FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 09 feb 2022, 22:11

husrefbeg je napisao/la:
09 feb 2022, 21:54
Ponosnipodrinjac je napisao/la:
09 feb 2022, 21:34
Mozda bi se i mogao kup osvojiti jer ove godine nema Azira da na njega se sve svali i da ga otjeraju iz kluba te da posluži kao alibi nesposobnom Husrefu i da prikrije njegove greske.
Prošle godine smo imali isto tako dobre šanse ali Husref nam je uskratio zadovoljstvo prvog trofeja.
Volio bih da me Husref demantuje i nešto osvojimo al teško. Ako se već ovoliko ulaže onda treba dovesti modernog trenera koji je spreman na iskorak ili vratiti Milenka koji nije lošiji od Husrefa i njegovog Dženisa a puno jeftiniji. Uostalom, prva tri kola će nam dati odgovor šta Husref može.
Sto bi jednom Ibrahimović rekao: imas Ferarija a voziš ga kao Fiću.
E to Husref radi sa TC i njegovim igračima.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 10 feb 2022, 09:42

Potpuno nepotrebno polemisanje oko trenera i sp.direktora dali valjaju ili ne.
Neko je već napisao da prva tri kola i prolaz u kupu biti pokazatelj ko smo i šta smo.
Hus se oslobodio Voje Efeta, Đerića i Brkića Murat mu doveo koga je tražio(fali mu taj još jedan) 75% ekipe sam Musemić složio pa naprama tome uspjeh je njegov a i mogući nespjeh je također njegov.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 10 feb 2022, 10:41

M. Mehanoviće, Mehidić,Mešinović,E.Mehanović,Nargalić,Šukilović nisu igrači za ekipu Tuzle ako ima visoke ambicije.Ni pod razno.Ne samo to ,oni nisu ni za klupe.

Evo na koga se mi možemo osloniti .Za sada..
Fejzić,Brajlović,Nsue,Nukić,Mendeš, Dario,Tomašević,Kobi,Hasanbegović,Čeliković,(fali štoper),Gavrić,Karjašević,Hasanović,Mišić,Doffo ?,(ovaj drugi ,ako dođe? ),Džafić,Mehmedović i Krpić.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 10 feb 2022, 11:16

Beledija je napisao/la:
10 feb 2022, 09:42
Neko je već napisao da prva tri kola i prolaz u kupu biti pokazatelj ko smo i šta smo.
Hus se oslobodio Voje Efeta, Đerića i Brkića Murat mu doveo koga je tražio(fali mu taj još jedan) 75% ekipe sam Musemić složio pa naprama tome uspjeh je njegov a i mogući nespjeh je također njegov.
Bolje da kazemo bespotrebno se otarasio Brkica. Malo su ljudi ne realni, izuzmemo li Sarajevo i Zrinjski nijedan ekipa nam igracki nije ni blizu. Samo treba sloziti ekipu, uigrati. Igra nam skripi, ako realno kazemo da je odbrana nas slabiji dio ekipe, zasto onda nasa igra u sredini pa i napadu nije za pohvaliti. Ne postoji ekipa sa 20 odlicnih igraca (osim PSG i Citija) ako ocekujete da Azmir izvali kes za 20 odlicnih igraca, grdno se varate, stavite malo na papir racunicu, koliko placamo igrace, koliko dobijamo para od grada ili bilo koga drugog. Mislim da treba i trener malo da donese na kvalitetu igre, a ne samo daj igraca.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 10 feb 2022, 11:54

Beledija je napisao/la:
10 feb 2022, 09:42
Pa Efeta,Brkica je se dovelo pod njegovom vladavinom.
Ne treba ga kudit bar zasad,ali sudivsi po zadnjim utakmicama, onda i nije dobro.
Pred nama je proljece pa cemo vidjet.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 10 feb 2022, 16:58

1-1 sa Grudama (druga Liga federacije) 3-1 dobili Capljinu ( druga Liga federacije) 2-2 sa NK Neretva (treca Liga HR) 3-1 izgubili od GOSK-a (prva Liga federacije). Jesam ja lud ili je ovo sramocenje na pripremama. U svim ovim utakmicama, gledao Sam sve osim danas sa Grudama, igrali smo blago receno kao muda marjanova. Imali trener toliko hrabrosti da se sprda sa dresom kluba, ako ne mozes da "komandujes" ekipi, care moj kupi prlje i razguli. Niko nije veci od kluba, djaba da ti Ronalda dovedu kad ne mozes motivisati i gurati ekipu prema naprjed.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 10 feb 2022, 17:03

