FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Baš moraš biti Manijak da ovako pratiš svoj klub čak i na prijateljskim, svaka nam čast! 

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
- Kontakt:
Kakav je status ovog igraca kod nas, jeli uopste otisao na pripreme ???
http://www.transfermarkt.de/de/aleksand ... 29547.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/aleksand ... 29547.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SWRA
Potpisao/preso u Mladost iz Velike Obarske...petisesti98 je napisao/la:Kakav je status ovog igraca kod nas, jeli uopste otisao na pripreme ???
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nek momci igraju, nek Amar gleda koliko ko od njih moze. Rezultat je pogotovo sad u drugom planu jer ovi momci nikad vise nece zajedno igrati, ipak radi njih ne bi bilo lose da ostane ovako ili da zabijemo jos jedan.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- corleone87
- Kontakt:
I nasi i njihovi golmani raspolozeni
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
70. minuta: Selimović centrira, Jamak spušta glavom za Alibašića, koji se sjajno riješio svog čuvara. Šutirao je sa desetak metara, ali golman Kapošvara ponovo odličan.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
AsharaK je napisao/la:70. minuta: Selimović centrira, Jamak spušta glavom za Alibašića, koji se sjajno riješio svog čuvara. Šutirao je sa desetak metara, ali golman Kapošvara ponovo odličan.
Kad cu procitati Adilovic se sjajno rijesio svog cuvara u dvije godine

samo da i vas ne loze ko nas u sezoni kad je ZALIZANI bio na klupi pa pripreme u turskojAsharaK je napisao/la:70. minuta: Selimović centrira, Jamak spušta glavom za Alibašića, koji se sjajno riješio svog čuvara. Šutirao je sa desetak metara, ali golman Kapošvara ponovo odličan.

igramo protiv nekih rusa, strasni, rumuna isto jaki, mađara i ne znam vise s kim.. svaka tekma, SJAJNA AKCIJA SARAJEVA, FANTASTICAN ŠUT, DOMINACIJA TERENOM, UBISMO IH, PORED STATIVE....

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Do

Sta ti je ba??htcxone je napisao/la:samo da i vas ne loze ko nas u sezoni kad je ZALIZANI bio na klupi pa pripreme u turskojAsharaK je napisao/la:70. minuta: Selimović centrira, Jamak spušta glavom za Alibašića, koji se sjajno riješio svog čuvara. Šutirao je sa desetak metara, ali golman Kapošvara ponovo odličan.![]()
igramo protiv nekih rusa, strasni, rumuna isto jaki, mađara i ne znam vise s kim.. svaka tekma, SJAJNA AKCIJA SARAJEVA, FANTASTICAN ŠUT, DOMINACIJA TERENOM, UBISMO IH, PORED STATIVE....kontra protivnia i to je 4-1 za "ruse"
![]()
![]()
ja dok ovima ne vidim NE VJERUJEM

koju poziciju igra Zaimovic? i jel on nas junior ili je dosao?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
prije 2 godine dosao iz Belgije u omladinski pogon i sada presao iz juniora u prvi timSchwarz je napisao/la:koju poziciju igra Zaimovic? i jel on nas junior ili je dosao?
- corleone87
- Kontakt:
Kraj 1:1
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Bolje nego prošli put, neko je bolji ili gori nego prošle sezone 

Remi sa Kaposvarom
http://fkzeljeznicar.ba/remi-sa-kaposvarom/5716/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/remi-sa-kaposvarom/5716/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Kapošvar je zavrsio kao 11. u Mađarskoj tako da ovo i nije neki specijalan rezultat. Svidja mi se sto smo konacno jednom napadacki odigrali citavu utakmicu barem tako kaze ovaj portal.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Prošle godine smo većinu prijateljskih utakmica izgubili, ovi posljednji rezultati govore da smo "spremni". Sad je pitanje hoće li Plzen moći i koliko će uspjeti iskoristiti tu prednost u kvaliteti. Ja sam prezadovoljan, brao momci...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Nek idu u pm kad nisu u stanju dobit bezveznu mađarsku ekipu koja se borila za opstanak.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
jesi skeniro kaposvar pa da znas da je to bez veze ekipa ?zeljooooo je napisao/la:Nek idu u pm kad nisu u stanju dobit bezveznu mađarsku ekipu koja se borila za opstanak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.