Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Svaka čast Coquelinu, ali ja bih radije Scott Parkera recimo. I naravno, nadam se da će Lansbury dobiti što više prilike, momak iskreno razara i gine u dresu.
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi Bosco ,šta ima ba jesi živ ,kad će nam pripreme početi
Šta ima u Arsenalu dovodite li šta ?
Hoćete li ove sezone napokon više osvojiti tu LP

Šta ima u Arsenalu dovodite li šta ?
Hoćete li ove sezone napokon više osvojiti tu LP

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@CG, također mislim da je cijena od 12 miliona smiješna za Gervinha, da je Wenger opet dokazao svoju veličinu što se tiče transfera i što se tiče štednje
A slažem se sa Boscom u vezi TV-a, jer momak je životinja na poziciji štopera i ne treba ga gurat nigdje drugo. Za sada Clichy i Gibbs mogu to iznjeti fenomenalno, mislim na tu lijevu stranu, na desnoj imamo Sagnu i Eboue-a, sredina 4 ili 5 ( na štopere ) tako da bi stvarno iduće sezone morali ( ako se realizuju ovi transferi )i trebali biti no.1 konkurenti za titulu EPL-a.

A slažem se sa Boscom u vezi TV-a, jer momak je životinja na poziciji štopera i ne treba ga gurat nigdje drugo. Za sada Clichy i Gibbs mogu to iznjeti fenomenalno, mislim na tu lijevu stranu, na desnoj imamo Sagnu i Eboue-a, sredina 4 ili 5 ( na štopere ) tako da bi stvarno iduće sezone morali ( ako se realizuju ovi transferi )i trebali biti no.1 konkurenti za titulu EPL-a.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nema potrebe Vermaelena stavljat na lijevog beka. On može poslužiti kao "nedaj bože lijevi bek", al' na štoperu on se,očigledno, ostvaruje kao igrač. Postao je jedan od najboljih štopera svijeta, a ako hoćete i najbolji "niski" štoper na svijetu.
Sad gledah Anži-CSKA reprizu tekme i (nije Rahimić igr'o)u obje ekipe su nastupili igrači ,koji se povezuju sa Arsenalom (Akhmedov biješe? i Honda), taj Ahmedov ili kako god, ima talenta, može se razviti u boljeg igrača (pretrč'o je ogromno),zna kontrolirati loptu(3-4x kada je dobio jaku loptu u noge, prvo ju je potpuno smirio, pa tek onda doda'o), al' i dalje sumnjam ,da bi on mogao biti pojačanje ,u pravom smislu te riječi, iz razloga što je Arsenal u EPL-u a ne u Kazan ligi.Fali mu iskustva,brzine,kvaliteta,fali mu svega da ga možemo nazvati pojačanjem u Arsenalu, jer ako neko iz Anžija može biti pojačanje u Arsenalu, onda je Arsenal grupa amatera.
Čak i da se Wenger odluči da ga kupi (a nadam se da ne), onda nek' bgti bude back up ili po mogućnosti treća zamjena.
Što se Honde tiče: strašan igrač-al' za dvadaeset minuta. Taj igrač je 20-tak (max. 30) odigr'o na vrhunskom nivou, a ostatak vremena ga nije bilo nigdje. Kad bi poradio na svojoj konstantnosti, da odigra svih 90 min. u egalu, ne mora na vrhunskom (kakav je bio danas u tih 30-tak minuta)nivou, volio bih da dodje u Arsenal.Al' ,naprotiv, on samo bljesne,pa nestane. čas zavrti tri-četri igrača, probije, ostane sam, čas ne može ništa i nema ga nigdje, lopta se od njeg odbija k'o od zida.
Dao je i prelijep go'.
Jedno ime je men' zapelo za oko. Alan Dzagoev. Ne znam šta on čeka uopće? On je ,za mene,momak za velike stvari. Cijelu tekmu je u sjeni čas Honde, čas plave ljubavi (Wagnera).Al' tip postiže instinktivan gol.
Pored toga posjeduje i zavidnu tehniku i brzinu.Biće od njega nešto, vidjet ćete, samo ako ga povrede zaobidju.
Sad gledah Anži-CSKA reprizu tekme i (nije Rahimić igr'o)u obje ekipe su nastupili igrači ,koji se povezuju sa Arsenalom (Akhmedov biješe? i Honda), taj Ahmedov ili kako god, ima talenta, može se razviti u boljeg igrača (pretrč'o je ogromno),zna kontrolirati loptu(3-4x kada je dobio jaku loptu u noge, prvo ju je potpuno smirio, pa tek onda doda'o), al' i dalje sumnjam ,da bi on mogao biti pojačanje ,u pravom smislu te riječi, iz razloga što je Arsenal u EPL-u a ne u Kazan ligi.Fali mu iskustva,brzine,kvaliteta,fali mu svega da ga možemo nazvati pojačanjem u Arsenalu, jer ako neko iz Anžija može biti pojačanje u Arsenalu, onda je Arsenal grupa amatera.
Čak i da se Wenger odluči da ga kupi (a nadam se da ne), onda nek' bgti bude back up ili po mogućnosti treća zamjena.
Što se Honde tiče: strašan igrač-al' za dvadaeset minuta. Taj igrač je 20-tak (max. 30) odigr'o na vrhunskom nivou, a ostatak vremena ga nije bilo nigdje. Kad bi poradio na svojoj konstantnosti, da odigra svih 90 min. u egalu, ne mora na vrhunskom (kakav je bio danas u tih 30-tak minuta)nivou, volio bih da dodje u Arsenal.Al' ,naprotiv, on samo bljesne,pa nestane. čas zavrti tri-četri igrača, probije, ostane sam, čas ne može ništa i nema ga nigdje, lopta se od njeg odbija k'o od zida.
Dao je i prelijep go'.
Jedno ime je men' zapelo za oko. Alan Dzagoev. Ne znam šta on čeka uopće? On je ,za mene,momak za velike stvari. Cijelu tekmu je u sjeni čas Honde, čas plave ljubavi (Wagnera).Al' tip postiže instinktivan gol.
Pored toga posjeduje i zavidnu tehniku i brzinu.Biće od njega nešto, vidjet ćete, samo ako ga povrede zaobidju.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- CollegeGunner
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Ma dosta je nama sredine, pogotovo ako je Gervinho došao onda još max može Hazard i nemoj nam više nikoga
A što se odbrane tiče, hmm, vidim da Sakho neće ( inače moj favorit ) onda nek Englez dođe, al mislim da je 17 miliona puno, kada bi spustio na jedno 13-14 onda može, al 17, hmm... Ili možda još bolje ono što je neko govorio, u duetu, Cahill/Samba za 24 miliona, extra