Goooooooll -DŽAFIĆ
1:1

slika

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 10 feb 2022, 18:16

elvirbaljic je napisao/la:
10 feb 2022, 16:58
1-1 sa Grudama (druga Liga federacije) 3-1 dobili Capljinu ( druga Liga federacije) 2-2 sa NK Neretva (treca Liga HR) 3-1 izgubili od GOSK-a (prva Liga federacije). Jesam ja lud ili je ovo sramocenje na pripremama. U svim ovim utakmicama, gledao Sam sve osim danas sa Grudama, igrali smo blago receno kao muda marjanova. Imali trener toliko hrabrosti da se sprda sa dresom kluba, ako ne mozes da "komandujes" ekipi, care moj kupi prlje i razguli. Niko nije veci od kluba, djaba da ti Ronalda dovedu kad ne mozes motivisati i gurati ekipu prema naprjed.
Husref je tvrdoglav. On je jednostavno unaprijed odredio ko je prvi tim a to je ovaj danas i jedino ga može
mijenjati u slučaju povrede ili kartona. Na taj način ne stimuliše ostale igrače da se bore za prvi tim a ovima kojima je mjesto osigurano je sve jedno jer znaju da će igrati. Sramotni su rezultati i igra ovih dana.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 10 feb 2022, 18:19

tuzlac je napisao/la:
10 feb 2022, 10:41
M. Mehanoviće, Mehidić,Mešinović,E.Mehanović,Nargalić,Šukilović nisu igrači za ekipu Tuzle ako ima visoke ambicije.Ni pod razno.Ne samo to ,oni nisu ni za klupe.

Fejzić,Brajlović,Nsue,Nukić,Mendeš, Dario,Tomašević,Kobi,Hasanbegović,Čeliković,(fali štoper),Gavrić,Karjašević,Hasanović,Mišić,Doffo ?,(ovaj drugi ,ako dođe? ),Džafić,Mehmedović i Krpić.
Ma vi niste dobri u glavu ako Mehanović nije igrač za vas, on može donijeti prevagu u bilo kojoj ekipi lige, samo što ga nestručna osoba ne zna koristiti.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 10 feb 2022, 19:21

Al nas Husref sprema za nastavak sezone svaka mu čast.
Ovakve pripreme nisu videne na nasim prostorima.

Cuj neko rece Husref tvrdoglav. Pa nek bude tvrdoglav u svojoj kući u klubu ne moze niti smije. On mira izvući maksimum od ovih momaka, prilagoditi se rosteru, tempu i sebe podrediti klubu.
Nije ovo njegov klub da se tako ponaša, ovde radis i donesi rezultate a kući budi tvrdoglav.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 10 feb 2022, 20:46

Manijakdolopate je napisao/la:
10 feb 2022, 18:19
tuzlac je napisao/la:

Ma vi niste dobri u glavu ako Mehanović nije igrač za vas, on može donijeti prevagu u bilo kojoj ekipi lige, samo što ga nestručna osoba ne zna koristiti.
Bolje nozem da ga udaris, nego da napises da je Husref nestrucan.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 10 feb 2022, 21:36

Manijakdolopate je napisao/la:
10 feb 2022, 18:19
tuzlac je napisao/la:

Mehanović ne može ili neće da trči.Ima značajan višak kilograma.Ne vraća se u naše polje.Glumi lafa jer je iz istog mjesta odakle je i Husić.Igra za sebe.Nije igrač za kolektiv,kvari atmosferu u ekipi.........Ako klub ima ambicije za vrh on onda nema mjesta u ekipi.
Eh sad ti bi kao Manijak da se ovde natresaš na Husrefa.....NAĐI DRUGI KANAL.SUTRA SU SERGIJE ,KOLIKO OČEKUJETE DA PADNE LOVE?
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 10 feb 2022, 22:11, ukupno mijenjano 4 puta.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 10 feb 2022, 21:44

Husref-beg
slika

DJELA GOVORE ALI PLITKI MOZGOVI OSTAJU PLITKI.

Jesenji dio PL BiH 2021/22

1... HŠK Zrinjski -- -- 19.. 15.. 3.. 1.. 48
2... FK Tuzla City---- 19.. 10.. 6.. 3.. 36
3.. FK Borac----------- 19... 7.. 9.. 3.. 30
4.. FK Sarajevo------- 19... 8.. 4.. 7.. 28

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 10 feb 2022, 22:08

@Tuzlac je evidentno neko ko je jako naklonjen Musemiću zbog nekog razloga.
Ne treba mu to zamjeriti pogotovu što drugo mjesto na tabeli pokazuje najveći uspjeh kluba u istoriji. Mnogi od nas strepe ne zbog loših rez. na pripremama već zbog konstantno loše igre koja se eto nastavlja i kojoj se ne nazire kraj. Do kraja marta Musemić će biti kralj a mi sretni ili će biti bivši trener u penziji a mi tužni i razočarani.
Treću opciju ne vidim.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 10 feb 2022, 22:15

Ne mogu da vjerujem da neko drugu poziciju na tabeli isključivo pripisuje kao Husrefov uspjeh!
Sa ovakvim igracima ovoliki bodovni zaostatak za liderom je isključivo Husrefov neuspjeh.
Zbog lose taktike, pogrešnih i kasnih izmjena, nesmislene igre koštao nas je dobrih bodova i ovog zaostatka.

