Evropu cemo izboriti svakako, makar Renan otišao i makar niko ne došao.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovako kako stoji na stranici Kluba može se zaključiti i da je došao na mjesec dana, "na Koševo stiže do kraja polusezone"...
šta šta je, je*em ti
Glupost Renana sada prodati. jedino ako je neko bas 2 Mio € nudio. jeb. 1 Mio kad izgubis najboljeg igraca i nemas zamjenu.
Izborices Evropu al' hoces proc' pretkolo ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Al vas frajer diže sa jednom dezinformacijom.
Dosao samo da odradu tekmu sa Zrinjskim, i odma ideluckystrike je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:32Ovako kako stoji na stranici Kluba može se zaključiti i da je došao na mjesec dana, "na Koševo stiže do kraja polusezone"...

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Meni je ocekivano da Renan ode u sljedecem ili ljetnom prelaznom roku.
Njemu smo odskocna daska, dosao je s ciljem da se proda dalje, a nema smisla drzati nezadovoljnog igraca, sto bi svakako bio ako ga ne puste.
Uzeti kakve pare dok mozemo, uopste ne sumnjam da je svjestan da u Sarajevu moze ostati ukoliko mu se i dalje ovdje igra.
Njemu smo odskocna daska, dosao je s ciljem da se proda dalje, a nema smisla drzati nezadovoljnog igraca, sto bi svakako bio ako ga ne puste.
Uzeti kakve pare dok mozemo, uopste ne sumnjam da je svjestan da u Sarajevu moze ostati ukoliko mu se i dalje ovdje igra.
Renan na zimu ne ide sigurno, za ljeto ne znam.
Kao zamjena dolazi Marko Mrvaljevic
- luckystrike
- Kontakt:
Može nam seNazorUso je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:35Dosao samo da odradu tekmu sa Zrinjskim, i odma ideluckystrike je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:32Ovako kako stoji na stranici Kluba može se zaključiti i da je došao na mjesec dana, "na Koševo stiže do kraja polusezone"...potpisao na 9 dana.

Bolje da su De Gei dali šansu, al' haj'...
šta šta je, je*em ti
Milan Ponjevic novi zadnji vezni izgleda.
Donesi nam puno srece Milance!
Donesi nam puno srece Milance!
Ne. Nisi me dobro ubrao, Europu cemo izboriti sigurno ja pratim i konbinujem ovaj raspored za treći krug tako da ni od titule nisam odustao.
Misim da je Rozman u onom intervju govorio o Europskim utakmicama i tim kvalifikacijama za koje se treba praviti tim na zimskom prelaznom roku da bi bio spreman i uigran na ljeto bez izmjena jer nema dovoljno vremena akondodje do nekih odlazaka/dolazaka kao što smo do sada radili.
Pa zato govorim da je dobro ako se promjene dešavaju da budu sad i nadam se uz njegovu kontrolu i pristanak.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Koga će to Milanče da ?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- luckystrike
- Kontakt:
šta šta je, je*em ti
Koga ce to milance da safta ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Ma sta se imas uigravati za dvije utakmice prvog pretkola KL sto cemo odigrati. Ono ispadanje od Torpeda nam je totalno unakazilo koeficijent, ja sad ne znam hocemo li uopšte i u prvom pretkolu biti nosioci. A i ako budemo, među nenositeljima je bruku jačih ili neatraktivnih ekipa od kojih bi ispali, to smo mi najbolje vidjeli proteklih sezona.AVNOJ je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:48Ne. Nisi me dobro ubrao, Europu cemo izboriti sigurno ja pratim i konbinujem ovaj raspored za treći krug tako da ni od titule nisam odustao.
Misim da je Rozman u onom intervju govorio o Europskim utakmicama i tim kvalifikacijama za koje se treba praviti tim na zimskom prelaznom roku da bi bio spreman i uigran na ljeto bez izmjena jer nema dovoljno vremena akondodje do nekih odlazaka/dolazaka kao što smo do sada radili.
Pa zato govorim da je dobro ako se promjene dešavaju da budu sad i nadam se uz njegovu kontrolu i pristanak.
https://www.transfermarkt.com/moses-ebi ... ler/526361
https://www.transfermarkt.com/marko-mil ... ler/464374
https://www.transfermarkt.com/adi-nalic ... ler/332875
https://www.transfermarkt.com/marko-mil ... ler/464374
https://www.transfermarkt.com/adi-nalic ... ler/332875
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 12 dec 2023, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Babuka31, DzemoSmjecanin, Hajdeee, mosarajvosa83 i 37 gostiju.