FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

jubitubi
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la jubitubi » 04 feb 2011, 14:52

pipe je napisao/la: Pa i prošle godine ste je uzimali preotimali ma već bila kod vas i šta na kraju ...
Pa i kod vas je vec bio Kup,istampali 2 000 majica,i sta na kraju?

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 04 feb 2011, 17:56

jubitubi je napisao/la:
pipe je napisao/la: Pa i prošle godine ste je uzimali preotimali ma već bila kod vas i šta na kraju ...
Pa i kod vas je vec bio Kup,istampali 2 000 majica,i sta na kraju?
Eno nosa je Stanceski ahahaha. Al dobro on moze on je osvojio kup ahahah.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 04 feb 2011, 18:40

Jaka je Kazahstanska liga i to tim koji dijeli 10 poziciju je vruhunski tim :lol:
1921-2011

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 04 feb 2011, 18:59

Esii TM87 je napisao/la:Jaka je Kazahstanska liga i to tim koji dijeli 10 poziciju je vruhunski tim :lol:
Bolje i to opet nego izgubiti od Slavena Belupa i jos da vas nakantaju onako :lol: :lol:
Melburnski Lesinar

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 19:01

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zelj ... janu/51242
ili pak natrpati hrvatskog nizeligasa za kojeg nije utvrđeno u kojoj ligi igra
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 04 feb 2011, 19:04

Kazhstanska liga je tonbe :mrgreen:
1921-2011

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 04 feb 2011, 19:06

je li to ona liga gdje vam najbolji igrac lazar nije mogao proci?ili ona odakle su vam nogirali priglupog makedonca? ;)
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 04 feb 2011, 19:07

Dovoljno je reci Hapoel i par hrvatskih klubova i sve ce vam biti jasno :lol: :lol:
Melburnski Lesinar

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 04 feb 2011, 19:13

blrs je napisao/la:je li to ona liga gdje vam najbolji igrac lazar nije mogao proci?ili ona odakle su vam nogirali priglupog makedonca? ;)

Kad smo vec Makedonca vidim da jo balite za njim :
% управа је $ " за ово % ' се $, а $ ствар $ гора " $ % $. Стане $ у / " " на " $! Еј на ", а $ нас је " ? $ $ :lol:
1921-2011

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 04 feb 2011, 19:14

KOMPLEKSI !!!
Melburnski Lesinar

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 04 feb 2011, 19:22

padobranac1978 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zelj ... janu/51242

Kompleks detektor :mrgreen:

radiii...radiii :lol:
1921-2011

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 04 feb 2011, 19:24

essi starac bojim se da si fulio temu rasprave koju si zapoceo...ali ok,ajd,kad vidim odakle si sve mi je jasno...nastavi...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 19:28

Esii TM87 je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zelj ... janu/51242

Kompleks detektor :mrgreen:

radiii...radiii :lol:
Vidi sad,vec sam upozoren da cu biti banovan a samim tim i ti sa mnom....ali ti moram odgovoriti...kakav kompleks,samo sam ti odgovorio na tvoje poređenje lige u koju je otisao vas glavni igrac kakvim ga predstavljate i da bude tuznije jos na probu...pa o cemu onda ovdje pricamo....
izvinjavam se,ja sam mor'o,mor'o :oops:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 04 feb 2011, 19:38

Prandeli žakte si...sta se ti nalazis u Kazahstanu ili u Hrvatskom nekom ameterskom klubu,koji mi natrpamo.Imas tamo struju,vodu,cipele,ralje hrenovke pa se zanimaj :lol:

blrs je napisao/la:essi starac bojim se da si fulio temu rasprave koju si zapoceo...ali ok,ajd,kad vidim odakle si sve mi je jasno...nastavi...
zasto starac ne kontam profesore? Hajd priznaj da se raspadate kao i prosle sezone,i boli vas sto ce da bude rasplet kao i prethodne,a ne mozete nista uraditi.Ako Hapoel najpametnije sto imas reci,u redu bas si me uzeo lopatom :mrgreen:

Željo ima vise trofeja neko tvoj Borac utakmica u Evropi.Jeli to porazavajuce za tebe?
1921-2011

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 04 feb 2011, 20:02

u nasoj raspravi niko nije spomenuo hapoel.ali dobro,pricanjava ti se,pricinjavao bi se i meni da me je gazio kao je htjeo,zato te razumjem...a vidim i vidovit si.takav si bio i na pocetku prvenstva,pa smo se malo odljepili.mozda bi bilo bolje da se poganjate s komsinicama za 2.mjesto.a sto se tice titula.zeljo i titule su na vi.ti to dobro znas.sad ocekujem da mi krenes pisati o raznoraznim memorijalnim turnirama,mjesnih zajednica,kantona koje je zeljeznicar osvajao.nemoj molim te...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 04 feb 2011, 20:09

Ti i ovaj tvoj kolega @ne bitni spominjete Hapoel.Izgleda da je to vas najveci uspjeh :lol: .
Kad se vec hvatas neke diskusije..sjecas se da smo prije revansa kup-a diskutovali i kad dobiste po picic nigdje te na mapi,sam se banov'o :mrgreen:

Hajde kad si tako veliki poznavaoc fudbala,koliko ima Borac tekmi u Evropi,i ima li Željo vise trofeja bar tih koje ti priznajes? I evo smijes li opkladu po avatar svejedno mjesec,dva koliko hoces da cemo biti isprd vas na tabeli?!

Ako te bas zanima vidovit sam,gledam u grah i karte :mrgreen:

I ti izgleda samo odgovaras na one postove koji tebi odgovaraju,ostalo preskaces.
1921-2011

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 04 feb 2011, 20:17

smijem ja po avatar da necete biti ispred borca! I potpis naravno da ti odredim. Eto.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 04 feb 2011, 20:22

LEŠINAR je napisao/la:smijem ja po avatar da necete biti ispred borca! I potpis naravno da ti odredim. Eto.
Dogovoreno.Samo nemoj da se sam banujes tamo u aprilu ili maju :mrgreen:
1921-2011

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 04 feb 2011, 20:23

Esii TM87 je napisao/la:Ti i ovaj tvoj kolega @ne bitni spominjete Hapoel.Izgleda da je to vas najveci uspjeh :lol: .
Kad se vec hvatas neke diskusije..sjecas se da smo prije revansa kup-a diskutovali i kad dobiste po picic nigdje te na mapi,sam se banov'o :mrgreen:

Hajde kad si tako veliki poznavaoc fudbala,koliko ima Borac tekmi u Evropi,i ima li Željo vise trofeja bar tih koje ti priznajes? I evo smijes li opkladu po avatar svejedno mjesec,dva koliko hoces da cemo biti isprd vas na tabeli?!

I ti izgleda samo odgovaras na one postove koji tebi odgovaraju,ostalo preskaces.
ti stvarno nisi dobar.gdje ja spominjem u nasoj raspravi hapoel?u gornjem citatu sam ti objasnio razlog tvoje zablude.a sto se tice kupa i rasprave,sjeti se da smo se tada dohvatili politike pa sam dobio tarabu na 7 dana.i jos tada si mi ostao duzan odgovor na jedno pitanje.ti vrlo dobro znas koje.zeljo i trofeji???prvenstvo ex yu(1),kup bih(1) i prvenstvo bih(1).za malo da imate 2 kupa...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 feb 2011, 20:25

blrs je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ti i ovaj tvoj kolega @ne bitni spominjete Hapoel.Izgleda da je to vas najveci uspjeh :lol: .

ti stvarno nisi dobar.gdje ja spominjem u nasoj raspravi hapoel?u gornjem citatu sam ti objasnio razlog tvoje zablude.a sto se tice kupa i rasprave,sjeti se da smo se tada dohvatili politike pa sam dobio tarabu na 7 dana.i jos tada si mi ostao duzan odgovor na jedno pitanje.ti vrlo dobro znas koje.zeljo i trofeji???prvenstvo ex yu(1),kup bih(1) i prvenstvo bih(1).za malo da imate 2 kupa...

ponovo ti to pregledaj...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.