Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- CollegeGunner
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ako Wenger uspije uvaliti Denilsona nekome to treba smatrati najvecim uspjehom transfer perioda. Ne postoji puno ljudi koji to mogu. Nista lakse nece biti ni sa Rosickyem, a i Bendyu ce valjat' pronaci klub.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Valjda će uspjet uvalit ga...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
enrique bi vrlo lako mogao kod vas zavrsiti...
You are someone else I am still right here
- -Paja
- Kontakt:
Mnogi se poluproizvodi pominju u kontekstu najdominantnijeg kluba ali polako i sigurno se radi da se zadrzi dominantna ekipa iz prosle sezone koja ce uz malo srece sa povredama i sudijama lagano izdominirati omanje klubove koji su nam neka konkurencija. Fabregas ce ostati jer bijedna smradalona ne moze da mu da ni platu a ni da plati odstetu a ako se Torres proda za 50 miliona funti i Fabregas vrijedi 54 koliko je Wenger odredio. Naravno Fabregas i ne zeli da nas napusti mada je pod stranim pritiskom javnosti ali u nasu korist ide i to ste je Fabregas rekao da Wenger odredjuje sudbinu a Wenger ce uraditi ono sto je najbolje za Arsenal a to je ocigledno ostanak kapitena.
Dio Arsenala
- legenda reala
- Kontakt:
Imate vi šanse sigurno da uzmete dosta bodova na startuGunnerS je napisao/la:Počinjemo sa Newcastl-om![]()
Hehe, prvo Newcastle u gostima, pa Liverpool kuća, pa Man UTD u gostima... Prvo pa muško, opet nam je extra raspored, volim što je ovako jer odmah na početku će se vidjet šta i gdje smo
Znači August i Oktobar su teški mjeseci i tu su nam derbiji
Newcastle i Liverpol bi trebali dobiti
A znamo kako United igra na početku sezone ,i ja sam nekako uvjeren da ćete uzeti bar bod

Arsenal mi nekako uvijek solidno startuje ,i bolje od ostalih engleza ,ali je problem sredina sezone kad je natrpan raspored i kad dođu povrede
@legenda reala, iskreno ja očekujem isto tako, minimalnih 7 bodova, pa kako će ih osvojit ne znam, al znam da očekujem to od njih i vjerujem da to mogu. Iskreno, ako dođu sva ta pojačanja koja govore onda i sredina i kraj kao i početak nebi trebali biti ništa drugo osim najboljeg 

Rosicky će ostat...naš "little Mozart", ja ga ne bih prodao za sve pare svijeta.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Hocel nas Sqillaci obradovat i spakovat kofere ??? 

Wenger je stvarno cudan tip, forsira mladje igrace, a onda kupi odbrambenog igraca od 30 godina Ž kvalitete.
Jos jedna stvar, Nasri je doveden za male pare, napravio igraca svjetske klase od njega i kad treba da mu ponudi novi ugovor on ce ga prodati, i hajmo Jovo na novo. Sto je najgore rezultat trpi pa je pitanje kako ce se nositi sljedece sezone sa ekipama koje pretenduju za sami vrh.
Jos jedna stvar, Nasri je doveden za male pare, napravio igraca svjetske klase od njega i kad treba da mu ponudi novi ugovor on ce ga prodati, i hajmo Jovo na novo. Sto je najgore rezultat trpi pa je pitanje kako ce se nositi sljedece sezone sa ekipama koje pretenduju za sami vrh.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
i kako si mi ti ovih danatrebevic je napisao/la:Wenger je stvarno cudan tip, forsira mladje igrace, a onda kupi odbrambenog igraca od 30 godina Ž kvalitete.

Rođen s tobom da budem
- CollegeGunner
- Kontakt:
Decent bets
Arsenal have held talks with José Enrique’s representatives after identifying the Newcastle United left back as a potential replacement for Gaël Clichy. Enrique has told Newcastle that he will see out the final year of his contract after turning down a new deal.
YoungGunsBlog Jamie Sanderson
Argentine radio report Ricardo Álvarez has broken off talks with Roma and Málaga and will join 'an English club' next week.
YoungGunsBlog Jamie Sanderson
The well informed Radio La Red say the fee is £12m. Arsenal broke of talks when they were quoted £10m last month. Doubtful it's us.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
@trebević, gdje ti vidiš da je Nasri otišao, il' da neće potpisati novi ugovor ?!
@Bosco, iskreno, ja ne vidim koristi od Rosickog, i meni je stvarno drag al... Vrijeme je da se ode liječit u neki drugi tim...
@Bosco, iskreno, ja ne vidim koristi od Rosickog, i meni je stvarno drag al... Vrijeme je da se ode liječit u neki drugi tim...
- Arsenalisation
- Kontakt:
Sta ovaj gore napisa za ovog Alvareza 12 miliona funti,pa nije li on trebao doci kao slobodan igrac? 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Ja vidim korist od Rosickyog više nego korist od Diabya, Almunie, Denilsona, Squillacia, Chamakha, Andreya, Thea i da ne nabrajam dalje. Naš daleko najkorisniji igrač i odličan joker. Kad samo vidim kako trči iz napada u odbranu, iz odbrane u napad, kako uklizava, šprinta, bori se meni je to sasvim dovoljno.
?! Ja stvarno to nikad nisam vidio, možda par utakmica da je odigrao na nivou koji treba odigrat al tako kao što tri govoriš, hmm... Da mi ne govorimo o različitom igraču ?! Sve uredu, jest bolji i od svih njih, možda Theo tu negdje al... Pa ispade bolji je i od Songa ( više trči trudi se itd. ) ja stvarno ne znam kad je on to mogo napravit od tih ozljeda ?!
Kojih povreda, imo je jednu povredu veliku povredu u 4 godine, i nekoliko sitnih što je u Arsenalu prosjek. Rosicky je zmaj, da se ja pitam produzio bi mu ugovor na 5 godina još.
Pa što ne igra taj "zmaj" ?!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Rosicky<Chamakh,Theo,Shava, od ostalih i moze biti bolji od ovih nije,a pa vise ni suta nema, sto mu je nekad bila najbolja karakteristika, nije dao gola godinu dana, a ni asistencije mu nisu neke..
Celik!3,2,2.
Ma nema ništa, ja stvarno ne pamtim nešto dobro od njega. Bio mi je extra drag igrač i sad je al...nije to to, ne treba da uzima mjesto nekom mlađem i boljem sigurno do njega. Ramsey će njega naslijedit ( iako nema šta naslijedit al.. ) i najbolje bi bilo da Rosicky ode u BundesliguAllGunsBlazing je napisao/la:Rosicky<Chamakh,Theo,Shava, od ostalih i moze biti bolji od ovih nije,a pa vise ni suta nema, sto mu je nekad bila najbolja karakteristika, nije dao gola godinu dana, a ni asistencije mu nisu neke..

- CollegeGunner
- Kontakt:
Sva sreca pa se ti ne pitas Bosco.
Od Rosickog nema nikakve koristi. Ukoliko zelimo trofeje onda nema mjesta za igrace kakav je Tomas, nazalost.

Od Rosickog nema nikakve koristi. Ukoliko zelimo trofeje onda nema mjesta za igrace kakav je Tomas, nazalost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.