FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da li ce se morati placati naknada za treniranje za tog Kobiljara ? jer ne znam kako to ide sa ovima iz Amerike jer oni po srednjim skolama i koledzima igraju, naravno ako se potpise profesionalni sljedece godine, a i ako zna neko da li bi i za Kovacevica isto morali placati posto je on potpisao sa nama takodjer te amaterske ugovore na par godina, s tim sto oni traju jednu godinu pa se obnavljaju kad isteknu
edit: Za Kovacevica je bila ona zavrzlama kad je raskidao sa Travnikom pa se sjecam da je njegov maticni klub kao od Travnika trazio da plate naknadu za treniranje, a nisam siguran da su to i uradili, zato i pitam, da slucajno mi ne moramo jer nezz sto bismo sa njim amaterske ugovore imali da nije tako
edit: Za Kovacevica je bila ona zavrzlama kad je raskidao sa Travnikom pa se sjecam da je njegov maticni klub kao od Travnika trazio da plate naknadu za treniranje, a nisam siguran da su to i uradili, zato i pitam, da slucajno mi ne moramo jer nezz sto bismo sa njim amaterske ugovore imali da nije tako
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Nema nista od Borjana , a ako Delac ne dodje imamo soluciju u jednom srbijanskom golmanu koji trenutno brani u azerbejdjanu , nisam siguran koji je klub.
ps...Semjon Milosevic je bukvalno oteo malog Rijada iz saka Vladavica koji je fol polago neka prava na malog a nije imo nikakav ugovor sa njim
ps...Semjon Milosevic je bukvalno oteo malog Rijada iz saka Vladavica koji je fol polago neka prava na malog a nije imo nikakav ugovor sa njim
Do kraja sedmice cemo znati na cemu smo sa Delacom, ako ne dode Uscuplic je rekao da cemo vjerovatno dovesti novog golmana.
Borjan je ja kako sam cuo potpisao za Ludogorets.
Borjan je ja kako sam cuo potpisao za Ludogorets.
Ti si opet šampion !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Matej Delač može ostati samo preko posudbe, da potpise profesionalan ugovor je malo vjerovatnoOploditelj je napisao/la:Nema nista od Borjana , a ako Delac ne dodje imamo soluciju u jednom srbijanskom golmanu koji trenutno brani u azerbejdjanu , nisam siguran koji je klub.
-
- Kontakt:
Cimirot sigurno neće otići u turskog fenjeraša, poljsku, češku i tako te lige. Prošlo je to vrijeme i taj vakat, sve uslove koje mu mogu lupam Teplice ponuditi možemo i mi. Igrači su mahom odavde odlazili zbog loših finansija, kašnjenja, loših uslova za treniranje. Ako dragi Bog da, i sve bude po planu, gradimo jedan moderan kamp, imaće uslove na europskom standadu, finansijski mu je bolje ovdje 10 000km nego u EU 10 000eura, jer je i standard duplo veći u Češkoj npr. Ako ode otiće u top 5 klubova neke lige, koja je bar top 7-8 liga u Europi, uzeće se 7 cifri, što je do sad bio san.
-APELUJEM, (**** MENE NEBITAN SAM FAKTOR) ALI MOLIM VAS, NEMOJTE SE ****, BUDIMO PRIZEMNI I SKROMNI, NIKOG NEĆEMO BUCATI, IMAMO AMBICIJE NA VISOKOM NIVOU, KLUB IDE PRAVIM SMJEROM, HAJMO POKAZATI DA SMO NAJVEĆI TIM ŠTO NEĆEMO NIKOG POTCJENITI I SA SVIMA UĆI OZBILJNO I BEZ "LAKO ĆEMO", TO JE PUT I TO JE ISPRAVNO.
pozdrav bordo naciji...
-APELUJEM, (**** MENE NEBITAN SAM FAKTOR) ALI MOLIM VAS, NEMOJTE SE ****, BUDIMO PRIZEMNI I SKROMNI, NIKOG NEĆEMO BUCATI, IMAMO AMBICIJE NA VISOKOM NIVOU, KLUB IDE PRAVIM SMJEROM, HAJMO POKAZATI DA SMO NAJVEĆI TIM ŠTO NEĆEMO NIKOG POTCJENITI I SA SVIMA UĆI OZBILJNO I BEZ "LAKO ĆEMO", TO JE PUT I TO JE ISPRAVNO.
pozdrav bordo naciji...
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 26 jun 2015, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nema na njihovoj zvaničnoj stranici da je potpisao, imaju tri golmana
http://www.ludogorets.com/en/a-team/
http://www.ludogorets.com/en/a-team/
Mosa RajvoSa
posto se pojavila prica da Stamenkovicu istice ugovor sad u julu, a on brani u Azerbejdzanu nadam se da ne misle na njega, jer ima par ispada, nacionalistickih zbog koji ne treba ni razmisljati o njemuOploditelj je napisao/la:Nema nista od Borjana , a ako Delac ne dodje imamo soluciju u jednom srbijanskom golmanu koji trenutno brani u azerbejdjanu , nisam siguran koji je klub.
Pyro is not a crime !
- alan_kardec
- Kontakt:
Oploditelj je napisao/la:Nema nista od Borjana , a ako Delac ne dodje imamo soluciju u jednom srbijanskom golmanu koji trenutno brani u azerbejdjanu , nisam siguran koji je klub.
Da taj srpski golman nije Saša Stamenković, nekada branio u Zvezdi, sad je Nefčiju?
