FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ninox
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ninox » 29 jun 2013, 14:58

bagrcavi je napisao/la:Sa ovakvom igrom bi se mogli nečemu nadati.
[youtube][/youtube]

Moram još reći ono što mi je pravo gotivno i što bi volio da bude na revanšu jesu BALONI.... ludnica..

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 29 jun 2013, 15:06

Ovdje vecina nikako ne uspijeva nac sredinu izmedju hrabrosti i kukavicluka...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 29 jun 2013, 15:08

Momčad iz Plzena krasi izrazito disciplinirana i čvrsta igra u odbrani. Podatak da je ova ekipa defanzivno najbolja u češkoj nogometnoj ligi govori tome u prilog.

Viktorija je minule sezone u češkoj ligi primila samo 21 pogodak u 30 odigranih utakmica, odnosno primali su 0,7 golova po susretu. Nema sumnje da je pred Eldinom Adilovićem i njegovim saigračima jako težak posao pronalaženja puta do mreže češkog predstavnika.
Ekipa je sastavljena uglavnom od Čeha, uz četiri internacionalca iz Slovačke i potpuno se oslanja na “proizvodnju igrača” u vlastitom omladinskom pogonu.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 29 jun 2013, 15:10

neroazzuro je napisao/la:Ovdje vecina nikako ne uspijeva nac sredinu izmedju hrabrosti i kukavicluka...
Nema potrebe tražiti sredinu između hrabrosti i kukavičluka. Vjerovatno si mislio na sredinu između hrabrosti i ludosti.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 29 jun 2013, 15:16

Nakon povratka u Koprivnicu farmaceuti će prije nove sezone imati još jednu, posljednju provjeru odnosno "generalku", a suparnik će im biti bosansko-hercegovački prvoligaš sarajevski Željezničar. :?:
Utakmica će se igrati 5. srpnja u Lendavi na stadionu domaće Nafte u kojoj će trener Katalinić najvjerojatnije izvesti sastav s kojim će nastupiti u prvom prvoligaškom kolu u gostima kod Splita.
http://nk-slaven-belupo.hr/index.php?ca ... i&art=3121
Stvarno beze je da ovo saznajemo preko stranica drugih klubova...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 29 jun 2013, 15:36

Anonimac je napisao/la:
CARSON je napisao/la:e jesi nam postavio video svaka ti cast
+1 :lol:

Stvarno, ni na šta ličili nismo! Pola tima ne zna jel san ili java, svi prespori a oni prebrzi... a ni sad nismo ništa bolji, možda smo i gori nego tad a protivnik sličan ako ne i bolji. Možemo samo boga moliti jer čuda se ne dešavaju sa takvim omjerom snaga na terenu a pogotovo ne sa taktikom koju Amar neće promjeniti ni da mu Ivica kaže.
Nikada nijedna fudbalska ekipa nije bila u grču i strahu, kao Željo ovdje. Zeba je pričao da su sve do izlaska na teren, vjerovali da će napraviti dobar rezultat. A onda, kaže kao da im je neko odsjekao noge. Ispalo je da je jedini Šehić ostao priseban a da su svi ostali za tih prvih 45 min. proživjeli agoniju. Vidjeli krcat stadion, frenetično navijanje, teška klima a njima se ukazali vanzemaljci u liku onog Lale :D

Bilo, prošlo. Okrenimo se narednoj utakmici, budimo mudriji, pametniji i najvažnije mnogo hrabriji i odučniji da ne doživimo sličnu blamažu. Bliže sam mišljenju da bi mladi igrači bolje podnijeli ovaj teret, pa se nadam da će neki dobiti priliku.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 jun 2013, 15:39

znaci niko mi nije odgovorio ide li iko ss vog foruma ?pile ,boccacio,dzole,bagrcavi nesta ste se svi usutili

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 jun 2013, 16:13

istih godina kada su nas hapoel i maccabi gazili, neki timovi koji sigurno nisu jači od nas su normalno ispadali normalnim rezultatima - aktobe iz kazahstana protiv hapoela izgubio 3-1 tamo i dobio 1-0 kod kuće (eto zamalo prošao) i khazar iz azerbejdžana od maccabija izgubio 3-1 tamo i 0-0 kod kuće. znači uz dobru taktičku i psihološku pripremu katastrofa se sigurno može izbjeći. ne prestati igrati kad primiš jedan k'o da su ti izvukli baterije...

