Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 09 nov 2012, 22:24

xavi26 je napisao/la: ne znam sta je ovdje dobro!? osim to, sto smo ovako arogantnim nastupom i pristupom selektora Susica vjerovatno izgubili jos jednog potencijalno kvalitetnog igraca! Hajrovic i Bicakcic su MORALI biti na spisku igraca za Alzir, tim pozivom bi se vidjela namjera Susica da na njih racuna..
Ma ja, trebao ih je pozvati. Ko sisa to sto nemaju pravo da igraju za nas. Mogao je pozvati i Messija?

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 09 nov 2012, 22:25

nismo ga nikad ni imali, kako onda da ga izgubimo....hajde molim te.
i ako iko nepokazuje arogantno ponasanje to je susic (pomislim sta bi napr. jedna arogantna osoba ucinila vranjesu nakon 1. poluvremena u grckoj?). arogantan je fergusaon napr. koji je svog najboljeg igraca backhama gadjao kopackom u lice i napravio mu cut koji je ovaj morao u bonici da sije... .

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 nov 2012, 22:31

edinjo-bih je napisao/la:nismo ga nikad ni imali, kako onda da ga izgubimo....hajde molim te.
i ako iko nepokazuje arogantno ponasanje to je susic (pomislim sta bi napr. jedna arogantna osoba ucinila vranjesu nakon 1. poluvremena u grckoj?). arogantan je fergusaon napr. koji je svog najboljeg igraca backhama gadjao kopackom u lice i napravio mu cut koji je ovaj morao u bonici da sije... .
Ferguson je napravio od Man Untd to sto danas jeste i zaduzio je klub debelo pa se moze kurciti
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 09 nov 2012, 22:33

de da vidim tebe da je gadjao kako bi o tome pisao...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 09 nov 2012, 22:36

vi kazete da je normalno sto je svicarcima rekao da se raduje pozivu, ok recimo da jeste. ali je onda i normalno da nama kaze "pa ja volim bosnu"... to je najvjerovatnije rekao da ga nebi nasi prozvali izdajicom. neko ko je iskren ce reci i jednim i drugim jednu te istu stvar a ne strani A jedno a strani B drugo a on je to radi mjesecima!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 09 nov 2012, 22:41

calcio je napisao/la:
xavi26 je napisao/la: ne znam sta je ovdje dobro!? osim to, sto smo ovako arogantnim nastupom i pristupom selektora Susica vjerovatno izgubili jos jednog potencijalno kvalitetnog igraca! Hajrovic i Bicakcic su MORALI biti na spisku igraca za Alzir, tim pozivom bi se vidjela namjera Susica da na njih racuna..
Ma ja, trebao ih je pozvati. Ko sisa to sto nemaju pravo da igraju za nas. Mogao je pozvati i Messija?
u tome i jeste kvaka, prijateljska je utakmica, mogu nastupiti i tako pokazati da zele igrati za BiH, a onda sredjivati papire da bi mogli igrati i kvalifikacijske utakmice..
Volim te Bosno!!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 nov 2012, 22:44

edinjo-bih je napisao/la:vi kazete da je normalno sto je svicarcima rekao da se raduje pozivu, ok recimo da jeste. ali je onda i normalno da nama kaze "pa ja volim bosnu"... to je najvjerovatnije rekao da ga nebi nasi prozvali izdajicom. neko ko je iskren ce reci i jednim i drugim jednu te istu stvar a ne strani A jedno a strani B drugo a on je to radi mjesecima!
Pa onako logicki razmisljajuci ako je samo čekao poziv Švicarske mogao nas je danas lijepo i kulturno ****,a nije.Zasto?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 09 nov 2012, 22:45

xavi26 je napisao/la:
calcio je napisao/la:
u tome i jeste kvaka, prijateljska je utakmica, mogu nastupiti i tako pokazati da zele igrati za BiH, a onda sredjivati papire da bi mogli igrati i kvalifikacijske utakmice..
Ne mogu nastupiti ni u prijateljskoj bez sportskog državljanstva, koliko ja znam...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 09 nov 2012, 22:46

pa da nebi uzdigao frku u bosni. pa da je rekao nasim novinama isto kao i svicarskim, 90% nasih ljudi bi ga pljuvala, a sad kako vidis jedno 50% ga brane, dobio je sta je htjeo...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 09 nov 2012, 22:47

