Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 15 jun 2011, 23:11

Ne brini, on ako bude išao ( a 100% neće ) sigurno neće u Man UTD. ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 15 jun 2011, 23:14

GunnerS je napisao/la: 1. Jel' mu bolje igrat sa Arsenalom ili LIllom ?!
2. Mislim da je Wenger postigao usmeni dogovor sa njim i mislim da mu brzo ističe ugovor ( ako se ne varam, može bit 2 godine ) pa ta cijena neće biti toliko visoka
3. Gervinho koliko i ja vidim 99% dolazi al bilo bi lijepo imati i Hazarda jer onda bi imali 4 perfektna krila ( Theo, Hazard desno i Andrej ( ako se ne proda ) i Gervinho lijevo )
1. Sa Arsenalom, naravno. Ali to idalje ne mijenja cinjenicu da on zeli ostati jos jednu sezonu sa Lille-om.
2. Ciste spekulacije. Usput, Hazard je nedavno potpisao novi ugovor sa Lille-om do 2015. ;) Tako da je cijena izuzetno visoka.
3. Eh, sta bi sve bilo lijepo...

P.S. Sanse da ce Nasri preci u United su jednake onima da RVP predje u Barcu. :D ;)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 jun 2011, 23:15

CG, naravno, sve su to medijske bombe al ja se i dalje nadam da ćemo mi dovesti dok "virtuoza" jer je momak, sličan Nari-u i bilo bi šteta ga izgubit ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 jun 2011, 23:35

@Carlo, pozzz i teb' drug, vjerovatno nećeš ni pročitat, al' ne'a veze, ugodan let na 7 dana, pa dje god-makar i do škole :lol: .
GunnerS je napisao/la:4 perfektna krila ( Theo, Hazard desno i Andrej ( ako se ne proda ) i Gervinho lijevo )
Za mene je bolje da imamo 3 "perfektna krila" plus Miyachi...da mu da šansu. Uz njih i Tomaš može igrati krilo. ;)
Ja sam i dalje mišljenja da Gervinho u Arsenalu treba igrati prvog napadača, al' eto, Vodja će odlučiti (mada i vjerujem da će mu dati "9-tku").

Što se tiče Arsenala, eto,danas potvrda da Cesc ostaje, Samirov agent rek'o ,da će najprije da se proba dogovoriti sa Wengerom, ako ne bude mogao,onda ide. A vjerujem da će dogovor biti i postignut.

Odlaze Denilson,sada već i izvjesno ,te Almunia. Još da hoće bog dat ,da oćeramo i onog Sebastiena,bilo bi odlično.Nicklasa više i ne računam k'o "našeg". :mrgreen:

Što se tiče Williana, ne gledam tekme, al' dosta puta sam gled'o pregled njihove lige i mogu reći da je bolja verzija Bastosa (što se brzine ,tehnike i snalažljivosti tiče),ono što mu je mana je krhkost (da ne kažem da je k'o pi'ka :mrgreen: ),a zna biti i sebičan, mada kad ima svoj dan ,dodat će uvijek.To je ono što sigurno mogu potvrditi.

Cahill ili Samba? Men' je svejedno. Znam ko su obojca, iskreno, nisam ih previše gled'o, jer mi nisu (kao i nj. kubovi)previše zanimljivi.Ako su toliko dobri, onda ,samo neka navale.

Za Falcaa su se mediji previše uĆutali. Nadam se da će doći, volio bih, jako, al' ako i ne, očekujem tandem RvP -Gervinho u napadu, a krila Theo-Nasri (imamo 2 back up-a).

I isto tako mislim da će i Clichy ostati, jer da neće, ne bi ovo ovoliko dugo trajalo. Svi ga dovode, a ni Wenger ni on sam nisu ni A rekli o tome. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 15 jun 2011, 23:45

http://www.101greatgoals.com/videodispl ... -11046402/

Evo i video Cescovog intervjua. Za one sto se nadaju da Cesc nije izjavio da je sretan u Arsenalu. :D
“There is a good team, a good base, the best fans you could ever wish for… and this could be the best club in the world.”
Stvarno zalosno da postoje navijaci koji misle da je on los kapiten i da ga boli neka stvar za Arsenalom. :(

P.S. Jeste primjetili kako je navijacima Barce krivo sto ih je Cesc hladnokrvno zahebao? :mrgreen:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jun 2011, 00:16

CollegeGunner je napisao/la:http://www.101greatgoals.com/videodispl ... -11046402/