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 29 jun 2013, 16:28

ChWilla je napisao/la:istih godina kada su nas hapoel i maccabi gazili, neki timovi koji sigurno nisu jači od nas su normalno ispadali normalnim rezultatima - aktobe iz kazahstana protiv hapoela izgubio 3-1 tamo i dobio 1-0 kod kuće (eto zamalo prošao) i khazar iz azerbejdžana od maccabija izgubio 3-1 tamo i 0-0 kod kuće. znači uz dobru taktičku i psihološku pripremu katastrofa se sigurno može izbjeći. ne prestati igrati kad primiš jedan k'o da su ti izvukli baterije...
Upravo je to ono što sam ja napisao prije par postova, naš vjervatno mentalitet i ta naša bolest. Dog ide sve gori, jel se primio go, raspad sistema.... Uzimajući ovu činjenicu u obzir, za nas u evropskim takmičenjima u gostima postoje samo dva rezultata: 0:0, ili kantanje-0. Jer ako primimo brzo go nigdje nas nema, bar po iskustvu i zapažanjima do sada.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 jun 2013, 16:34

Dobro je sto nemaju tamnoputih igraca, odmah mi nesto srcu lakse.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 29 jun 2013, 16:38

exbabilon je napisao/la:Dobro je sto nemaju tamnoputih igraca, odmah mi nesto srcu lakse.
Viktoria je najveci proizvodjac reprezentativni igraca u Ceskoj. Cak cetvorica igraju za A-selekciju samo a da ne govorim za igrace u U21, U19 itd.. Imaju dovoljno i snage i znanja i kvaliteta i ovi njihovi trenutni.. ;)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 29 jun 2013, 16:42

Steta sto nemaju tamnoputih oni su smotani,pogotovo u odbrani :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 jun 2013, 16:57

sajo10 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Dobro je sto nemaju tamnoputih igraca, odmah mi nesto srcu lakse.
Viktoria je najveci proizvodjac reprezentativni igraca u Ceskoj. Cak cetvorica igraju za A-selekciju samo a da ne govorim za igrace u U21, U19 itd.. Imaju dovoljno i snage i znanja i kvaliteta i ovi njihovi trenutni.. ;)
Ma ne sporim im ja to, favoriti su, bolji su, nema tu sta. Al kad na Kosevo izadje neki visok crnac, siroka ramena fazoni...stane Smajic pored njega i onda se covjek zapita jel obojica igraju istu utakmicu. Govorim samo kako to djeluje na moju psihu, sto ovaj kaze taj crnac moze ispast najlosiji na terenu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 jun 2013, 16:59

U nasim glavama cim vidimo nekog crnca kontamo da je dobar, kako mi, tako i vi :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 29 jun 2013, 17:08

DzoleZeljo je napisao/la: [youtube][/youtube]

Evo ovdje se fino vidi kako jedna prava evropska ekipa vrsi pritisak. Do 31 min smo bili puni do vrha....Najtuznije od svega, sto bi oni nas trpali i trpali da njihov trener nije pokazao da je gospodin covjek. ;)
Ima li neko slucajno ovaj cijeli mec negdje. Hvala
A ovdje se vidi i kakvu smo odbranu imali. I vezni red.

Uz dužno poštovanje jedino je golman bio vrh :?
Bogičević (znali smo odavno :? ) Mešić (ma za evrope mašala :roll: ) Radovanović (inekako, al je puhalo :? ) Gančev (wtf to onaj makedonac :? )

Sad imamo:

Kerla, Škaljić, Urdinov, Čolić (povrijeđeni Kvesić) ;) Nije 100x bolje al za nekih 10x jeste.