Mogu, mogu!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 nov 2012, 22:47

xavi26 je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Kako,kao na primjer Halilovic ili Kolasinac.Ili sto kaze IzMet ,prijateljska je ja to mogu ko carape mjenjati do mile volje.Nekima fakat treba flomaster,iako ni to ne pomaze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 nov 2012, 22:50

xavi26 je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Ne mogu drug i za prijateljsku im treba dozvola FIFA-e.Znam po tome jer je Rakitić trebao debitirati za vatrene protiv nas na koševu ali nije mu stigla.iako je bio na okupljanju repke,čekalo se haman do pocetka same tekme hoće li stići ali nisu stigli i nije debitirao

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 09 nov 2012, 22:52

Ma ja, trebao ih je pozvati. Ko sisa to sto nemaju pravo da igraju za nas. Mogao je pozvati i Messija?[/quote]
u tome i jeste kvaka, prijateljska je utakmica, mogu nastupiti i tako pokazati da zele igrati za BiH, a onda sredjivati papire da bi mogli igrati i kvalifikacijske utakmice..[/quote]
Ne mogu nastupiti ni u prijateljskoj bez sportskog državljanstva, koliko ja znam...[/quote]
ja mislim da mogu, i mujdza je nastupio protiv katara, a jos mu fifa nije bila odobrila sportsko drzavljanstvo..
Volim te Bosno!!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 nov 2012, 22:56

edinjo-bih je napisao/la:pa da nebi uzdigao frku u bosni. pa da je rekao nasim novinama isto kao i svicarskim, 90% nasih ljudi bi ga pljuvala, a sad kako vidis jedno 50% ga brane, dobio je sta je htjeo...
Lik ne zivi u Bosni.nece on hodat carsijom pa da ga neko pljuje,namara ili sta ja znam vec.lik je u Svici i moze izjaviti sta hoće a da ne osjeti posljedice.bas će on sjediti za netom citati naše forume kako mu hebemo mater i liti suze ispred tastature.daj ne budi smiješan

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 09 nov 2012, 23:01

covjece niko nezeli da ga iko mrzi pa ni u brazilskoj prasumi, a navijaca nase repke u svici ima pofino :)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 nov 2012, 23:10

edinjo-bih je napisao/la:covjece niko nezeli da ga iko mrzi pa ni u brazilskoj prasumi, a navijaca nase repke u svici ima pofino :)
Drug ti si djelomično upravu ali on sta god da izabere jedni će mu hebavat mater.ako odabere nas Švicarci,a ako odabere Švicarce mi.tako da jedino moze birati dal ga manje boli da mu mi hebemo ili oni

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 09 nov 2012, 23:24

to i jeste tako, ali ja ga evo prvi necu vrijedjati, bice jednostavno za mene toliko "vazan" kao i bilo koji drugi STRANI igrac ;)

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 09 nov 2012, 23:28

PS: nije ni hrgoti lako ali opet izabra hrvate, boli momka briga sta ce svedi govoriti, ali eto kod nas bosanaca je obrnuto.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 nov 2012, 23:49

edinjo-bih je napisao/la:PS: nije ni hrgoti lako ali opet izabra hrvate, boli momka briga sta ce svedi govoriti, ali eto kod nas bosanaca je obrnuto.
I hrgota je bosanac al et.Ma treba se potruditi oko malca jer koja repka njega kaparise kaparisala mu je automatski i brata.obojica su mladi,talentirani i igraju na pozicijama koje nama skripe.odmah bi nam Pjana i neki dr igrači mogli igrati na svojim prirodnim pozicijama.eh kako bi tek onda razvaljivali.jos kada se priključe i Hadzic,Kolasinac i Bicakcic.garantujem da bi u roku 2 godine upali u top 10 repki na FIFA-oj rang listi

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 nov 2012, 23:51

Ovo sa papirima je strasno,ne zna kako se vade :?: Pa nisam ni ja znao kako se vadi pasos i bilo koji drugi dokument,fino otisao pitao jednog,drugog,treceg ,ljudi mi objasnili i predao papire.
Kaze voli Bosnu, i jos ima sanse da igra za nas.Pa stvarno Izete zar mislis da ovdje niko nema mozga. Ako volis Bosnu i hoces da igras koja je logika prihvatanje poziva Svicarske? Zasto ne cekas?
Naravno ,odgovor je vise nego ocit,decko sebi gradi ledja,zaigracu za ove ili za one ,meni svejedno. Osiguram se sa Svicom,a ako ne zadovoljim ili me ne budu vise zvali jos imam sansu da igram za Bosnu.
A mi se prepiremo....

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.