FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

marconato
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la marconato » 27 jun 2015, 01:36

obiteljskicovjek je napisao/la:
marconato je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la: Ovaj trener Milorad Kosanovic ode iz Pazara. Izgleda dobar strucnjak ali nikako nije dobar sa savezom Srbije gledao sam neku emisiju na areni otvoreno ih proziva sve redom.
Toliko je dobar da su navijaci Zvezde prije mjesec dana zabranili/stopirali njegov dolazak u klub (po treci put)... :mrgreen: Sreca... :cool:
U Pazaru cini mi se nije imao lose rezultate a sad za Zvezdu mozda i nije, vi to bolje znate naravno. Vidim i tebi je laknulo sto vas je zaobisao.
Bio nam je trener u 2 navrata, postujem ga, solidan je JSL trener i to je to... ;) Na nasu srecu, dobili smo momentalno najjaceg strucnjaka u regiji (sto se klubova tice) - Miodrag Grof Božović. Covjek direkt uz Lokomotive Moskve dosao... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jun 2015, 01:40

Kako jaka izjava Božovića na presu, pravi Crnogorac :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 27 jun 2015, 01:41

hilmo je napisao/la:I onda kažu možemo mi sa Srbijom, gledaj imena sa spiska i šta su napravili u karijeri a kod nas samo Ibišević i donekle Ibričić. Kakav kriminal smo imali a bojim se da imamo i sad u savezu.

ih, @ajax ni ti ne znaš šta valja :D
Na zalost Hilmo u pravu si, imamo kriminal konstantno i mi i svi yebeni savezi sa prostora bivse drzave. Zali boze djece talenata, samo su neki uspjeli a u zadnjih nekoliko godina svi skupa smo izgubili milione i milione€ Sto zbog nestrucnog kadra sto zbog mesetara i nazovi agenata igraca koji su vecinom okorjeli kriminalci. Da ne govorim o utaji poreza i sl. Kradu brate i vlada bi se postidjela.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 jun 2015, 01:47

Hrvati nemaju neki uspjeh sa mlađim kategorijama ali imaju sa A selekcijom, dok Srbija obrnuto a nas nema nigdje. Talenata imamo samo što ne znamo da radimo.

I da, stroga kontrola odnosa Mihojevića i Stepanovog van terena da ga ne bi privolio da ode igrati tamo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 jun 2015, 02:42

Joj ljepote.... :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 27 jun 2015, 02:49

Nestvarna dva dana toliko lijepih desavanja za Bordo diva sto je za nepovjerovati. Stvarno se bilo lijepo danas qrciti medju svojom rajom koja zna da navijam za rajvosa od svoje 8 godine i lijepo je iznijeti im cinjenice sta smo mi u ovom trenutku za ostale ekipe u PL
Malo mi je ovo sa Matejom pokvarilo dan al sta je tu je ne moze sve biti kako treba. Ja licno msm da se Ostrom treba pruziti sansa. U najmanju ruku on je kvalitet kao i Dejo mada msm da je bolji od Bandovica tako da ne vidim zasto mu ne dati sansu. Msm da je prekasno za dovodjenjem golmana. Dati Senedinu jednu sezonu pa da vidimo sta ce biti. Laku noc bordo nacijo :o :o :o
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 jun 2015, 02:58

esprit24 je napisao/la:Nestvarna dva dana toliko lijepih desavanja za Bordo diva sto je za nepovjerovati. Stvarno se bilo lijepo danas qrciti medju svojom rajom koja zna da navijam za rajvosa od svoje 8 godine i lijepo je iznijeti im cinjenice sta smo mi u ovom trenutku za ostale ekipe u PL
Malo mi je ovo sa Matejom pokvarilo dan al sta je tu je ne moze sve biti kako treba. Ja licno msm da se Ostrom treba pruziti sansa. U najmanju ruku on je kvalitet kao i Dejo mada msm da je bolji od Bandovica tako da ne vidim zasto mu ne dati sansu. Msm da je prekasno za dovodjenjem golmana. Dati Senedinu jednu sezonu pa da vidimo sta ce biti. Laku noc bordo nacijo :o :o :o
Ma Ostri je za Deju Van Der Sar. Trebamo svi imat vise vjere u njega jer je kvalitetan golman. Delac je ipak klasa iznad, ali ja sam sa Ostrim vrlo zadovoljan dok ne nadjemo kapitalca na golu. :salut:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 jun 2015, 03:07

