Kad ćemo opet
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
27 juna pocinju radovi na Tusnju

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znam ali nažalost, u prošlosti nikada nismo mogli sačuvati takve igrače bilo da su naši ili da su došli sa strane...Moramo se pomiriti sa time.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:49Loše je to što ako se pokažu mi obično nismo u stanju zadržati ih tj ponuditi dovoljno dobar ugovor da ne odu uglavnom u konlurentske klubove...
-
- Kontakt:
Sta kažeš na sutra ?
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Ako se ovi potrude završiti papirologiju do sutra...Sunderland je napisao/la: ↑20 jun 2022, 13:04Sta kažeš na sutra ?![]()

Ovaj Delic nije los, sigurno ce zeljeti da se dokaze u PL, ucinak u Tosku mu nije los,mlad je takodjer.
Trebaju nam takvi igraci.
Trebaju nam takvi igraci.
-
- Kontakt:
Pa trebali bi se potruditi znaju i oni da nije ostalo još dosta vremena.simonknows je napisao/la: ↑20 jun 2022, 13:21Ako se ovi potrude završiti papirologiju do sutra...![]()
-
- Kontakt:
Kakav je ovaj Luis Alves Fereira, Brazilac što je na probi. Defanzivni vezni i može štopera. Znači ove sezone može biti da u timu imamo 2 igrača iz Saudijske Arabije i jednog Brazilca.
-
- Kontakt:
Valjda ozbiljno računaju na igrače koje dovedu nadam se da to nisu samo igrači za marketing. Valjda im brzo riješe radnu dozvolu.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑20 jun 2022, 14:03Kakav je ovaj Luis Alves Fereira, Brazilac što je na probi. Defanzivni vezni i može štopera. Znači ove sezone može biti da u timu imamo 2 igrača iz Saudijske Arabije i jednog Brazilca.
-
- Kontakt:
Ommar je top igrač koliko sam upratio, Felipe iz Brazila bi isto mogao "dati ruke".
Gdje on igrao prije nassimonknows je napisao/la: ↑20 jun 2022, 14:42Ommar je top igrač koliko sam upratio, Felipe iz Brazila bi isto mogao "dati ruke".
Šta je sa onim turčinom i onim iz Malezije, ili odakle je već?
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Ommar je igrao u Arabiji nešto kao razvojna liga a Felipe je igrao po nižim ligama u Brazilu.FKBilder je napisao/la: ↑20 jun 2022, 14:57Gdje on igrao prije nassimonknows je napisao/la: ↑20 jun 2022, 14:42Ommar je top igrač koliko sam upratio, Felipe iz Brazila bi isto mogao "dati ruke".
-
- Kontakt:
Pa kakve veze ima što je igrao u omladinskih ligama u Saudijskoj Arabiji, ne bi bio prvi a ni posljednji "anonimus" koji bi ispao bolji na kraju od pola igrača koji su nosili ovaj dres zadnjih godina.FKBilder je napisao/la: ↑20 jun 2022, 14:57Gdje on igrao prije nassimonknows je napisao/la: ↑20 jun 2022, 14:42Ommar je top igrač koliko sam upratio, Felipe iz Brazila bi isto mogao "dati ruke".
-
- Kontakt:
Nema nikakve veze, kod nas svakako igra i kurta i murta.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑20 jun 2022, 15:23Pa kakve veze ima što je igrao u omladinskih ligama u Saudijskoj Arabiji, ne bi bio prvi a ni posljednji "anonimus" koji bi ispao bolji na kraju od pola igrača koji su nosili ovaj dres zadnjih godina.FKBilder je napisao/la: ↑20 jun 2022, 14:57Gdje on igrao prije nassimonknows je napisao/la: ↑20 jun 2022, 14:42Ommar je top igrač koliko sam upratio, Felipe iz Brazila bi isto mogao "dati ruke".
Ja sam prije svega pitao za brazilca, jer njihova 4 liga je jaca od nase PL.,pa me interesuje gdje je imao zadnji angazman.
-
- Kontakt:
pa ti igrači su se nekad trebali ubacit u igru barem u sudijskoj nadoknadi, ne vidim nikakav marketing u tome što su potpisali a cijelu sezonu nisu zaigrali.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑20 jun 2022, 15:25Sve su to bili marketing transferi i Gurbuz i Anwar Sani prije godinu. Zato se i nadam da na ove ozbiljno računaju.
Ima igrača u nižim evropskim ligama koje bi klubovi rado poslali negdje na kaljenje ali treba čačkat malo, a izgleda nema ko oko toga da "čačka"...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Vise nade polažem da će ovi mladi igrači uz nekoliko pojačanja izboriti šesto ili sedmo mjesto nego da su ostali nosioci igre iz prošle sezone.
Kakvi god da su mladi igraci, moras imat 5 6 iskusnih igraca, kolko god da su mladi igraci kvalitetni kad je pritisak il poslije par zescih duela uvuku se muda u karlicu i gotovo ti je to.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.