FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve je laz...
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Joj nekakvih dojava ofirnih, ko vas je nafuro 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Fkt Renan ide ili sprdate?
Ne bi ja ispod 2 miliona ni sjeo za sto.Vrijedi sigurno
Ne bi ja ispod 2 miliona ni sjeo za sto.Vrijedi sigurno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Naravno.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ne zna rahmanovic nista o ponudi iz turske
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- luckystrike
- Kontakt:
Nemoj samo naglas, stvaras pritisak igracima a mog'o bi se i ovdje neko naljutit'

šta šta je, je*em ti
Julardzija, buljubasic, zeljkovic, a igrao ga je i Mustafic. Je li onaj Alisah def vezni ili stoper, zaboravihf0rest1946 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 22:33Alo koga imas na defanzivnog?
Treba nam i 10ka i defanzivni obavezno
NEMA NAZAD
Iskreno, nakon gola Gošku i okretanja prema istoku i ljubljenju grba očekivao sam da je to oproštaj od navijača, kao i pljesak svim tribinama pri izlasku sa terena. Nadam se da griješim, te da će ostati i za Europu, ali imam osjećaj da ide sad u ovom prelaznom roku.
Čak i ukoliko zaista ode ne sumnjam da će Senijad i Simon izvući vrhunsko pojačanje da ga zamjeni.
Dobro nam dosao Dejane i da svaka bude tvoja u kaznenom prostoru
1.95 mislim da je samo Abdihodzic bio visociji
1.95 mislim da je samo Abdihodzic bio visociji

90!
- luckystrike
- Kontakt:
Pratim odnedavno Renana na IG, on ima dnevno par objava o FK / Sarajevu. Sve se nadam da mu je gotiva ovdje i da neće još ići...
šta šta je, je*em ti
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve ispod 1.5 miliona eura je sitna cifra, realno.
A mislim da to može i više uz kvalitetnog pregovarača, a ne sumnjam u Ismira i Senijada. Ako se za išta može Mirvićev rad pohvaliti, to je da dobre cifre uzimamo pri prodaji.
A mislim da to može i više uz kvalitetnog pregovarača, a ne sumnjam u Ismira i Senijada. Ako se za išta može Mirvićev rad pohvaliti, to je da dobre cifre uzimamo pri prodaji.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
iako mislim da je samo neka dezinformacija, sad mi probudi sjecanje ono ljubljenje grba pri izlasku iz igre protiv goska, aplauz istoku, valjda nije zadnje
#renaneostani
#renaneostani
Def vezniholyman je napisao/la: ↑12 dec 2023, 22:57Julardzija, buljubasic, zeljkovic, a igrao ga je i Mustafic. Je li onaj Alisah def vezni ili stoper, zaboravihf0rest1946 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 22:33Alo koga imas na defanzivnog?
Treba nam i 10ka i defanzivni obavezno
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ako smo već ozbiljan klub i ako imamo ozbiljne planove za ljeto Renan mora ostati
Koliko god volim Renana, ukoliko stigne dobra ponuda ne treba sputavati momka, zaslužio je da ode u bolju ligu i skolni se od ovog našeg šljama.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ako je ponuda tipa 1.5 mil eur-a, plus 10% od sljedeceg transfera, ja ga vozim na aerodrom
Momku je 26 godina pravo vrijeme za transfer, preko ljeta nema šanse da ode. Zamisli hoćeš nešto u Europi a prvog napadača ujedno i najboljeg igrača prodaš. Sad ili iduća zima znači, a iduće mu je 27 godina ne daj Bože neke povrede i gotovo. Pravo vrijeme sada, pogotovo ako će stvarno ovaj doći. 6 mjeseci dovoljno da se privikne na sve i uigra sa ekipom.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ako on ima zelju neka ide, medjutim...
Previse bi to promjena bilo za jedan rok, ne brojcano nego u smislu neke sinergije, vidi se da mu hasic i kyeremeh najvise odgovaraju i da je tada najopasniji.
Uklopio se u tim i pravi je profesionalac, najbolji igrac lige otkako je rahmanovic otisao.
Opet imaju ljudi koji se brinu za sve to, ali ja licno bih sve ucinio da ga produzimo jos godinu.
Previse bi to promjena bilo za jedan rok, ne brojcano nego u smislu neke sinergije, vidi se da mu hasic i kyeremeh najvise odgovaraju i da je tada najopasniji.
Uklopio se u tim i pravi je profesionalac, najbolji igrac lige otkako je rahmanovic otisao.
Opet imaju ljudi koji se brinu za sve to, ali ja licno bih sve ucinio da ga produzimo jos godinu.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic i 22 gosta.