Onda vezni red:

Mirsad Bešlija (zmaj, davao uvijek sve od sebe, dobro), Srđan Savić (nije za evrope ni brzih tekmi al nikako) Muamer Svraka (krio se k'o i sad) Edin Višća (prva sezona i odma Evropa, ne mo'š ni očekivat' ništa, da je u ovoj formi k'o sad uhh) Zajko Zeba (osto bez nogu majke mi :? )

Sad imamo: Tomić (radilica samo takva) Zolotić (povrijeđen, al radilica opet) Svraka (ista priča k'o prije, malo bolji), Bučan (aBd ako iskoristi brzinu i ona muda od prije biće dobro) Čolić (ma nije on meni za evrope, jes' u Veležu orao al sad ništa) Jamak (ne znam nisam kompetentan, jednu dobar, 5 nije) Selimović (iako je napadač, i nekako, povuče je Veki)...nezz više ni koga imamo, jedino sad ovi juniori, Bajić Sadiković i tako biće valjda dobro

Napad: DAMIR ROVČANIN :lol: ode lik u albansku ligu, eto mi evrope :D

Sad imamo: Adilović, Hodžić, Pehilj, Ramić, Alibašić. Mislim da je Hodžić od svih nabrojanih najbolji, a za rovčanina je igračina pa vi vidite....

Igrali smo tad s nečim što ja zovem "niĐe veze" uz dužno poštovanje prema Amaru, jedino mu je Šehić valjao i da mu je sad u onoj formi, neupitno bi bilo da se borimo i to snažno. Sad imamo brže igrače, tačnije pasove..Samo još popravit moral da se ne ukake kad prime jedan i prođemo bolje aBd
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 jun 2013, 17:10

u čemu dobar, u krevetu?

ne znam vala, mene a reprezentativci češke koji pet godina igraju zajedno plaše mnogo više od hrpe crnaca i brazilaca s koca i konopca...

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 29 jun 2013, 17:14

Zaj.ebah se naš'o sam lineup s Koševa,

evo ga

Ibrahim Sehic - Jadranko Bogicevic, Elvis Mesic, Mirko Radovanovic - Mirsad Beslija, Milan Culum, Srdjan Savic, Srdjan Stanic, Edin Visca, Zajko Zeba - Lazar Popovic

Ko bude htio razumit', razumjet' će.

Da nam je sad:

Šehić, Kerla, Škaljić, Kvesić, Urdinov (lijevo)-Tomić, Zolotić, Višća (sadašnja forma), Bučan (od one sezone 2010), Bekrić (iz iste) i Hodžić, ja se ništa ne bi boj'o. (eh sad kad bi mog'o i Bubu kako uvalit u ovu formaciju, imali bi 40% šansi)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 jun 2013, 17:19

Šehic je na Atletskom skoro svaku noc gore dize tegove..odes i pitas covjeka.. ;)
odes i pitas ga "DZESU :D PARE" ..HAHAHAH
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 29 jun 2013, 17:24

