Jado jadni, provaljujes se svako malo sa svojim izjavama, dezurna klauncina.
Hvalasimonknows je napisao/la: ↑07 apr 2024, 11:08@harden, brz oporavak.
Kako kidate ovu ligu, bravo carevi !

Moderator/ica: GracanicaAA
Jado jadni, provaljujes se svako malo sa svojim izjavama, dezurna klauncina.
Hvalasimonknows je napisao/la: ↑07 apr 2024, 11:08@harden, brz oporavak.
Svaku utakmicu se javite i cestitate nam, svaka Vam cast prava ste gospoda i znate cijeniti neke stvari… respectsimonknows je napisao/la: ↑07 apr 2024, 11:08@harden, brz oporavak.
Upravo ono što ja stalno ponavljam.Infrastruktura jer bez dobrog terena sa navodnjavanjem,rasvjete,svlačionica itd itd nema od premijer lige ništa.Nadalje kadar ostaviti ili bar kostur nosioca igre a to znači odmah otpočeti pregovore.Privući jake sponzore i proširiti priču na kanton a zašto ne i dalje pa tek onda misliti o premijer ligi.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑07 apr 2024, 13:48Decki mastate previse nakon dva dobra gostovanja, ja bi bio najsretniji na svijetu da udjemo u tu Premijer ligu, kolika sam budala mozda bi sve ostavio gore i vratio se da mogu gledati Jedinstvo, ta prica kako nam trebaju samo dva covjeka sa parame, ili kako treba neko uci u klub i sve ce procvjetati to sam cuo najmanje milion puta…
Jos mi nikakav veliki iskorak napravili nismo i nista nije nemoguce da nam se desi ono nase uobicajeno da raspemo kadar i da pocnemo zadnji i sve sto ide u paketu.
@harden Celik je naredne sezone prvi favorit ove nece ispasti tako da nema veze apsolutno nikakve kakvu sad ekipu imaju.
ima istine u tome sto govoris, ali ti kazem opet da ovim tempom 10 godina je mjerilo, te ekipe koje smo hajkali godinama sad nam drze lekcije fudbala i to je realnost.LondonRed je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:17Bez rasvjete su i terena su ušli Trebinje,Bijeljina,Doboj,Posušije u sve su to dobili od saveza,jos je bez tog svega i Prijedor ušao samo sto nisu nista dobili ( politički razlozi )
Nemojte sebe lagati da ce klub,grad rijesiti teren,rasvjetu pa da cemo mi u full-u ući u PL.
Treba ući a savez ce ostalo!
Mi da bi zadrzali i povećali ovaj pozitivan hajp koji je krenuo ruku na srce od Gošk-a te KK Zelje ( koji ima velike zasluge ne znam kako ali ima ) moramo za sezonu ili dvije nesto znacajnije napraviti u rezultatskom smislu pa makar to znacilo da bi za bod ili dva izgubili prvo mjesto ili to ili nam opet sljedi dubioza par godina.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑07 apr 2024, 19:03ima istine u tome sto govoris, ali ti kazem opet da ovim tempom 10 godina je mjerilo, te ekipe koje smo hajkali godinama sad nam drze lekcije fudbala i to je realnost.LondonRed je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:17Bez rasvjete su i terena su ušli Trebinje,Bijeljina,Doboj,Posušije u sve su to dobili od saveza,jos je bez tog svega i Prijedor ušao samo sto nisu nista dobili ( politički razlozi )
Nemojte sebe lagati da ce klub,grad rijesiti teren,rasvjetu pa da cemo mi u full-u ući u PL.
To si upravu, i tako stvari inace funkcionisu u sportu monotonija nije interesantna i napredovati se mora nemoj pogresno shvatiti ja ne zelim reci da Jedinstvo sa tolikim brojem navijaca i renomeom kakav nosi iz neke proslosti zasluzuje da tavori u Prvoj ligi, ali to je realnost nasa trenutno.LondonRed je napisao/la: ↑07 apr 2024, 19:07Mi da bi zadrzali i povećali ovaj pozitivan hajp koji je krenuo ruku na srce od Gošk-a te KK Zelje ( koji ima velike zasluge ne znam kako ali ima ) moramo za sezonu ili dvije nesto znacajnije napraviti u rezultatskom smislu pa makar to znacilo da bi za bod ili dva izgubili prvo mjesto ili to ili nam opet sljedi dubioza par godina.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑07 apr 2024, 19:03ima istine u tome sto govoris, ali ti kazem opet da ovim tempom 10 godina je mjerilo, te ekipe koje smo hajkali godinama sad nam drze lekcije fudbala i to je realnost.LondonRed je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:17Bez rasvjete su i terena su ušli Trebinje,Bijeljina,Doboj,Posušije u sve su to dobili od saveza,jos je bez tog svega i Prijedor ušao samo sto nisu nista dobili ( politički razlozi )
Pa vasi platili nocenje, raspitajte se.BIHfAnatiC86 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:01Ne lupaj gluposti, koja bi ekipa dosla na nocenje na dogovorenu utakmicu...![]()
Sto bi cekali 88 minut da zabijeni gol? Sto su se branili sa 11 igraca u 16m i nisu centra presli, samo da ne prime gol, valjali se po terenu kad ih komarac udari. Pusti te svoje gluposti
On je klaun, samo pljuje, njemu nije valjao nijedan igrac i trener unazad 15 godina...nebeskasila je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:17I dalje nam je opstanak u pitanju. Sad idemo u Gradačac , direktni konkurenti i daj Boze da bude barem bod.
Onda nam dolazi Stupcanica i to ce biti teška utakmica. U slučaju da sad te dvije izgubimo , pa opet u goste bice gusto.
Zato ne shvaćam neke da vec toliko dizu i ekipu, i cak Premijer liga. Evo ovak neki Said vec provocira po fb, daj covjeve smiri se, ne mogu shvatiti da ljudi uvijek mogu provocirati, da nema neke normalne rasprave
nebeskasila je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:52Ne volim nikad ovdje imenovati nekog, svak Pise za sebe ali on fkt pretjeruje. Da meni na fb neko zbog jedinstva psuje zenu, zato sto provociram, pa jbt imas li mozga. Pa sa svakim se moze normalno i fino ako si i sam normalan. Ko balavac neki, spremite maramice u Gradačcu, ima da placete, mi smo vec pobijedili, koji jadnik.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.