sajo10 je napisao/la:Takodjer vrijedi istaknuti da igramo bez tri, ja bi reko prvotimca, danas. Hajradinovic, Modic i Bajic.
Brate nije ofenziva problem nego odbrana.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
sajo10 je napisao/la:Takodjer vrijedi istaknuti da igramo bez tri, ja bi reko prvotimca, danas. Hajradinovic, Modic i Bajic.
Uvijek je bio dobar napadac, mada mu je uvijek i nedostajala realizacija. Uglavnom drago mi je sto ne igra i dalje za komsijeSabinho je napisao/la:Svidja mi se Arminova raznovrsnost, tri prilike je imao. Od toga: jednu glavom, jednu lijevom nogom i slobodnjak je izveo desnom. Samo neka nastavi raditi, bice odlican napadac.sajo10 je napisao/la:Pozitivno iznenadjen Jelisicem i Memijom. Hodzic je imao dvije sanse nazalost nije pretvorijo u gol. Odbrana prvih 15 minuta katastrofalna. Kasnije solidna, ali mora se istaknut i da su ameri prestali da napadju skoro posle pola sata igre.
Ubacuj Prevljaka, Darko!!!
Ok to sve ali meni su i Hodzic i Prevljak bolji napadacisajo10 je napisao/la:Takodjer vrijedi istaknuti da igramo bez tri, ja bi reko prvotimca, danas. Hajradinovic, Modic i Bajic.
I to sto kazes...Zizou je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Takodjer vrijedi istaknuti da igramo bez tri, ja bi reko prvotimca, danas. Hajradinovic, Modic i Bajic.
Brate nije ofenziva problem nego odbrana.
emir79 je napisao/la:Jelisic i Memija najzapazeniji. Ne treba momcima nista zamjeriti , ovo je prvi put da su zajedno. Hodzic mi previse sebican, hoce sve sam da rjesava.
Trebao bi Nestorovic ubaciti Prevljaka, mislim da je trebao sa njim odmah poceti utamicu.
Jelisic definitivno velika nada, momak je bas nabrijan. Moze da trci , poprilicno brz i uvijek otvoren.
nije istina, hodzic je jako dobar, memija vidi se da zna ali previse soliraEvander je napisao/la:emir79 je napisao/la:Jelisic i Memija najzapazeniji. Ne treba momcima nista zamjeriti , ovo je prvi put da su zajedno. Hodzic mi previse sebican, hoce sve sam da rjesava.
Trebao bi Nestorovic ubaciti Prevljaka, mislim da je trebao sa njim odmah poceti utamicu.
Jelisic definitivno velika nada, momak je bas nabrijan. Moze da trci , poprilicno brz i uvijek otvoren.
Slazem se, Memija je nazapazeniji po tome sto je medju najgorim![]()
U sustini, nikog ne treba izdavajati ni po losem ni po dobrom.
Sve zajedno, tanko je ovo.
Nezna se ko je gori. Ti ili ovaj tako zvani komentator.Evander je napisao/la:emir79 je napisao/la:Jelisic i Memija najzapazeniji. Ne treba momcima nista zamjeriti , ovo je prvi put da su zajedno. Hodzic mi previse sebican, hoce sve sam da rjesava.
Slazem se, Memija je nazapazeniji po tome sto je medju najgorim![]()
U sustini, nikog ne treba izdavajati ni po losem ni po dobrom.
Sve zajedno, tanko je ovo.
Da.Benko je napisao/la:jel ovo usao mihojevic?
Gojkovic & PredragovicSchwarz je napisao/la:Koga zamijenise ova dvojica Mihojevic i Rahmanovic?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.