Borjan je potpisao za Ludogorec početkom juna, na njega slobodno ne računajte.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ako se to sa Delačem ne riješi u našu korist ja ne bih nikog dvodio, imamo dva golmana, sasvim solidna i ova sezona je prava prilika da se Emiru pruži prilika.
-
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Matej Delač može ostati samo preko posudbe, da potpise profesionalan ugovor je malo vjerovatnoOploditelj je napisao/la:Nema nista od Borjana , a ako Delac ne dodje imamo soluciju u jednom srbijanskom golmanu koji trenutno brani u azerbejdjanu , nisam siguran koji je klub.
Pa nisam ja nista napiso o njegovom statusu nego o tome sta ako ne dodje. Ako dodje naravno da to moze biti samo posudba jer je pod ugovorom sa Chelsea
ps...necu da pricam unaprijed , ali da pitam gdje mi je onaj od neku noc kad mi rece "eto celsziju zapelo sa 7.500 eura pa nece da ga pusti"...a sve su prilike da ga nama vise ne daju.....kako rekoh neku noc , da je suprotno vec bi bio na nasim pripremama. Volio bih da je sve ovo moja izmisljotina ali ovo je odgovor jednog od rukovodilaca u klubu koji isto nije optimista u vezi Delaca
sa delacom puno gubimo jer je vrhunski golman i kao covjek je strava
ps 2....mi ne mozemo rijesiti novog golaman na vrijeme i vjrovatno ce Ostri braniti , naravno ako se Delac ne vrati
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma kakav Emir dragi Hilmo..
zao mi je sto to moram rec, al nema od njega golmana nazalost, bar ne onakvog kakav nama treba... Nama treba Delac, il neko tipa delaca, koji je all-around golman, da nema neke posebne mane (visoke lopte, niske lopte, jedan na jedan, istrcavanja..).
Plakalo je dobijao par prilika kod Mehe i u svakoj utakmici je imao kiks. Jest da je on mlad, al ne znam, bar ja u njega ne polazem previse nade.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Plakalo je dobijao par prilika kod Mehe i u svakoj utakmici je imao kiks. Jest da je on mlad, al ne znam, bar ja u njega ne polazem previse nade.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Isti sam. Meni on ne ulijeva onu potrebnu sigurnost. Nizak je za golmanakao i Dejo i sigurno bi sa visokim loptama imao problema. Delac kad je branio nisam nikad strepio da ce podletiti pod loptu, da ce ga napadac nadskociti i sl.FrancescoTotti je napisao/la:Ma kakav Emir dragi Hilmo..zao mi je sto to moram rec, al nema od njega golmana nazalost, bar ne onakvog kakav nama treba... Nama treba Delac, il neko tipa delaca, koji je all-around golman, da nema neke posebne mane (visoke lopte, niske lopte, jedan na jedan, istrcavanja..).
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A liga prvaka ??hilmo je napisao/la:Ako se to sa Delačem ne riješi u našu korist ja ne bih nikog dvodio, imamo dva golmana, sasvim solidna i ova sezona je prava prilika da se Emiru pruži prilika.
Oštraković je dobar golman.Jedino ne znam kako bi na njega uticalo što pola sezone nije branio.Opet,ima 5 pripremnih utakmica u kojima bi mogao vratit rutinu.Sjetimo se samo kako je dobro branio u Veležu u sezoni 2013/14.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Evo me! Je li u pitanju 7.5k€ ili skoro 500k KM? De razmisli sta pišeš!Oploditelj je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:Matej Delač može ostati samo preko posudbe, da potpise profesionalan ugovor je malo vjerovatnoOploditelj je napisao/la:Nema nista od Borjana , a ako Delac ne dodje imamo soluciju u jednom srbijanskom golmanu koji trenutno brani u azerbejdjanu , nisam siguran koji je klub.
Pa nisam ja nista napiso o njegovom statusu nego o tome sta ako ne dodje. Ako dodje naravno da to moze biti samo posudba jer je pod ugovorom sa Chelsea
ps...necu da pricam unaprijed , ali da pitam gdje mi je onaj od neku noc kad mi rece "eto celsziju zapelo sa 7.500 eura pa nece da ga pusti"...a sve su prilike da ga nama vise ne daju.....kako rekoh neku noc , da je suprotno vec bi bio na nasim pripremama. Volio bih da je sve ovo moja izmisljotina ali ovo je odgovor jednog od rukovodilaca u klubu koji isto nije optimista u vezi Delaca
sa delacom puno gubimo jer je vrhunski golman i kao covjek je strava
ps 2....mi ne mozemo rijesiti novog golaman na vrijeme i vjrovatno ce Ostri braniti , naravno ako se Delac ne vrati
Sabrine mi moje!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Radim na tome da Mateja posaljem u Ludog. a Borjana dovedem na posudbu. Nista jos nije gotovo dok se ne potpise.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ko radi na tome?obiteljskicovjek je napisao/la:Radim na tome da Mateja posaljem u Ludog. a Borjana dovedem na posudbu. Nista jos nije gotovo dok se ne potpise.
Sabrine mi moje!
hodža je napisao/la:Coromandel je napisao/la:
njemu policajac umjesto lične karte traži građevinsku dozvolu![]()

- moustapha
- Kontakt:
Bravo Ibrace.obiteljskicovjek je napisao/la:Radim na tome da Mateja posaljem u Ludog. a Borjana dovedem na posudbu. Nista jos nije gotovo dok se ne potpise.

#divovi
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 24 gosta.