FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 24 feb 2010, 16:25

bistrikboy je napisao/la:Tema je FK Željezničar,hocel' taj site vise? :mrgreen:
Jos malo ;)

cera ako kazes da si toliko stariji onda nemam rijeci vise, to je dobitni argument...ocito su te stvari kod tebe normalne...
Posto inteligencija ide sa godinama....end od mene/

Macak govore o sirokom...drugo kolo.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 feb 2010, 16:25

adis_macak je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
kosewsko hill je napisao/la: Uzgred, zna li neko hoće li Selimović biti spreman za utakmicu protiv Širokog? Puno bi značilo da on igra dole..
Hoce :D
nece,zuti kartoni
Pitao je za tekmu u ŠB!

Uglavnom mene iskreno zanima samo ko ce biti desni bek,u pripremnim je to bio Sejo,ali ja nisam bas neki fan tog rjesenja (al' zna se ko se pita),meni se Sime desno svidio posebno ofanzivno a nazad je teska rupa nesto k'o Radovanovic na kontra strani,zanimljivo ce biti i da li ce Lazo poceti sa Alenom u napadu!?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 feb 2010, 16:27

flash je napisao/la:....manijaci nemojte da mi dirate auto kada dodjem na tekmu...stavit cu u njeg pola kilograma C4 a onda cemo svi u lijepu p.m :mrgreen:
reci to pitarima :D

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 24 feb 2010, 16:29

adis_macak je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
kosewsko hill je napisao/la: Uzgred, zna li neko hoće li Selimović biti spreman za utakmicu protiv Širokog? Puno bi značilo da on igra dole..
Hoce :D
nece,zuti kartoni
moja greska nism vidio dobro

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 24 feb 2010, 16:34

[/quote]
Pitao je za tekmu u ŠB!

Uglavnom mene iskreno zanima samo ko ce biti desni bek,u pripremnim je to bio Sejo,ali ja nisam bas neki fan tog rjesenja (al' zna se ko se pita),meni se Sime desno svidio posebno ofanzivno a nazad je teska rupa nesto k'o Radovanovic na kontra strani,zanimljivo ce biti i da li ce Lazo poceti sa Alenom u napadu!?[/quote]

Pa dobro.. na toj poziciji i nemamo baš mnogo rješenja.Pedja ima po meni prednost da pokrije tu poziciju protiv Čelika.Doduše, što kažeš defanzivno je pravo loš ali i tu ima lijeka, npr. zadnji vezni može malo više da prati njegove ev. prodore i da pokriva kao i jedan od štopera naravno.A ovaj makedonac nema nikakve šanse da zaigra protiv Čelika??.. ja se ionako ne pitam, tako ne zamjerite što malo naglas razmišljam:D
Željo - My first love!!!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 24 feb 2010, 16:37

E prije svega da vas pozdravim nakon duzeg odsustva sa forum i da kazem sto se tice tekme u subotu da smo izgleda vec upisali 3 boda. Nebi aj bas to tako rekao, mislim da je normlano da hocu i zelim da ljoŽe pobjedi.Ipak mislim da prvo treba apsolvirat ove iz grada smrada i magle ( :mrgreen: ).
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 24 feb 2010, 16:42

Seyo_TM je napisao/la:
Jos malo ;)

cera ako kazes da si toliko stariji onda nemam rijeci vise, to je dobitni argument...ocito su te stvari kod tebe normalne...

Ako ja kazem da za mene Bajram nije primizivizam...sta je tu cudno...te druge (primitivne)stvari sto si naveo me ne zanimaju..a ovo sa godinama...hehe..hvala Momcino..reci nekom da je glup a ne poznavatiga je jos veci primitivizam..

