Pa i kod vas je vec bio Kup,istampali 2 000 majica,i sta na kraju?pipe je napisao/la: Pa i prošle godine ste je uzimali preotimali ma već bila kod vas i šta na kraju ...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Eno nosa je Stanceski ahahaha. Al dobro on moze on je osvojio kup ahahah.jubitubi je napisao/la:Pa i kod vas je vec bio Kup,istampali 2 000 majica,i sta na kraju?pipe je napisao/la: Pa i prošle godine ste je uzimali preotimali ma već bila kod vas i šta na kraju ...
Jaka je Kazahstanska liga i to tim koji dijeli 10 poziciju je vruhunski tim 

1921-2011
-
- Kontakt:
Bolje i to opet nego izgubiti od Slavena Belupa i jos da vas nakantaju onakoEsii TM87 je napisao/la:Jaka je Kazahstanska liga i to tim koji dijeli 10 poziciju je vruhunski tim

Melburnski Lesinar
-
- Kontakt:
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zelj ... janu/51242
ili pak natrpati hrvatskog nizeligasa za kojeg nije utvrđeno u kojoj ligi igra
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
je li to ona liga gdje vam najbolji igrac lazar nije mogao proci?ili ona odakle su vam nogirali priglupog makedonca? 

NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
-
- Kontakt:
Dovoljno je reci Hapoel i par hrvatskih klubova i sve ce vam biti jasno

Melburnski Lesinar
blrs je napisao/la:je li to ona liga gdje vam najbolji igrac lazar nije mogao proci?ili ona odakle su vam nogirali priglupog makedonca?
Kad smo vec Makedonca vidim da jo balite za njim :
% управа је $ " за ово % ' се $, а $ ствар $ гора " $ % $. Стане $ у / " " на " $! Еј на ", а $ нас је " ? $ $

1921-2011
-
- Kontakt:
padobranac1978 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zelj ... janu/51242
Kompleks detektor

radiii...radiii

1921-2011
essi starac bojim se da si fulio temu rasprave koju si zapoceo...ali ok,ajd,kad vidim odakle si sve mi je jasno...nastavi...
-
- Kontakt:
Vidi sad,vec sam upozoren da cu biti banovan a samim tim i ti sa mnom....ali ti moram odgovoriti...kakav kompleks,samo sam ti odgovorio na tvoje poređenje lige u koju je otisao vas glavni igrac kakvim ga predstavljate i da bude tuznije jos na probu...pa o cemu onda ovdje pricamo....Esii TM87 je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zelj ... janu/51242
Kompleks detektor![]()
radiii...radiii
izvinjavam se,ja sam mor'o,mor'o

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Prandeli žakte si...sta se ti nalazis u Kazahstanu ili u Hrvatskom nekom ameterskom klubu,koji mi natrpamo.Imas tamo struju,vodu,cipele,ralje hrenovke pa se zanimaj
Željo ima vise trofeja neko tvoj Borac utakmica u Evropi.Jeli to porazavajuce za tebe?

zasto starac ne kontam profesore? Hajd priznaj da se raspadate kao i prosle sezone,i boli vas sto ce da bude rasplet kao i prethodne,a ne mozete nista uraditi.Ako Hapoel najpametnije sto imas reci,u redu bas si me uzeo lopatomblrs je napisao/la:essi starac bojim se da si fulio temu rasprave koju si zapoceo...ali ok,ajd,kad vidim odakle si sve mi je jasno...nastavi...

Željo ima vise trofeja neko tvoj Borac utakmica u Evropi.Jeli to porazavajuce za tebe?
1921-2011
u nasoj raspravi niko nije spomenuo hapoel.ali dobro,pricanjava ti se,pricinjavao bi se i meni da me je gazio kao je htjeo,zato te razumjem...a vidim i vidovit si.takav si bio i na pocetku prvenstva,pa smo se malo odljepili.mozda bi bilo bolje da se poganjate s komsinicama za 2.mjesto.a sto se tice titula.zeljo i titule su na vi.ti to dobro znas.sad ocekujem da mi krenes pisati o raznoraznim memorijalnim turnirama,mjesnih zajednica,kantona koje je zeljeznicar osvajao.nemoj molim te...
Ti i ovaj tvoj kolega @ne bitni spominjete Hapoel.Izgleda da je to vas najveci uspjeh
.
Kad se vec hvatas neke diskusije..sjecas se da smo prije revansa kup-a diskutovali i kad dobiste po picic nigdje te na mapi,sam se banov'o
Hajde kad si tako veliki poznavaoc fudbala,koliko ima Borac tekmi u Evropi,i ima li Željo vise trofeja bar tih koje ti priznajes? I evo smijes li opkladu po avatar svejedno mjesec,dva koliko hoces da cemo biti isprd vas na tabeli?!
Ako te bas zanima vidovit sam,gledam u grah i karte
I ti izgleda samo odgovaras na one postove koji tebi odgovaraju,ostalo preskaces.

Kad se vec hvatas neke diskusije..sjecas se da smo prije revansa kup-a diskutovali i kad dobiste po picic nigdje te na mapi,sam se banov'o

Hajde kad si tako veliki poznavaoc fudbala,koliko ima Borac tekmi u Evropi,i ima li Željo vise trofeja bar tih koje ti priznajes? I evo smijes li opkladu po avatar svejedno mjesec,dva koliko hoces da cemo biti isprd vas na tabeli?!

I ti izgleda samo odgovaras na one postove koji tebi odgovaraju,ostalo preskaces.
1921-2011
smijem ja po avatar da necete biti ispred borca! I potpis naravno da ti odredim. Eto.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Dogovoreno.Samo nemoj da se sam banujes tamo u aprilu ili majuLEŠINAR je napisao/la:smijem ja po avatar da necete biti ispred borca! I potpis naravno da ti odredim. Eto.

1921-2011
ti stvarno nisi dobar.gdje ja spominjem u nasoj raspravi hapoel?u gornjem citatu sam ti objasnio razlog tvoje zablude.a sto se tice kupa i rasprave,sjeti se da smo se tada dohvatili politike pa sam dobio tarabu na 7 dana.i jos tada si mi ostao duzan odgovor na jedno pitanje.ti vrlo dobro znas koje.zeljo i trofeji???prvenstvo ex yu(1),kup bih(1) i prvenstvo bih(1).za malo da imate 2 kupa...Esii TM87 je napisao/la:Ti i ovaj tvoj kolega @ne bitni spominjete Hapoel.Izgleda da je to vas najveci uspjeh.
Kad se vec hvatas neke diskusije..sjecas se da smo prije revansa kup-a diskutovali i kad dobiste po picic nigdje te na mapi,sam se banov'o![]()
blrs je napisao/la:ti stvarno nisi dobar.gdje ja spominjem u nasoj raspravi hapoel?u gornjem citatu sam ti objasnio razlog tvoje zablude.a sto se tice kupa i rasprave,sjeti se da smo se tada dohvatili politike pa sam dobio tarabu na 7 dana.i jos tada si mi ostao duzan odgovor na jedno pitanje.ti vrlo dobro znas koje.zeljo i trofeji???prvenstvo ex yu(1),kup bih(1) i prvenstvo bih(1).za malo da imate 2 kupa...Esii TM87 je napisao/la:Ti i ovaj tvoj kolega @ne bitni spominjete Hapoel.Izgleda da je to vas najveci uspjeh.
Kad se vec hvatas neke diskusije..sjecas se da smo prije revansa kup-a diskutovali i kad dobiste po picic nigdje te na mapi,sam se banov'o![]()
ponovo ti to pregledaj...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.