Sa ovakvim rosterom (a pri tome gledajući lose stanje većine klubova u ligi) i Taran, Dzeko, Jasmin pa i Deda bi bili drugi sa sigurno manjim zaostatkom.

Da ne pričam da je, čini mi se, tri utakmice propustio zbog kartona. Kartoni su uglavnom bili zbog glupih i nepotrebnih prigovora

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 10 feb 2022, 22:25

Beledija je napisao/la:
10 feb 2022, 22:08
@Tuzlac je evidentno neko ko je jako naklonjen Musemiću zbog nekog razloga.
Ne treba mu to zamjeriti pogotovu što drugo mjesto na tabeli pokazuje najveći uspjeh kluba u istoriji. Mnogi od nas strepe ne zbog loših rez. na pripremama već zbog konstantno loše igre koja se eto nastavlja i kojoj se ne nazire kraj. Do kraja marta Musemić će biti kralj a mi sretni ili će biti bivši trener u penziji a mi tužni i razočarani.
Treću opciju ne vidim.
MUSEMIĆU JE BITNA BEZUSLOVNA PODRŠKA AZMIRA HUSIĆA.NE BI TREBAO NI HUSIĆ DA MU SE PETLJA U POSAO.OVE SILE MRAKA ,TO SU MRAČNJACI KOJI GLEDAJU SVOJ INTERES.NJIH POTPUCAJU ONAKVI KAO MURATOVIĆ ,TARAN I SLIČNI.ONI IMAJU SVOJE RAZLOGE ZAŠTO RUŠE MUSEMIĆA.MURATOVIĆ JE OTIŠAO SA POZICIJE SPOR.DIREKTORA KAD JE SAZNAO DA DOLAZI MUSEMIĆ,ZNAO JE DA NEMA MULJAŽE.A ONDA HUSIĆ VRAĆA MURATOVIĆA?MUSEMIĆ NIJE POSTAVIO TARANA U STRUČNI ŠTAB TO JE NAKNADNO URADIO HUSIĆ.TRENERI SU BILI UZ MUSEMIĆA,ČOSIĆ,MORANKIĆ I HASAGIĆ,KASNIJE DEDIĆ.
NEKOLIO SAM PUTA VIĐAO MURATOVIĆA(PRIJE DOLASKA MUSEMIĆA) PRED KLADIONICOM KOD EL.TEHNIČKE ŠKOLE NA SAT PRED UTAKMICE NAŠEG TIMA.
KAKAV JE TO SPORTSI DIREKTOR KOJI VISI PRED KLADIONICOM PRED UTAKMICU U PO TUZLE.?
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 10 feb 2022, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 10 feb 2022, 22:35

10 feb 2022, 22:15
Ne mogu da vjerujem da neko drugu poziciju na tabeli isključivo pripisuje kao Husrefov uspjeh!
Sa ovakvim igracima ovoliki bodovni zaostatak za liderom je isključivo Husrefov neuspjeh.
Zbog lose taktike, pogrešnih i kasnih izmjena, nesmislene igre koštao nas je dobrih bodova i ovog zaostatka.

Sa ovakvim rosterom (a pri tome gledajući lose stanje većine klubova u ligi) i Taran, Dzeko, Jasmin pa i Deda bi bili drugi sa sigurno manjim zaostatkom.

Da ne pričam da je, čini mi se, tri utakmice propustio zbog kartona. Kartoni su uglavnom bili zbog glupih i nepotrebnih prigovora
Sve sto je dobro Husrefa Musemica je djelo, sve sto je lose odgovorni su igraci, sportski Direktor i Azmir Husic, koji nije dove jos 15 odlicnih igraca. Stvarno je smjesno i zalosno raspravljati i pisati ko je kriv sto igramo Lose. Dragom Allahu se mozemo zahvaliti jer uzeli smo naj manje 7/8 bodova na guzove, u zadnjim minutama utakmica. Poslednje plasirana ekipa Radnika, koja je ubjedljivo naj ne spremnija ekipa u PL, zadnjih dvadeset minuta nas nadigrala. Ruku na srce, nismo mi zasluzili ovaj bodovni Saldo, nismo mi igrali da bi ljudi pricali o ljepoti Nase igre. Cime se mi dicimo, razbio nas Siroki, Zeljo, Zrinjski. Nismo nadigrali Velez, Slobodu i Borac. Lahko je nadigrati Leotar i Posusje.. Milenko Bosnjakovic, Sa daleko skromnijom ekipom je drzao prvo, drugo mjesto. Mogao se Husref vaditi prvu sezonu kad je dosao, kako nije selektirao ekiou, nije prosao prioreme sa ekipom. Evo prolazimo pripreme pod njegovom dirigentskom palicom, i ako se po jutru dan poznaje, nas ceka izuzetno tmuran i kisovit dan.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 10 feb 2022, 22:47

