne trebaju nam.
evblack64 je napisao/la:bilo je na jednoj tekmi, ako me sjecanje dobro sluzi, neki letak sto se tice clanskih karti, tako je nekako to napravljeno za vecu cijenu bolje pogodnosti itd. numa i ipe znate ovo bolje na kojoj tekmi je bilo i o kakvoj ponudi se radiDukeOfWellington je napisao/la:Naravno. Za skuplju kartu bolje pogotnosti, a naravno za svačiji džep nek bude, ne očekuje valjda neko da tamo neki srednjoškolac plati puno, odakle mu?terabajt je napisao/la:Ovo u vezi clanskih treba dobro razmisliti i ne stavljati neke basnoslovne cijene nek bude tu 5-6 vrsta za svakoga . Od neke skolske ,studenske penzionerke zlatne ovo ono ... mislim za svakoga za svaki dzep. <ovo bi mogao da bude strasno dobar marketinski potez koji bi mogao dinije ti fine pare.

Željeznicar za život cijeli !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To čak uopšte nije skupo, čista sića. Vjerujem da će svako kome je i najmanje stalo do Želje imati Junior ili Classic karticu.
Nebi bilo lose ubaciti neke i od 20,30 km ... hocel se moci one ekipiti online ili tako nekako to bi bilo dobro za ove u inostransvu.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 04 jul 2013, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Bice i to onlajn mi smo Barselona.terabajt je napisao/la:Nebi bilo lose ubaciti neke i od 20,30 km ... hocel se moci on ekipiti online ili tako nekako to bi bilo dobro za ove u inostransvu.
Ja se mogu zakleti Allahom da bi bolje uradio poso sa marketingom nego ovi danas :S
Mislio sam preko neta da se kupi ,greska hahaha.gOlijat je napisao/la:Bice i to onlajn mi smo Barselona.terabajt je napisao/la:Nebi bilo lose ubaciti neke i od 20,30 km ... hocel se moci on ekipiti online ili tako nekako to bi bilo dobro za ove u inostransvu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To bi trebalo uvest, malo veća cijena, poštarinu snosi kupac i eto.terabajt je napisao/la:Nebi bilo lose ubaciti neke i od 20,30 km ... hocel se moci on ekipiti online ili tako nekako to bi bilo dobro za ove u inostransvu.
Inače, red je da se počne razmišljati o uvođenju narudžbi iz Fan Shopa za inostranstvo, pošta, FedEx, ovo, ono.
Nemoj matere ti one tvoje !reptile je napisao/la:Darko Maletic u Želji.![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Eh to bi bilo pravo da mogu ovi iz vana da kupuju, Fan Shop, clanske itd nek ih povecaju za postarinu i svi sretni i zadovoljni,DukeOfWellington je napisao/la:To bi trebalo uvest, malo veća cijena, poštarinu snosi kupac i eto.terabajt je napisao/la:Nebi bilo lose ubaciti neke i od 20,30 km ... hocel se moci on ekipiti online ili tako nekako to bi bilo dobro za ove u inostransvu.
Inače, red je da se počne razmišljati o uvođenju narudžbi iz Fan Shopa za inostranstvo, pošta, FedEx, ovo, ono.
Jedan kandidat manje za titulu.Pitice su uzasne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.