PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Eno ih pljuju po igracima, na koje su prosle godine svrsa.ali kad su dolazili. Sada nisu dobri jer ih nije doveo najdwazi.
- TamniVilajet
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la:Tuzlaci mozeli se ovdje postavit ova vasa nova garnitura dresova za stogodisnjicu
Da vidimo

- KongrateUK
- Kontakt:
TamniVilajet je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Tuzlaci mozeli se ovdje postavit ova vasa nova garnitura dresova za stogodisnjicu
Da vidimo

A tek onaj kez kako šatro slave pogodak

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- TamniVilajet
- Kontakt:
KongrateUK je napisao/la:TamniVilajet je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Tuzlaci mozeli se ovdje postavit ova vasa nova garnitura dresova za stogodisnjicu
Da vidimo![]()
![]()
![]()
A tek onaj kez kako šatro slave pogodak

Na ono ne treba nista dodavati. Sami sebe zajebavaju

Htio ga Senco prijaviti k'o armiraca na minimalac, rek'o mu covjek nisam Fukara.prisonbreak je napisao/la:Jedan ih je vec napustio.Beton je napisao/la:Ova dvojica sto ih je Slobodanka dova iz Sesveta sa ukupno -13 odigranih minuta ce biti najveca otkrovljenja ovog dijela PL, a Slobodanka najveci favorit za nesovajanje jos jednog trofeja.
TamniVilajet je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Tuzlaci mozeli se ovdje postavit ova vasa nova garnitura dresova za stogodisnjicu
Da vidimo

Danas protiv velikog gospodina, biznismena i Tuzlaka Hazmira. Prema gospodi cemo biti fini, ali kad nam dodju Sencini i Dzasminovi krezavci iz Maoce i Kikaca tu cemo da budemo vrlo agresivni.
samo patika ponesite dovoljno mali divoviBeton je napisao/la:Danas protiv velikog gospodina, biznismena i Tuzlaka Hazmira. Prema gospodi cemo biti fini, ali kad nam dodju Sencini i Dzasminovi krezavci iz Maoce i Kikaca tu cemo da budemo vrlo agresivni.

fukare
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pjeni lobotomija, gasi ligu, pitari ne prepuštaju ništa slučaju. Velkoski nokautirao golmana, golman namjerno pustio za 0:2. kuknjava kuknjava
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- svrakino1921
- Kontakt:
A jesu se kone ustrocale od Amara gledaj sta rade po Tuzli 

- MocMahale444
KongrateUK je napisao/la:Treba mu sihre baciti na zdravlje i nafaku, sjeme mu se zatrlo

Gdje si ti kad nas jufkarosi napadnu uz drugove iz tz-ze

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- KongrateUK
- Kontakt:
Cemu ironija?MocMahale444 je napisao/la:KongrateUK je napisao/la:Treba mu sihre baciti na zdravlje i nafaku, sjeme mu se zatrlo![]()
![]()
Gdje si ti kad nas jufkarosi napadnu uz drugove iz tz-ze

Ako misliš na ovu temu, otisla je u k***, puna papaka i šveđana, da ne spominjem nazzi fašist prepucavanja, ne da mi se biti dio toga, radije barim preko pp, nova furka 2019.te
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- MocMahale444
KongrateUK je napisao/la:Cemu ironija?MocMahale444 je napisao/la:KongrateUK je napisao/la:Treba mu sihre baciti na zdravlje i nafaku, sjeme mu se zatrlo![]()
![]()
Gdje si ti kad nas jufkarosi napadnu uz drugove iz tz-ze![]()
Ako misliš na ovu temu, otisla je u k***, puna papaka i šveđana, da ne spominjem nazzi fašist prepucavanja, ne da mi se biti dio toga, radije barim preko pp, nova furka 2019.te
ama ba **** te oni, stara ekipa je tu nego cekaju se borbene tekme.
Ima jedan forumas cesto te pominje, nick mu @Dvokorak

U Tuzli se jos opanci nose?fukaroni je napisao/la:samo patika ponesite dovoljno mali divoviBeton je napisao/la:Danas protiv velikog gospodina, biznismena i Tuzlaka Hazmira. Prema gospodi cemo biti fini, ali kad nam dodju Sencini i Dzasminovi krezavci iz Maoce i Kikaca tu cemo da budemo vrlo agresivni.![]()
![]()
- MocMahale444
Kalose je nekako modernije reci.Beton je napisao/la:U Tuzli se jos opanci nose?fukaroni je napisao/la:samo patika ponesite dovoljno mali divoviBeton je napisao/la:Danas protiv velikog gospodina, biznismena i Tuzlaka Hazmira. Prema gospodi cemo biti fini, ali kad nam dodju Sencini i Dzasminovi krezavci iz Maoce i Kikaca tu cemo da budemo vrlo agresivni.![]()
![]()
- KongrateUK
- Kontakt:
Rankino kopile ja znam odranije, zahvalio joj ga Fadil 1989. dok je sluzio JNA, zato vuče majci više, a mrzi sve babino, pun mržnje, a najviše mu krivo sto ga je babo negdje pred rat dao osunetiti, pa sada ne može biti full svetosavac, zato je takav kakav je
Nego dovoljno je da pustiš "ja sam mali pit bul terijer" i ja cu odmah doći, sigurno ću doći
Nego dovoljno je da pustiš "ja sam mali pit bul terijer" i ja cu odmah doći, sigurno ću doći

- prisonbreak
- Kontakt:
I sudije kupili hahaua
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Sve kupili 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- KongrateUK
- Kontakt:
pošto je to sve? da znamo otprilike, da skupimoBenkara21 je napisao/la:Sve kupili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.