U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Hodzic zemlja. 
To tuzla cijela radi to svicarska kod vas, pa vidis li da nema na stadionu 67 gledalaca jest sramotna posjeta sobzirom kako se vi znate faliti kako pratite selekcije.tuzlak1987 je napisao/la:Sta je trebalo, da bjeze ljudi sa posla na stadion?baglama je napisao/la: sramotna posjeta![]()
Ja dosao kuci prije pola sata jbt. Termin je problem..
A inace nemamo se sta drugima ni dokazivati, vidjelo je se kako je i na rukometu i na kosarci, a i na onim prijateljskim protiv Srbije i Lihtenstajna kada je bio dobar termin da ljudi mogu doci
Dragi Boze, kakve su ovo kamere, ovo drzavna televizija, ne dao Bog nikom. Pretuzno.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- HamburgCity
- Kontakt:
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Ubacit Prevljaka umjesto Predragovica i Mihojevica umjesto Gojkovica na poluvremenu i biće preokret.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Benko je napisao/la:ko je broj 14? ja odrona od igraca
levatu ofirni
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ne moras se trosit..prosla je ta kolona polako ali sigurno..niste jos svjesniBosniacum Lilium je napisao/la:tebi u inat bi, licno bi placao buseve samo da se stvori kolona od Novog Pazara do Sarajeva kuknjava kuknjava kuknjavaharry_90 je napisao/la: Nek si i ti ovo docekaoo..vise ljudi na stadionu trenutno nego u Sarajevu zadnje dvije godine na nastupima repkee..![]()
al da dodje sandzak napunili bi sve..
ksenofobu jedan![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hahahaha kofol nezna ko je 14:abrile je napisao/la:Benko je napisao/la:ko je broj 14? ja odrona od igraca
![]()
levatu ofirni
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pozitivno iznenadjen Jelisicem i Memijom. Hodzic je imao dvije sanse nazalost nije pretvorijo u gol. Odbrana prvih 15 minuta katastrofalna. Kasnije solidna, ali mora se istaknut i da su ameri prestali da napadju skoro posle pola sata igre.
Ubacuj Prevljaka, Darko!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Nisi upoznat ocigledno...Celtic je napisao/la: Definitivno imamo najgore komentatore na svijetu i to je to.Pa isto da prenose pogrebe,ne znam kolika im je plata,ali kako prenose ovako tuzno,ocigledno nije velika.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
TomBrajder
- Kontakt:
Gdje igra ovaj Jelisic 
Svidja mi se Arminova raznovrsnost, tri prilike je imao. Od toga: jednu glavom, jednu lijevom nogom i slobodnjak je izveo desnom. Samo neka nastavi raditi, bice odlican napadac.sajo10 je napisao/la:Pozitivno iznenadjen Jelisicem i Memijom. Hodzic je imao dvije sanse nazalost nije pretvorijo u gol. Odbrana prvih 15 minuta katastrofalna. Kasnije solidna, ali mora se istaknut i da su ameri prestali da napadju skoro posle pola sata igre.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ne, nisam znao, mislio sam da je neki bauštelac...brile je napisao/la:Benko je napisao/la:ko je broj 14? ja odrona od igraca
![]()
levatu ofirni
jako lose je sadiković odigrao (oko 30-te je prvi put komentator rekao ime njegovo)
ne shvatam kako je onako fizicki slab
zasto radovac (Loš) igra onako blizu svog gola?
zasto kada imas kvalitetne napadace igras sa JEDNIM?
zasto ti stopera igra limitirana osoba kao ona petica (jel iz celika?)?
covjek pored greske kod oba gola (drugi jako lose postvljen), dodaje loptu zadnjem igracu kojem je protivnik na leđima
Drugi tim Bayerna.TomBrajder je napisao/la:Gdje igra ovaj Jelisic
Edit: Teren je katastrofa i nazalost nemozemo ocekivati neke ljepse akcije. Vec ako bude gol bice na osnovu gresaka i ponekog sretnog udarca vise nego ista...
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 27 mar 2015, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
merajic, gojkovic
trebamo se mi ipak drzati ovih ''stranaca'' ...nikad dobrog igraca u nasoj ligi biti nece
-
TomBrajder
- Kontakt:
Hvala, vidi se odma da cemo moci racunati na njega i u A reprezentacijisajo10 je napisao/la:Drugi tim Bayerna.TomBrajder je napisao/la:Gdje igra ovaj Jelisic
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Odg: U-21, U-19, U-17
Nismo mi uopste toliko losi koliko rezultat prikazuje.
Imali smo vise sansi od Amerikanaca ali za razliku od njih mi svoje nismo iskoristili.
S obzirom kakve igrace imaju gosti moramo biti zadovoljni. Pa ovaj Kiesewetter je ukljucen u rotaciju Stuttgarta i dobija mininum 30 minuta. Igra na najvecem nivou za razliku od nasih momaka koji su ili juniori u svojim ekipama ili igraju PL BiH sto se svakako ne moze uporediti sa igranjem u jednom Bundesligasu.
Hodzic, Jelisic i Radovac su nekako najvise prikazali.
Vidi se da su skolovani igraci i da posjeduju kvalitet.
Nadam se da ce Jelisic napredovati jer nam upravo u A selekciji treba jedno ovakvo krilo.
Hodzic ce da bude masina, jede odbranu Amerikanaca.
Imali smo vise sansi od Amerikanaca ali za razliku od njih mi svoje nismo iskoristili.
S obzirom kakve igrace imaju gosti moramo biti zadovoljni. Pa ovaj Kiesewetter je ukljucen u rotaciju Stuttgarta i dobija mininum 30 minuta. Igra na najvecem nivou za razliku od nasih momaka koji su ili juniori u svojim ekipama ili igraju PL BiH sto se svakako ne moze uporediti sa igranjem u jednom Bundesligasu.
Hodzic, Jelisic i Radovac su nekako najvise prikazali.
Vidi se da su skolovani igraci i da posjeduju kvalitet.
Nadam se da ce Jelisic napredovati jer nam upravo u A selekciji treba jedno ovakvo krilo.
Hodzic ce da bude masina, jede odbranu Amerikanaca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma ljudi sve se ovde vidi ko se uci na njivama a ko na terenima kako treba jos dok se zadovolji nacionalni kljuc dobijete ovo sto gledate svako za sebe igra sebicnost i opet se vidi jedini ovaj iz bajerna je pravilno ucio igrat fudbal nudi se trazi prazan prostor mozda ima manje talenta od nekih koje sarajevo i zeljo prodaju za milione prave od njih misimovice sukere kodre ako ce oni prodat ove za milione koliko vrijede ovi amerikanci.
Samo Sarajevo
Takodjer vrijedi istaknuti da igramo bez tri, ja bi reko prvotimca, danas. Hajradinovic, Modic i Bajic. 
Ma možemo mi sada naći dobrih stvari..ali cjelokupno gledajući loši smo i tačka.Ameri prestali da igraju od 15 minute i mi smo kao nešto tek tada kreirali.I kao što kažu vide se dečki koji igraju vani,jednostavno momci prilikom bilo kakvog kontakta sa loptom ,vidi se odskaču od ove naše uzbrdsko-nizbrdske -biciklističke lige..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.