ChWilla je napisao/la:istih godina kada su nas hapoel i maccabi gazili, neki timovi koji sigurno nisu jači od nas su normalno ispadali normalnim rezultatima - aktobe iz kazahstana protiv hapoela izgubio 3-1 tamo i dobio 1-0 kod kuće (eto zamalo prošao) i khazar iz azerbejdžana od maccabija izgubio 3-1 tamo i 0-0 kod kuće. znači uz dobru taktičku i psihološku pripremu katastrofa se sigurno može izbjeći. ne prestati igrati kad primiš jedan k'o da su ti izvukli baterije...
Pa sta ocekivati od igraca kad se vec ogroman dio navijaca predao i prica se o debaklima, katastrofama, Napolitancima, Atleticu itd... spominjao sam vec Slaviju i Aalborga, pa amaterska ekipa Dudelange izbaci jednog Salzburga, pred kojim bi mi vec sigurno skinuli chega... pitam se zasto i igramo ove kvalifikacije za LP kad se nicemu ne nadamo? zna se da ne mozemo dobiti amatersku ekipu ili neku losije plasiranu ekipu iz neke drzave, vec samo prvaka, a obzirom da smo nenosioci svi smo bili svjesni da ne mozemo dobiti lak posao... ubi nas mentalitet... to je nas najveci problem... vec sami sebi zacrtamo da je nemoguca misija, kako navijaci tako i igraci i onda kad se izadje na teren valja se nosit i sa protivnikom i sa pritiskom koji sami sebi nametnemo... sad ce realisti poceti o budjetima, igracima, elem Viktoria i Bayern u pet deka... a sjecal se neko da je Cluj igrao sa Chleseaom 0:0 kuci, pa ih dogodine zamalo ne izbaci Sarajevo, da je Hadzic bio samo malo precizniji i dao onaj gol u drugom poluvremenu svega bi bilo... al jok, u Viktoriji igraju svemirci i mi nemamo nikakve sanse... niko sad ne kaze da su oni tanki, jesu bolji, dosta bolji od nas, al brate toliko ih dizat u nebesa... Pa igralo se nekad i sa Malagom i Newcastleom, pa se nisu toliko dizali u nebesa... samo sto ti kazes kvalitetna psiholoska priprema uz zadovoljavajucu fizicku spremu i velika VJERA u to da mozemo nesto i onda je sve moguce...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 29 jun 2013, 17:26

iVar je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la: [youtube][/youtube]

Evo ovdje se fino vidi kako jedna prava evropska ekipa vrsi pritisak. Do 31 min smo bili puni do vrha....Najtuznije od svega, sto bi oni nas trpali i trpali da njihov trener nije pokazao da je gospodin covjek. ;)
Ima li neko slucajno ovaj cijeli mec negdje. Hvala
A ovdje se vidi i kakvu smo odbranu imali. I vezni red.

Uz dužno poštovanje jedino je golman bio vrh :?
Bogičević (znali smo odavno :? ) Mešić (ma za evrope mašala :roll: ) Radovanović (inekako, al je puhalo :? ) Gančev (wtf to onaj makedonac :? )

Sad imamo:

Na ovom snimku se bas extra vidi koliko smo pali, znači klonuli totalno, da su ljudi htjeli 10 komada komotno..
Ja se samo nadam da se ovo više neće i nemože ponoviti!!!

Kerla, Škaljić, Urdinov, Čolić (povrijeđeni Kvesić) ;) Nije 100x bolje al za nekih 10x jeste.

Onda vezni red:

Mirsad Bešlija (zmaj, davao uvijek sve od sebe, dobro), Srđan Savić (nije za evrope ni brzih tekmi al nikako) Muamer Svraka (krio se k'o i sad) Edin Višća (prva sezona i odma Evropa, ne mo'š ni očekivat' ništa, da je u ovoj formi k'o sad uhh) Zajko Zeba (osto bez nogu majke mi :? )

Sad imamo: Tomić (radilica samo takva) Zolotić (povrijeđen, al radilica opet) Svraka (ista priča k'o prije, malo bolji), Bučan (aBd ako iskoristi brzinu i ona muda od prije biće dobro) Čolić (ma nije on meni za evrope, jes' u Veležu orao al sad ništa) Jamak (ne znam nisam kompetentan, jednu dobar, 5 nije) Selimović (iako je napadač, i nekako, povuče je Veki)...nezz više ni koga imamo, jedino sad ovi juniori, Bajić Sadiković i tako biće valjda dobro

Napad: DAMIR ROVČANIN :lol: ode lik u albansku ligu, eto mi evrope :D

Sad imamo: Adilović, Hodžić, Pehilj, Ramić, Alibašić. Mislim da je Hodžić od svih nabrojanih najbolji, a za rovčanina je igračina pa vi vidite....

Igrali smo tad s nečim što ja zovem "niĐe veze" uz dužno poštovanje prema Amaru, jedino mu je Šehić valjao i da mu je sad u onoj formi, neupitno bi bilo da se borimo i to snažno. Sad imamo brže igrače, tačnije pasove..Samo još popravit moral da se ne ukake kad prime jedan i prođemo bolje aBd

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Cwirek, Lynx, Proximic, ZeljeznicarUberAlles i 108 gostiju.