Evo i video Cescovog intervjua. Za one sto se nadaju da Cesc nije izjavio da je sretan u Arsenalu. :D
“There is a good team, a good base, the best fans you could ever wish for… and this could be the best club in the world.”
Stvarno zalosno da postoje navijaci koji misle da je on los kapiten i da ga boli neka stvar za Arsenalom. :(

P.S. Jeste primjetili kako je navijacima Barce krivo sto ih je Cesc hladnokrvno zahebao? :mrgreen:
Naravno da ostaje, pa njemu je Wenger sve kao i Arsenal...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 jun 2011, 08:55

Pa ovo je cirkus sta uradise pojedinci od teme,ovaj pacijent citav dan fura fazon ostavljenog Wilshera :roll:
Nista pametno procitati :!:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jun 2011, 10:28

Treba uvjek znati ignorisat one stvari koje nisu vrijedne pažnje, a to su ovakvi postovi i ovakvi ljudi, da ne kažem glupi ;)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 jun 2011, 12:47

Bjelokošćanski napadač Lillea Gervinho (24) na korak je od potpisivanja četverogodišnjeg ugovora s Arsenalom uz odštetu od 12 miliona eura, navodi nogometni portal Goal.com.
Očekuje se tako da transfer bude i službeno realiziran u sljedećih 48 sati, nakon što je Gervinho već dogovorio lične uslove s "topnicima".
Gervinho je prošle godine odigrao jednu od ključnih uloga u Lilleovom osvajanju dvostruke krune (Le Championnat i Francuski kup), upisavši 18 golova uz 10 asistencija u svim natjecanjima.
Očekuje se da će u Arsenalu novac za transfer Bjelokošćanina kompenzirati prodajom danskog napadača Nicklasa Bendtnera koji je prošle sezone često izražavao nezadovoljstvo statusom u klubu, kao i igranjem izvan svoje omiljene pozicije centralnog napadača.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 jun 2011, 14:04

Izvršni direktor ''tobdžija'' boravio u Boltonu kako bi razgovarao o mogućnosti da Geri Kejhil pređe u London. Traže se defanzivci, u planu Samba i Dan.
Arsenal je krenuo agresivnije u napad na potencijalna pojačanja za zadnju liniju ekipe, Gerija Kejhila iz Boltona i Kristofera Sambu iz Blekburna.

Arsen Venger je identifikovao odbranu kao ''najslabiju kariku ekipe'', pa se najviše koncentrisao na pojačavanje te linije.

Prva meta je iskusni štoper, Geri Kejhil, a predstavnici Boltona i Arsenala su se juče sreli kako bi pregovarali oko obeštećenja. ''Troteri'' su u velikim dugovima, drma ih kriza i očajnički žele da prodaju neke igrače. Kejhil vredi 17 miliona funti.

Samba je ostao bez partnera u odbrani Blekburna Fila Džounsa, a Venger planira da njega i Kejhila dovede ''u paketu'' za 24 miliona funti.

Iz Belkburna traže 12 miliona funti, ali Arsenal smatra da on ne vredi više od 10 miliona.

Venger je odustao od dovođenja Mamadua Sakoa iz PSŽ-a, pošto su mu navijači poručili da više ne dovodi francuske fudbalere.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 jun 2011, 14:34

meho-medo je napisao/la:Izvršni direktor ''tobdžija'' boravio u Boltonu kako bi razgovarao o mogućnosti da Geri Kejhil pređe u London. Traže se defanzivci, u planu Samba i Dan.
Arsenal je krenuo agresivnije u napad na potencijalna pojačanja za zadnju liniju ekipe, Gerija Kejhila iz Boltona i Kristofera Sambu iz Blekburna.

Arsen Venger je identifikovao odbranu kao ''najslabiju kariku ekipe'', pa se najviše koncentrisao na pojačavanje te linije.

Prva meta je iskusni štoper, Geri Kejhil, a predstavnici Boltona i Arsenala su se juče sreli kako bi pregovarali oko obeštećenja. ''Troteri'' su u velikim dugovima, drma ih kriza i očajnički žele da prodaju neke igrače. Kejhil vredi 17 miliona funti.

Samba je ostao bez partnera u odbrani Blekburna Fila Džounsa, a Venger planira da njega i Kejhila dovede ''u paketu'' za 24 miliona funti.

Iz Belkburna traže 12 miliona funti, ali Arsenal smatra da on ne vredi više od 10 miliona.

