Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Najbolji golman BiH svih vremena ali neka za BiH brani Kukusporas nismo za boljeg ocito hvala lp
Beg Beg 

Kvalitetna rezerva za Sehica, dosta je napredovao od kako je poslusao Sehine savjete.
-
- Kontakt:
Gdje brani?
Vodi Bournemouth u EPL 

i jel ti, strucnjace, vjerujes da je kvalitetom bio tek 4. golman u toj ekipi?
koji si ti pakash, gledao bi mudo iz ove bhpl zabokrecine, samo da je manje momaka iz dijaspore..
a yebes sesir, 3. 4. ili 5., isti vrag.
koji si ti pakash, gledao bi mudo iz ove bhpl zabokrecine, samo da je manje momaka iz dijaspore..
a yebes sesir, 3. 4. ili 5., isti vrag.
Vraca se jedinica u formu. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Htio sam reći da je dobro imati takvu rezervu na klupi ali sam se sjetio da profesionalac uvijek napravi problem kad je rezerva.
Hoce on i dalje "igrati" za nas ili je zvanicno rekao da nece vise? realno on mora da bude opet broj 1 kod nas.
Nece. Zamjerio se nedodirljivom kapitenu i tu mu je bio kraj. Jadno je tretiran sve ovo vrijeme, jedan Djuric je mogao mijenjati Dzeku, a on nije mogao Sehica, ali pravi navijaci ce uvijek cijeniti i postovati sve ono sto je dao nasoj reprezentaciji.
Btw, zna li neko je li on jos uvijek drugi Balkanac po broju nastupa u EPL?
Ivanovic 267
Begovic 252
Matic 214
Vidic 211
Begovic 252
Matic 214
Vidic 211
Znaci tacne su price?Ghuraba je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:10Nece. Zamjerio se nedodirljivom kapitenu i tu mu je bio kraj. Jadno je tretiran sve ovo vrijeme, jedan Djuric je mogao mijenjati Dzeku, a on nije mogao Sehica, ali pravi navijaci ce uvijek cijeniti i postovati sve ono sto je dao nasoj reprezentaciji.
Btw, zna li neko je li on jos uvijek drugi Balkanac po broju nastupa u EPL?

Pa razumljivo onda sto ga Dzeko ne podnosi. Nemas mu sta reci.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ovo ide do prvog mjesta cim se vrate u EPL.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov