arelinho je napisao/la:jesi skeniro kaposvar pa da znas da je to bez veze ekipa ?zeljooooo je napisao/la:Nek idu u pm kad nisu u stanju dobit bezveznu mađarsku ekipu koja se borila za opstanak.

Moguce je i to.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
arelinho je napisao/la:jesi skeniro kaposvar pa da znas da je to bez veze ekipa ?zeljooooo je napisao/la:Nek idu u pm kad nisu u stanju dobit bezveznu mađarsku ekipu koja se borila za opstanak.
Sigurno su jaki ko beton cim su se borili za opstanak u Madjarskoj ligi.arelinho je napisao/la:jesi skeniro kaposvar pa da znas da je to bez veze ekipa ?zeljooooo je napisao/la:Nek idu u pm kad nisu u stanju dobit bezveznu mađarsku ekipu koja se borila za opstanak.
Cuj borili za opstanak, a imali 12 bodova vise od ekipe koja je ispala, svasta.Keenan.- je napisao/la:Sigurno su jaki ko beton cim su se borili za opstanak u Madjarskoj ligi.arelinho je napisao/la:jesi skeniro kaposvar pa da znas da je to bez veze ekipa ?zeljooooo je napisao/la:Nek idu u pm kad nisu u stanju dobit bezveznu mađarsku ekipu koja se borila za opstanak.
Nebitno, pogresno sam se izrazio ali opet to ne mijenja cinjenicu da su jaki ko betonasunsao je napisao/la:Cuj borili za opstanak, a imali 12 bodova vise od ekipe koja je ispala, svasta.
Ma kakvi mi boricemo se za opstanak, donji dio tabele nam je obezbjedjenKeenan.- je napisao/la:Nebitno, pogresno sam se izrazio ali opet to ne mijenja cinjenicu da su jaki ko betonasunsao je napisao/la:Cuj borili za opstanak, a imali 12 bodova vise od ekipe koja je ispala, svasta..
Imas li ti prijatelje ili si stalno u depri ?zeljooooo je napisao/la:Nek idu u pm kad nisu u stanju dobit bezveznu mađarsku ekipu koja se borila za opstanak.
Neces ti mrdnuti nigdje. Sjedit ces ti pred fb i ss.ba i traziti paznje, najlaksi put do toga je provociranjem.zeljooooo je napisao/la:Odo popit koju pivu i proslavit ovaj remi ovo je Veliki uspjeh za nas ja sam ponosan, aj uzdravlje.
Stvarno je čovjek u pravu, sjećam se jednog turnira na kojem je nastupao Kapošvar, pitali se svi da li su oni zalutali, kojim se sportom bave.? Njih moraš dobiti i remi sa Kapošvarom je neuspjeh. Da, Labudovi iz Orašja su im 5 komada utrpali.Buu je napisao/la:Imas li ti prijatelje ili si stalno u depri ?zeljooooo je napisao/la:Nek idu u pm kad nisu u stanju dobit bezveznu mađarsku ekipu koja se borila za opstanak.
Moramo vala sve dobijati. Igraci nam kostaju po 10M, sve su ovo male ekipe mi smo sila.England je napisao/la:Stvarno je čovjek u pravu, sjećam se jednog turnira na kojem je nastupao Kapošvar, pitali se svi da li su oni zalutali, kojim se sportom bave.? Njih moraš dobiti i remi sa Kapošvarom je neuspjeh. Da, Labudovi iz Orašja su im 5 komada utrpali.Buu je napisao/la:Imas li ti prijatelje ili si stalno u depri ?zeljooooo je napisao/la:Nek idu u pm kad nisu u stanju dobit bezveznu mađarsku ekipu koja se borila za opstanak.
16.07 u gostima a 23.07 ovdeciza je napisao/la:Nit je kaposvar mjerilo kvaltieta ,nit su pripreme za pokazivanje kvaliteta pa da je bitno jel pobjeda ili poraz.Razumijem da se zareda s porazima ko sarajevo sto jr izgublo sve pripremne pa da se malo zapitas ,ali odigrali ste nerjesenoi to prvu pripremnu.Jedino je sluzbena utakmica mjerilo i tu se pokazuju neke stavri
mozel neko napisat dautm kad igrate LP?