Venger je odustao od dovođenja Mamadua Sakoa iz PSŽ-a, pošto su mu navijači poručili da više ne dovodi francuske fudbalere.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cahill bi bio odlično pojačanje. Ja nekak' svaku novu Arsenalovu ekipu (iz sezone u sezonu ; i tako 6 sezona)poredim sa onom ekipom nepobjedivih.
Pa nekak' ovaj lik Cahill mi se uklapa u profil Sola (Žumanjka :mrgreen: ),Piresa imam u Nasriju, a Berkamp i Titi su za mene sada Gervinho i RvP. :mrgreen: Fali A.Cole , zato bih volio da dodje Baines, a Gibbsa pomjeriti na krilo. Malo ludo, al' jbg. nostalgija vuče. :lol: :lol: :lol:

Btw. Nije ovo razlog zašto sam se logov'o, nego, naš'o sam jedan zanimljiv video, gdje naša pridošlica govori o nekim stvarima, star je doduše 2 godine, al' vrijedi pogledati(o čem' se radi, prostudirajte sami, da vam ne bih i klip prepričav'o :mrgreen: ):
[youtube][/youtube]
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jun 2011, 14:40

Uh, po meni extra transfer za samo 12 miliona :shock: To je ono što Wenger jedini zna radit, dovodi extra fudbalere za male pare ;) BTW.izgleda da stvarno ćemo iduće godine imat strašnu odbranu, jer uz Sambu i Cahill-a tu su TV, Djourou, Koscniely...Mašala :)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 jun 2011, 14:53

Ne vjerujem da će doći i Samba i Cahill, šta bi onda bilo sa Djouroum ? Predobar je za petog štopera. Volio bih da nam dođe zadnji vezni, Song to ne može sam. I on je čovjek od krvi i mesa i mora se odmorit nekad jbt.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 16 jun 2011, 14:56

Bosco je napisao/la:Ne vjerujem da će doći i Samba i Cahill, šta bi onda bilo sa Djouroum ? Predobar je za petog štopera. Volio bih da nam dođe zadnji vezni, Song to ne može sam. I on je čovjek od krvi i mesa i mora se odmorit nekad jbt.
od viska ne boli glava,da bude ko prosle sezone jedva smo dva stopera imali :)
Rođen s tobom da budem

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jun 2011, 15:02

Možda Wenger na toj poziciji DM ima nekoga u mislima, možda DIaby, ili ne znam, neko drugo, možda onaj malac, doduše još je on slab za tu poziciu al...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 jun 2011, 15:06

Diaby je grozan na DM-u, iskreno bolje stavit Fabianskog na tu poziciju nego onog parmaka.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 16 jun 2011, 15:08

Ukoliko bi doveli i Cahilla i Sambu onda bi Vermi presao na LB-a.
Sagna-Cahill-Samba-Vermealen
:D

Sto se tice pozicije DM-a, mislim da tu Wenger racuna na mladog Coquelina koji je imao fantasticnu sezonu u Lorientu, prije nego na Frimponga. ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 jun 2011, 15:12

Jest, al' je Frimpong prošlu predsezonu odigrao najbolje od svih ihrača, razarao i onda ga povreda izbacila iz svega. A Vermaelen na lijevom beku je nešto što radije ne bih pokušavao, pa čak ni na igricama. Momak je zvijer kao štoper i gušit njegov talenat na beku bi bio idiotluk, al' ne brinem za to, siguran sam da do toga neće doći.

A nema šanse da dođu i Samba i Cahill. Samo jedan će doći i to Cahill ja mislim jer nam je potreban "homegrown" igrač. Naravno nemam ništa ni protiv Sambe.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 16 jun 2011, 15:25

Frimpong je dosta toga izgubio prosle sezone. Ipak, biti povrijedjen citavu sezonu nije mala stvar. Tako da ce on 90% ove godine negdje na posudbu. Dok je Coquelin sigurno vec sad spreman za ulogu u prvom timu. Ja se nadam da ce on i Lansbury dobiti sansu iduce sezone, a i poprilicno sam siguran da ce se to i desiti. ;)
Vermaelenu igra na LB-u ne bi bila nista novo posto on tu igra i za reprezentaciju Belgije i mislim da bi se on odlicno i kod nas snasao. Mada je i moje misljenje da ga je bolje ostaviti u sredini. Ionako ce Gael najvjerovatnije ostati.
Ukoliko Gervinho stvarno dodje za tih 12 milona treba reci da je Wenger odradio jos jedan genijalan transfer. Njegova prava vrijednost je duplo veca. Nasa sreca je sto mu istice ugovor za 12 mjeseci. Upravo zbog toga je onih 17 miliona za Cahilla glupost.
Gervinho je odigrao odlicnu sezonu u Lille prosle godine i bez obzira sto je Hazard pokupio sve nagrade i svu medijsku paznju moje misljenje je da je Gervinho odigrao puno bolju sezonu od njega i da je trenutno puno bolje rijesenje Gervinho.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.