NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Neko je napisao da bi se danas moglo saznati koji igraci napustaju Zvijezdu, pa eto ako imaju kakve informacije neka napisu????
Je li potvdjeno da je Mirkovic potpisao ugovor sa Zvijezdom???
Ovo sa pomocnim dobro ide,super.
Je li potvdjeno da je Mirkovic potpisao ugovor sa Zvijezdom???
Ovo sa pomocnim dobro ide,super.
Iako je revijalnog karaktera utakmica sa repkom Prve lige manje od tri gola razlike u korist Zvijezde ne bi smjelo biti.Istna da se radi o igračima koji bi mogli već sutra igrati u bilo kojem premijerligasu,ipak su oni nizi rang i u ovaj meč ulaze bez ijednog zajedničkog treninga,tj.totalno neuigrani kao tim.Dobro iz toga moze biti za Zvijezdu da će u ovakvim okolnostima doći do izrazaja individuane kvalitete sto će omogućiti prepoznavanje materijala za Zvijezdu.
Ako ne pobijede 3 gola razlike obavezno Kunticu otkaz, najbolje bi bilo da i Nurdo i Fadil odu iz kluba, sta su nam uradili majko draga, unistise nam onakvo meracenje na stadionu od prije par godina....
A sto se tice capljica, zna i on da ce izbori u savezu i da je posle izbora upitan dalji uspjeh Slavije zato ih i napusta, htio je i prije uradit da nebude ocigledno al eto ni sad mu nije kasno
A sto se tice capljica, zna i on da ce izbori u savezu i da je posle izbora upitan dalji uspjeh Slavije zato ih i napusta, htio je i prije uradit da nebude ocigledno al eto ni sad mu nije kasno
Tkanton treba staviti u upravu i strucni stap covjek je savjetnik, zna dobro da pametuje i sve on zna.... Da ti nemas kakve uze veze sa Kunticem, da niste u vezi ili ti je u vezi sa nekim bliznjim.. pa ga toliko branite...
Ne branim ja nikog samo pokusavam da pokazem da je Kuntic nebitan, nebitan je bilo koji trener da dodje posle njega, sve je nebitno dokle god se gradi stadion i oko njega i tako ce i ostat, sta mislite zasto zvijezda nije nikad otpustila trenera..... zato sto je nebitno opstanak ce se izborit kako god
lijepo je vidjeti da radovi na stadionu teku.vec je ubacena stolarija ispred ulaza na tribinu i radi se restoran i jos nekih vazda prostorija.....sve za deset samo mislim da pomocni nece moci zavrsiti do priprema
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
i je li se zavrsila skupstina da li se tacno zna ko odlazi???
ja sam misljenja da bi trebali da idu Aljukic, Vehabovic, Bogdanovic, Kojic, Delic i Stanic
ja sam misljenja da bi trebali da idu Aljukic, Vehabovic, Bogdanovic, Kojic, Delic i Stanic
ovo za bogdanovica ,neznam jesili upucen ali on je jedan od nasih trenutno najvrijednijih eksponata.momak mlad visok odigrao solidnu polusezonu.dobili ga dzabe i postoji mogucnost da zvijezda zaradi njegovom prodajom.mislim da on sigurno nece otici...ima talenata nece biti tesko izabrati 6-7 koji ce nas napustitijasmin25 je napisao/la:i je li se zavrsila skupstina da li se tacno zna ko odlazi???

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma nema od toga ništa da bogdanović odeastra1922 je napisao/la:ovo za bogdanovica ,neznam jesili upucen ali on je jedan od nasih trenutno najvrijednijih eksponata.momak mlad visok odigrao solidnu polusezonu.dobili ga dzabe i postoji mogucnost da zvijezda zaradi njegovom prodajom.mislim da on sigurno nece otici...ima talenata nece biti tesko izabrati 6-7 koji ce nas napustitijasmin25 je napisao/la:i je li se zavrsila skupstina da li se tacno zna ko odlazi???
Jbt po vama taj famozni Capljic bolji od Mourinha , daj spustite se na zemlju, nije toliko bitan trener bitni su igraci, bio je Jovic kod nas pa sta je napravio?
-Jedno veliko nista, a sada u Sarajevu, bori se za titulu ...
Na kraju prosle sezone ste Kuntica kovali u zvijezde sad tog' istog covjeka smatrate najvecim promasajem Zvijezde , msm glupo je imat takav labav stav
pozdrav
-Jedno veliko nista, a sada u Sarajevu, bori se za titulu ...
Na kraju prosle sezone ste Kuntica kovali u zvijezde sad tog' istog covjeka smatrate najvecim promasajem Zvijezde , msm glupo je imat takav labav stav