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 24 feb 2010, 16:43

LFC_LAVOV je napisao/la:E prije svega da vas pozdravim nakon duzeg odsustva sa forum i da kazem sto se tice tekme u subotu da smo izgleda vec upisali 3 boda. Nebi aj bas to tako rekao, mislim da je normlano da hocu i zelim da ljoŽe pobjedi.Ipak mislim da prvo treba apsolvirat ove iz grada smrada i magle ( :mrgreen: ).
Pozdrav druže i tebi :) ..MA najvažnije je da se igrači pripreme i da oni ne počnu pomišljati kako su to unaprijed upisana 3 boda... a mi navijači samo podršku trebamo davati, nije to toliko teško :)
Subota --------> dolina ćupova
Željo - My first love!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 feb 2010, 16:47

cera1 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Jos malo ;)

Ako ja kazem da za mene Bajram nije primizivizam...sta je tu cudno...te druge (primitivne)stvari sto si naveo me ne zanimaju..a ovo sa godinama...hehe..hvala Momcino..reci nekom da je glup a ne poznavatiga je jos veci primitivizam..
samo sto niko nije rekao da je bajram primitivan ;) al samo ti nastavi po svom...

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 24 feb 2010, 16:48

Znas da je nekoo drugi na klupi kluba mozda bi se i brinuo za igrace ,ali posto je Osim tu toga me najmanje strah, nego kazem da mozda nece bit tako lako kao sto ocekujemo :mrgreen: a podrska je uvijek tu TM87 No.1 :D
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 feb 2010, 16:50

Dakle, u subotu svi putevi vode u Dolinu.
Amar je izjavio za medije da poštuje Čelik kao klub,tradicija utakmica sa njima bla bla bla...da su nas ugostili domacinski i da nam je dužnost da im uzvratimo istom mjerom...to je jedna strane price.
Druga strana je teren e tu ih moramo pripaziti domacinski sa jedno 3 komada u mreži zenicana :mrgreen:
Ma može i sa jednim golom , što se mene tice, samo da krenemo sa nova 3 boda.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 24 feb 2010, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 24 feb 2010, 16:51

web je od danas u "pogonu" samo da se zahvalim seyi koji nam je dio od velike pomoci, piletu i ostalim ljudima koji su nam pomogli da napravimo sluzbeni web site najboljeg kluba u Bosni i Hercegovni 8-)
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 feb 2010, 16:52

cera1 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Jos malo ;)

"Dani sa najviše primitivizma u gradu..."
Niko nije rekao da je bajram primitivizam.
http://www.fkzeljeznicar.com/ radi, radi, radi...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 feb 2010, 16:56

Kinone i ostali nek' je sa srecom!

Meni vecina stvari nije linkovana (prvi tim,sponzori...)vraca na pocetnu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 24 feb 2010, 17:01

bistrikboy je napisao/la:Kinone i ostali nek' je sa srecom!

pise ti u tekstu da cemo ostali sadrzaj vremenom popuniti nismo stigli ali nadamo se da ce sljedece sedmice biti sve gotovo
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 feb 2010, 17:01

bistrikboy je napisao/la:Kinone i ostali nek' je sa srecom!

Zbog ranije pustanja u pogon, nisu momci fizicki stigli sve...to sto fali ce raditi u sljedecim danima...kinone yebo hvala hocemo pile i ja 10% od lazinog transfera :mrgreen:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 feb 2010, 17:02

Samo da još kažem , Svaka cast za ovu stranicu ko god da je uredio i neka nam poživi još duuuugo...odlicno odrađeno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 feb 2010, 17:09

Čestitke za službenu stranicu, došla je u pravo vrijeme, rekao bih. Neka živi još dugo godina, ali molim da se što više ažurira.

Sve pohvale od srca i samo naprijed.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 feb 2010, 17:10

Seyo_TM je napisao/la:Zbog ranije pustanja u pogon, nisu momci fizicki stigli sve...to sto fali ce raditi u sljedecim danima...kinone yebo hvala hocemo pile i ja 10% od lazinog transfera :mrgreen:
Jesmo skromni jel de :D Nego vama dvojic bih mogao poslati nekih starih slika o Zelji od prije rata koje preksutra dobijem na dvd, ako vam treba i mozda mozete iskoristiti sta od toga, ustvari bolje receno dobicu dosta materijala i nekih knjiga o Zelji.Pa eto ako ima jos zainteresovanih nak se jave na PP
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: TigerWoods i 18 gostiju.