Izgleda da Sarajevo utice pozitivno na problematicne momke
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
e to bi vec bilo katastrofalnoBitiSrcemVezan je napisao/la:Meščini da nećemo ni imati novu garinturu ove sezone, neka neka, ova je svakako extraA i da mi je dres ovaj što imam na tekmama i dalje aktuelan
Treba se ibraka slikati sa nasim pulenimadr.van nostrand je napisao/la:evo ih;
Eki katastrofalno, šta ima veze i da se ne promijeni... U onih sušnih 7 godina smo svake godine mjenjali nekakve dresove pa bi mi Boga mi draže bilo da smo svake godine ili svake druge uzeli po trofej mjesto što smo mjenjali dresove... A mjenjanje dresova svakako nije stvar šminke u svijetu fudbala, nego marketinga kako bi navijači svake godine kupovali nove dresove. Uostalom, i ako se sad ne bude nova garnitura, biće na zimskoj pauzi sigurno.esprit24 je napisao/la:e to bi vec bilo katastrofalnoBitiSrcemVezan je napisao/la:Meščini da nećemo ni imati novu garinturu ove sezone, neka neka, ova je svakako extraA i da mi je dres ovaj što imam na tekmama i dalje aktuelan
o
iole ozbiljniji klub mijenja garnituru dresova svake godine,tako da se nadam da gospodin hajrulahovic radi na tome i da ce do utakmice sa lehom biti spremni dresovi za novu sezonu
Zip je napisao/la:Kahric1991 je napisao/la:Pozdrav raja ,čuo sam se sa Barbarićem.Pitao sam ga da li će potpisati ,njegov odgovor:
Pa nije jos sigurno ali da sam blizu dogovora i da ak ne dode do nekog problema trebao bi potpisati...
Al znas kako to ide nije nista gotovo dok se ne uslikas u dresu.![]()
![]()
![]()
Do sada najludji insajder
esprit24 je napisao/la:e to bi vec bilo katastrofalnoBitiSrcemVezan je napisao/la:Meščini da nećemo ni imati novu garinturu ove sezone, neka neka, ova je svakako extraA i da mi je dres ovaj što imam na tekmama i dalje aktuelan
o
iole ozbiljniji klub mijenja garnituru dresova svake godine,tako da se nadam da gospodin hajrulahovic radi na tome i da ce do utakmice sa lehom biti spremni dresovi za novu sezonu
druze svi evropski klubovi svske godine mijenjaju dizajn dresa, @lacoste hvala na infu bratexbox je napisao/la:esprit24 je napisao/la:e to bi vec bilo katastrofalno"BitiSrcemVezan" je napisao/la:Meščini da nećemo ni imati novu garinturu ove sezone, neka neka, ova je svakako extraA i da mi je dres ovaj što imam na tekmama i dalje aktuelan
o
Bas ozbiljno klubovi ne mjenjaju dresove svake sezone nego svake druge.
Vrlo si iskompleksirana osoba, kakve veze tvoj post ima sa temom FK Sarajevo??????breskva je napisao/la:MEDJUVREMENU NA GRBAVICI:
Sarajevu TA plaća samo charter let, nama m97 dao autobus, para, mesa, fišeka, jogurt, dvije plavuše da ga puše mulaliću dok on pjeva "dodirni mi kolena" tajči i pije kaltenberg
-Diatta bi mogo eksplodirati, prije će nuklearna bomba eksplodirati nego Diatta
-Tan ne postoji, izmislio ga dino, unajmili kineza da ga glumi, rekli mu da se utrpa da bude uvjerljivije, želju kupuju svi, amerikanci, slovenci, šejkovi, **** tana bolje brajlović, on došao uzeti pare iz hudnog Sarajeva, ima nam šta i uzet, mi bar imamo hrenovki ako ništa
-Igrali nam pjetlići cijelu sezonu - realnost prosjek godina u 0,2 u obje ekipe, javljam se dobrovoljno za tal za pampers jer nisu finansijski stabilni, a taman ova dva pojačanja Hodžurdu i Livaju nek zaposle da ih presvlače, jer za lopte nisu
-gradi se mercedes arena, zvaće se Osim vozi mercedes, e da znate da i vozi, vašim parama, ukro 5 mil, rastalio sa žujom, sad pije cappy i dođe na pripreme izdere se na Adžema na utakmici, Odoviću da par savjeta gdje šta potplatiti
-Mi imamo 10 malih sponzora, bolje i to nego generalni, Sarajevo nema samo 2,3 ...ono visitmalesya i Ta, i 64 puta više malih sponzora
-Nemamo poraza, najjača nam ekipa, u biti imaju 6,7 remija, ono u 90 minuti nonšalanto, a nisu ni jednom bili na 1. mjestu od početka sezone ,zamalo im titula izmakla
- 3 years ago : Benjo Čolić, dede mi reprezentativni kalibar, al prvo stana pa on, odu im za 0 km u olimpik i u sportplus kladionicu,zajednička osobina reprezentativci u brzom ispijanju džin tonika i pušenja cigara simultano
- Ta će Benko, ne može krenuti, plaćenik, frajer pretrči ko njihov zadnji vezni, pardon ne posjeduju ga
- Najveći brend u BiH, željo ti je ba đe god kreneš, u biti imaju 1 plakat za utakmicu, duplo manju posjetu, i hiljadu i 23 člana od tog, 4 aktivna, Gredić produžio pred intervju da ne bude ofirno
-Kakav Vukčević i Stepanov, pa oni s Realom igrali, portugal, ovo ono, reprezentativci svojih zemalja, za njih je Uzelac Marko materazzi i nesta u jednom, kad je porto uzelca tražio mi viršle jeli, al on izabro želju jer je to najbolja opcija da se ide iz ove države, realnost, idu im najbolji igrači za dž svake godine jer nemaju platu da im daju
-Dovesće nam Amar šejka, Amar čita i drka **** i kupa se u dolarima i šejkovim i željinim, otvorio kafić daje besplatno cugu, hajmo ga svi obožavati
-Nije nam niko bitan otišo svi ovi što su došli amre mi su bolji od onih što su otišli: Tomić, Čolić, Zeljković, STanić, sve redom najavljivani ko reprezentativci BiH, premećeni sistemi vrijednosti apsolutno, isti ljudi to pišu
- Imamo 42 titule više od vas , kod vas više prašine nego titula, u zadnje dvije sezone nisu bajramski turnir osvojili, a mi 2 titule, al eto biće, niste osvojili 8 godina kontaš, zabravljaju da su bili 11 u ligi kad im nije bilo babuke
-Gledajmo Sarajevo i **** sami sebi majku, to je nasa realnost. jos dugo cemo mi kacit slike sa Newcastlea .
Head je napisao/la:
To nije istina. Bayern svake druge sezone mjenja dresove.esprit24 je napisao/la:druze svi evropski klubovi svske godine mijenjaju dizajn dresa, @lacoste hvala na infu bratexbox je napisao/la:"esprit24" je napisao/la: e to bi vec bilo katastrofalnoo
Bas ozbiljno klubovi ne mjenjaju dresove svake sezone nego svake druge.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.