ih da oce Bogdo, al nista od toga ko da gledamterabajt je napisao/la:Potpisuje na 3 g.domorocki je napisao/la:zar nije vezni?KrajPrice je napisao/la:Stigao napadac

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ih da oce Bogdo, al nista od toga ko da gledamterabajt je napisao/la:Potpisuje na 3 g.domorocki je napisao/la:zar nije vezni?KrajPrice je napisao/la:Stigao napadac
Tako sam i ja cuo, to otvara vrata ovim mladjim da pokazu sto su tu.Uostalom cini mi se da Amar vjeruje u ove momke.PL BiH -1 je napisao/la:Jutros nije niko stigao. Ako lazem ja laze i Dino Pekic.
Eh sad da je neko u medjuvremenu dosao ne znam. Ali po informacijama od jutros pricalo se sa nekim igracima kako su pocele pripreme sa kojim se nije moglo dogovoriti i lafo niko ne bi trebao doci jedino ako odu Svraka i Adilovic. Ponude za njih postoje ali su premale za Amara.
Eh to je to. Nema nista vise. Sve ostalo je suplja.
Enis Sadiković. 23 godine.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Eto na sc.sport imaju slike iz Slovenije. Ko je momak sa brojem 33
cuj toEdoM je napisao/la:Bekrić u Mes Kermanu
Pa i sam navodiš mlade igrače, oni će donijeti svježinu u ekipi. Koliko sam ja saznao, Amar ne planira da ih konstantno drži na klupi..Anonimac je napisao/la:Što se tiće ofanzivnog dijela, isti smo kao i prošlu drugu polusezonu (ako izuzmemo Bekrića koji nije igrao i ove mlade koji će sa klupe ulaziti) što znači da će opet biti velikih patnji i konstantnog nerviranja. Ostali dio ekipe je kvalitetom isto tako jednak kao i prije, jedino su možda malo pokretniji. Prema tome, gledaćemo reprizu prošle sezone s tim što od ostalih ekipa tj. od njihovog kvaliteta zavisi dali ćemo do pehara ove sezone a i trebaće nam malo i sportske sreće koja nas je pratila i prošle sezone. Sve u svemu...
B.Colic i Svraku izbacinime_tm87 je napisao/la:Izgleda da nista necemo prodavati/kupovati do plzena tako da ovo očekujem
----------hadzic/loncaric----------
b.colic--kerla--skaljic--urdinov
------tomic---------svraka------
--selim/bajić-------hodzic-----bučan---
------------adil-----------------------
Dobro ovo izgleda, samo da svi budu na nivou to je najvaznije, da trce do zadnje sekunde
A sa ovom ekipom (ako ostane ovako, a nece, bice promjena) opet prekucavamo ligu kao pretprosle sezone
Pravo si upucen u desavanja u klubu.nime_tm87 je napisao/la:Izgleda da nista necemo prodavati/kupovati do plzena tako da ovo očekujem
----------hadzic/loncaric----------
b.colic--kerla--skaljic--urdinov
------tomic---------svraka------
--selim/bajić-------hodzic-----bučan---
------------adil-----------------------
Dobro ovo izgleda, samo da svi budu na nivou to je najvaznije, da trce do zadnje sekunde
A sa ovom ekipom (ako ostane ovako, a nece, bice promjena) opet prekucavamo ligu kao pretprosle sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.