Laku noc braco, predivan dan iza nas. Bojim se otvoriti portal ujutro kad se probudim, da mi ne iskoci jos neko pojacanje na naslovnici. Predivan strah. :beba: :salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 27 jun 2015, 03:07

meni je oshtri bash al bash "nako,mozhe braniti u fildzanu u evropi nikako,neozbiljno bi to bilo,iskreno i dejo mi je bolja opcija od njega,al" da se ne ponavljam,nechu se sjebavati ako ispushimo od lecha,al" titulu moramo osvojiti i iduche godine biti nosioci,in the meantime graditi akademiju,dovesti kvalitetan trenerski kadar za malce,ovaj stepa tek treba da se dokazhe a valjda che,nemojte samo euforije sviju vam,nema nishta gore na tusvje od euforichnog pitara[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 27 jun 2015, 03:52, ukupno mijenjano 1 put.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 jun 2015, 03:10

Ma ja ne znam pitara a da nije euforican po svojoj prirodi :mrgreen: Hilmaga a.k.a mosa benosluz, takodjer euforicar pravi, samo na forumu balans drzi... :tralala:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 27 jun 2015, 03:13

pa zato i govorim[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 27 jun 2015, 08:14

Hoce li biti kakvih prenosa sa pripremnih utakmica, ali bez naplacivanja, kao prosli put.

Samo jos Simon i Matej i prolazimo Lech :D :D
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 27 jun 2015, 08:16

Amca007 je napisao/la:Hoce li biti kakvih prenosa sa pripremnih utakmica, ali bez naplacivanja, kao prosli put.

Samo jos Simon i Matej i prolazimo Lech :D :D
Ako šta bude sigurno će se naplaćivati, mada ja mislim da će biti kao iz Turske zimus, snimak na Bordo TV

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 jun 2015, 08:30

Tomislav Barbarić će naredne dvije sezone biti vezan za FK Sarajevo.
Bivši stoper zagrebačkog Dinama slobodan je nakon raskida ugovora sa Splitom, a u Sarajevo dolazi kao veliko odbrambeno pojačanje.

Kako saznajemo, između njega i bordo tima postignut je dogovor i on će danas u 12 sati potpisati za bh. prvaka.

Barbarić je igrao u Splitu, Lokomotivi, Istri, Sturmu iz Graza, Dinama, te u različitim hrvatskim selekcijama ima 22 nastupa.

S Milanom Stepanovom bi trebao da predstvlja snažnu odbranu bordo tima.
Sabrine mi moje!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 27 jun 2015, 08:32

Ustajte ljudi stiglo novo pojačanje !!!! :D

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 27 jun 2015, 08:33

Odbrana nam je NATO, samo ne znam sta ce biti sa Tatkom. Mislim da nije zasluzio da sad bude odbacen, poslije onako pozrtvovanih igara otkad je u Sarajevu.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 27 jun 2015, 08:37

Amca007 je napisao/la:Odbrana nam je NATO, samo ne znam sta ce biti sa Tatkom. Mislim da nije zasluzio da sad bude odbacen, poslije onako pozrtvovanih igara otkad je u Sarajevu.
On je kapiten i sigurno neće biti odbačen. Nama u najmanju ruku trebaju 3 kvalitetna štopera da iznesu sezonu i to su Ivan, Milan i Tomo uz pomoć Kovačevića i Mihojevića. Duga je sezona...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 27 jun 2015, 08:51

Ibrakadabra i njegove carolije se nastavljaju

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2015, 08:54

Uprava napolje. :mrgreen:
Dajte nam našu djecicu,a ne ove polovnjake iz Dinama,Potrta,Malage. :urnebes:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 jun 2015, 08:57

Meni je najvaznije da nam Delaca vrate. Ja mislim da nisam odavno mirniji bio sto se naseg gola tice . Koliko samo je zicera digao i nema da se sekiram ko sa onom halvom Bandovicem kad lei lopta u 16. Stephanov je mozda najbolji centarhalf kojeg smo mogli dovesti. Poljaci ovi nisu sala , al kad pogledam od koga su ispadali u zadnje tri sezone Zalgiris Litvanski , Islandski anonimus neki i Svedski isto neki klub. Nijedan klub nije jaci od ovog Sarajeva a izbacili su ih.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 29 gostiju.