10 feb 2022, 22:35

Sve sto je dobro Husrefa Musemica je djelo, sve sto je lose odgovorni su igraci, sportski Direktor i Azmir Husic, koji nije dove jos 15 odlicnih igraca. Stvarno je smjesno i zalosno raspravljati i pisati ko je kriv sto igramo Lose. Dragom Allahu se mozemo zahvaliti jer uzeli smo naj manje 7/8 bodova na guzove, u zadnjim minutama utakmica. Poslednje plasirana ekipa Radnika, koja je ubjedljivo naj ne spremnija ekipa u PL, zadnjih dvadeset minuta nas nadigrala. Ruku na srce, nismo mi zasluzili ovaj bodovni Saldo, nismo mi igrali da bi ljudi pricali o ljepoti Nase igre. Cime se mi dicimo, razbio nas Siroki, Zeljo, Zrinjski. Nismo nadigrali Velez, Slobodu i Borac. Lahko je nadigrati Leotar i Posusje.. Milenko Bosnjakovic, Sa daleko skromnijom ekipom je drzao prvo, drugo mjesto. Mogao se Husref vaditi prvu sezonu kad je dosao, kako nije selektirao ekiou, nije prosao prioreme sa ekipom. Evo prolazimo pripreme pod njegovom dirigentskom palicom, i ako se po jutru dan poznaje, nas ceka izuzetno tmuran i kisovit dan.
Mislim da se Husref dobro pogubio. Insistirao je na dovođenju nekih igrača koji su nas u ovoj pauzi napustili. Jesu li to onih odjednom zaboravili igrati fudbal? Vjerovatno je Husrefov ego kriv.
Ni Samir, ni Azmir a posebno ja i ti ne postavljamo taktiku. Taktika je Husrefovo djelo a nije se baš pokazala ispravnom.
Ja licnog interesa u klubu nemam, osim navijačkog. Želim da dozivimo sto vise pobjeda i uspjeha a da pri tome uživamo u lijepoj igri.
Svejedno mi je ko će biti trener i SD. Tarana uzimam onako za primjer jer nije neko trenersko ime (mozda sam igrao nekad sa njim :hmmmmm: ) ali samo tako želim da istaknem da i prosječan trener sa ovakom ekipom ne bi postigao ništa lošije rezultate.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 10 feb 2022, 22:56

10 feb 2022, 22:47

Mislim da se Husref dobro pogubio. Insistirao je na dovođenju nekih igrača koji su nas u ovoj pauzi napustili. Jesu li to onih odjednom zaboravili igrati fudbal? Vjerovatno je Husrefov ego kriv.
Ni Samir, ni Azmir a posebno ja i ti ne postavljamo taktiku. Taktika je Husrefovo djelo a nije se baš pokazala ispravnom.
Ja licnog interesa u klubu nemam, osim navijačkog. Želim da dozivimo sto vise pobjeda i uspjeha a da pri tome uživamo u lijepoj igri.
Svejedno mi je ko će biti trener i SD. Tarana uzimam onako za primjer jer nije neko trenersko ime (mozda sam igrao nekad sa njim :hmmmmm: ) ali samo tako želim da istaknem da i prosječan trener sa ovakom ekipom ne bi postigao ništa lošije rezultate.
SD je kriv, igrao kladionicu da ce nam Radnik uzeti bod, Siroki restartovao nas, da necemo imati sut u okvir gola protiv Zrinjskog... Yebeno je biti egoista, a ocito da nam trener misli da je veci od kluba i naseg dresa.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 10 feb 2022, 23:00

10 feb 2022, 22:56
10 feb 2022, 22:47

SD je kriv, igrao kladionicu da ce nam Radnik uzeti bod, Siroki restartovao nas, da necemo imati sut u okvir gola protiv Zrinjskog... Yebeno je biti egoista!
Ma dobro ne treba puno davati značaja bivsem navijacu klubaX, sadašnjem podaniku Musemića. Ko zna kad je on počeo pratiti ovaj klub.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, sirBobbyMoore i 10 gostiju.