pozdrav

Mada E.Halilović nije dovoljno pokazao sto je mogao u Zvijezdi ipak je lijepo vidjeti da svake gotov sedmice novinari naglasavaju ime Zvijezde njegovim golovima.
Doro-legendo,načekat ćemo se mi da imamo takvog istinskog borca koji je davao vise od svojih realnih mogućnosti.Sjećam se brojnih utakmica od Druge lige sjever do PL.Blistao si gotov u svakoj,nebitno koji je rang bio.Mnoge Zvijezdine igre ostale su duboko u sjećanju,ali mi je najslađa bila ona iz Tesnja,protiv Toska kada si ti i mislim Boskailo za 20.minuta povalili Tosk nakon čega je uslijedio prekid od domaćih navijača.Ćiro sa kamerom bjezi ispred razjarene mase
......HVALA TI ZA RADOST KOJU SI NAM SVOJOM IGROM U ZVIJEZDI PRUZAO 

Mislim da je Hamzić zaslužio oproštajnu utakmicu i on je najbolji igrač u zadnji deset godina koji je igro za Zvijezdu.
Ogromna vecina navijaca i simpatizera Zvijezde zna da je najbolji poslijeratni igrac u Zvijezdi Amir Hamzic i slazem se sa tobom da je zasluzio oprostajnu utakmicu u dresu Zvijezde mozda nekom drugom prilikom,samo da se istorija ne izvrce i siri bezpotrebna propaganda.Zmajjj je napisao/la:Mislim da je Hamzić zaslužio oproštajnu utakmicu i on je najbolji igrač u zadnji deset godina koji je igro za Zvijezdu.
Ako se pravi oproštaj Dori moglo se napravit i Nedimu Huseinbašiću Roši koji je bio kapiten Zvijezdezmajevac je napisao/la:Ogromna vecina navijaca i simpatizera Zvijezde zna da je najbolji poslijeratni igrac u Zvijezdi Amir Hamzic i slazem se sa tobom da je zasluzio oprostajnu utakmicu u dresu Zvijezde mozda nekom drugom prilikom,samo da se istorija ne izvrce i siri bezpotrebna propaganda.Zmajjj je napisao/la:Mislim da je Hamzić zaslužio oproštajnu utakmicu i on je najbolji igrač u zadnji deset godina koji je igro za Zvijezdu.

-
- Kontakt:
Ne znam sad sadrzaj protokola proslave 90. godine ali nas klub bi trebao dodijeliti dresove legendama naseg kluba (Jasarevic,Nikic,Mulabdic,Durgutovic,Cvitkusic,Kikic,Halilkanovic,Hamzic,.....) sa ispisanim njihovim prezimenom i najcesce nosenim brojem u Zvijezdinom dresu.
Sekub Diatta,Senegalac igrac Sarajeva. bit ce ustupljen Zvijezdi iz Gradačca.
koliko je to tacna i provjerena informacijaamypitar je napisao/la:Sekub Diatta,Senegalac igrac Sarajeva. bit ce ustupljen Zvijezdi iz Gradačca.
mi takvih igraca imamo po okolnim selima ,ako nasi njega dovedu neka nam je bog na pomoci mozemo se komotno pakovati za nizi rangamypitar je napisao/la:Sekub Diatta,Senegalac igrac Sarajeva. bit ce ustupljen Zvijezdi iz Gradačca.

vidjecemo po mojim info krpic bi mogao doci posto mu je i kuca blizu a i bio je u pregovorima s nama dok nas je jovic vodio
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Diata i Krpic su jad i cemer od igraca,ako nam budu u prelaznom roku dolazili igraci takvih kvaliteta ima da se do zadnjeg kola borimo za opstanak.Nasa sadasnja ekipa puna je igraca kao sto su Diata i Krpic, mi snjima necemo dici kvalitetu ekipe samo cemo ih bespotrebno placati i gomilati igrace.SVASTA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.