A što se odbrane tiče, hmm, vidim da Sakho neće ( inače moj favorit ) onda nek Englez dođe, al mislim da je 17 miliona puno, kada bi spustio na jedno 13-14 onda može, al 17, hmm... Ili možda još bolje ono što je neko govorio, u duetu, Cahill/Samba za 24 miliona, extra

- Megamon
- Kontakt:
bolji je Samba od Cahila.CAhil toliko kosta samo zato sto je englez.
PS:Sretan rodjendan AllGunsBlazing
PS:Sretan rodjendan AllGunsBlazing
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hvala Hairlija
, i zovi me edvin
lakse je
A i ja sam za Sambu, jer vec imamo dva igrac koji citaju igru, i imaju odlicnu igru na travi, Kos i TV, i treba nam jos jedna mrcina koja ce sve lopte glavom iz naseg 16-ca prebacivati na pola

A i ja sam za Sambu, jer vec imamo dva igrac koji citaju igru, i imaju odlicnu igru na travi, Kos i TV, i treba nam jos jedna mrcina koja ce sve lopte glavom iz naseg 16-ca prebacivati na pola

Celik!3,2,2.
Sretan rodjendan, sv enaj... Nek i Čelik ako Bog da nešto osvoji 
Pa dobro, možda i jest bolji Samba al mislim da bi taj "paket" bio extra, njih dvojica, ma fenomenalno

Pa dobro, možda i jest bolji Samba al mislim da bi taj "paket" bio extra, njih dvojica, ma fenomenalno

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nek dodje pa bilo koji, biti ce sigurno pojacanje, onda jos spica nekog ludog i savrseno ljeto 

Celik!3,2,2.
I zadnjeg veznog i krilo jer sve mi se čini da je Gervinho planiran kao napadač.AllGunsBlazing je napisao/la:Nek dodje pa bilo koji, biti ce sigurno pojacanje, onda jos spica nekog ludog i savrseno ljeto
Blackburn v Wolves
Fulham v Aston Villa
Liverpool v Sunderland
Man City v Swansea
Newcastle v Arsenal
QPR v Bolton
Stoke v Chelsea
Tottenham v Everton
West Brom v Man United
Wigan v Norwich
Read more: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... z1PWBMRVKd
Fulham v Aston Villa
Liverpool v Sunderland
Man City v Swansea
Newcastle v Arsenal
QPR v Bolton
Stoke v Chelsea
Tottenham v Everton
West Brom v Man United
Wigan v Norwich
Read more: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... z1PWBMRVKd
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Newcastle-Arsenal
Arsenal-Liverpool
Manchester Utd-Arsenal
Prva tri kola
Arsenal-Liverpool
Manchester Utd-Arsenal
Prva tri kola

Rođen s tobom da budem
- Megamon
- Kontakt:
Taman da skupimo 9 bodova.Faraon iz Visokog je napisao/la:Newcastle-Arsenal
Arsenal-Liverpool
Manchester Utd-Arsenal
Prva tri kola
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Taman da skupimo 9 bodova.Faraon iz Visokog je napisao/la:Newcastle-Arsenal
Arsenal-Liverpool
Manchester Utd-Arsenal
Prva tri kola

Ali Arsenal i Liverpool se moraju sastati na pocetku, pa prvo ili drugo kolo nebitno

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Ako je suditi po ovoj sezoni, u prva tri kola imaćete dva boda ( 4-4, 1-1, 1-0 ).
Imam čudan osjećaj da će te nalsijediti nas ove sezone.
Imam čudan osjećaj da će te nalsijediti nas ove sezone.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Evo Bendtner izjavio da on, Nasri i Fabregas odlaze iz Arsenala!!!
Izvor: http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=54869
- Megamon
- Kontakt:
Niko nije veci od kluba tako da ne treba nikoga moliti,ako hoces ostani ako ne necemo te ni molitidrH je napisao/la:Evo Bendtner izjavio da on, Nasri i Fabregas odlaze iz Arsenala!!!

Haha, ali koji je to lik. Kako ga nije stid stavljat sebe u istu korpu kao Nasria i Fabregasa? Ja mislim da ce topnici brzo zaboravit Nasria i Fabregasa, ali Bendtnera nikad nece prezalit.drH je napisao/la:Evo Bendtner izjavio da on, Nasri i Fabregas odlaze iz Arsenala!!!

A inace mislim da ce ih samo Bendtner napustit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kako to babo Fergie protjera iz kluba mars u pm ti ces mene ucjenjivati!Megamon je napisao/la:Niko nije veci od kluba tako da ne treba nikoga moliti,ako hoces ostani ako ne necemo te ni molitidrH je napisao/la:Evo Bendtner izjavio da on, Nasri i Fabregas odlaze iz Arsenala!!!

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.