Samo gazi sve isto Popovichu!Moramo proigrati.

Dobijenu utakmicu gubimo. Orlando opalio 8366373 slobodnih bacanja.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 nov 2019, 03:25Ista meta,isto odstojanje.4 poraz zaredom.![]()
![]()
Samo gazi sve isto Popovichu!Moramo proigrati.![]()
Ma ne navijam za te poraze.Nikad nisam i nikad necu navijati za lutriju,ali je razlika u ovih 12 tekmi ta da je Pop ove godine nestvarno tvrdoglav i zbog toga mi nije zao sto gubimo.Ne koristi potencijal roster i to frustrira.Taj dio je negledljiv.
A jesi li razmisljao o tome koliko nam fali nas standardni staff? Udoka?Mesina? Sve se to prije nekako djelilo i, sad nekako kao da je Pop previse uzeo na sebe i jednostavno nam ne donosi rez?! A druga opcija po meni, kad nas je ispalio Moris, to nam je s.ebalo citav koncept!NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 nov 2019, 22:17Ma ne navijam za te poraze.Nikad nisam i nikad necu navijati za lutriju,ali je razlika u ovih 12 tekmi ta da je Pop ove godine nestvarno tvrdoglav i zbog toga mi nije zao sto gubimo.Ne koristi potencijal roster i to frustrira.Taj dio je negledljiv.
Ma jeb.es Morrisa.Lyles,uz Murraya,je otkrovenje.Rijetke 2 pozitivnosti u nasoj igri i bas mi se dopada kako napreduje iz tekme u tekmu.Mig_Mig je napisao/la: ↑16 nov 2019, 23:00A jesi li razmisljao o tome koliko nam fali nas standardni staff? Udoka?Mesina? Sve se to prije nekako djelilo i, sad nekako kao da je Pop previse uzeo na sebe i jednostavno nam ne donosi rez?! A druga opcija po meni, kad nas je ispalio Moris, to nam je s.ebalo citav koncept!NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 nov 2019, 22:17Ma ne navijam za te poraze.Nikad nisam i nikad necu navijati za lutriju,ali je razlika u ovih 12 tekmi ta da je Pop ove godine nestvarno tvrdoglav i zbog toga mi nije zao sto gubimo.Ne koristi potencijal roster i to frustrira.Taj dio je negledljiv.
Upravo to potpuno neozbiljno igraju.
Pa ako ce ovako biti tvrdoglav,ja nista ne iskljucujem.
Ma ne igraju oni nezobiljno.Trude se momci maximalno.Problem je "osoblja" i ko s kim i kada igra.Problem je i sto pojedinci imaju kredita kao da su Duncan,a drugi se vade iz igre nakon jedne greske.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 nov 2019, 13:32Pa ako ce ovako biti tvrdoglav,ja nista ne iskljucujem.
I laik vidi da ovaj roster ima potencijal,ali ga se ne koristi dobro zato sto je neke ljude potrebno skroz bencirati,drugim smanjiti minutazu i ulogu,a trecima to isto povecati.Pop NIKADA nije imao problem da se tome prilagodi i kaze neke stvari ljudima u lice.Ove sezone,do sada,taj problem ima!
Dakle,cijela filozofija je,ako ne pominjemo trejd Aldridgea i DeRozana,da Belinellia totalno benciras,te smanjis uloge Forbesu i Millsu(iako Patty igra fantasticno),te da se da po 30+min Murrayu,Whiteu,kao i sigurnih 20tak minuta Walkeru i Carrollu.Kraj price.
SA ima priliku da izvede petorku Murray-White-DDR-Carroll/Gay/Lyles-LMA.
White vec redovno sutira trojke.LMA je poceo to isto.Lyles/Gay/Carroll to svako vec rade.Dakle, velikih problema sa spacingom ne bi bilo,a plafon odbrane je u toj situaciji ogroman.
S tom petorkom onda mozes mixati,ubacivati Forbesa i Millsa.
U takvoj konstelaciji omogucavas i da 2.petorka bude jaka sa kombincijom Mills/Forbes-Murray/White-Walker-Carroll/Gay/Lyles-Poeltl. Sve jasno.
I da zakljucim.Nisam za to da se Pop penzionise dok ova ekipa ne bude na stabilnim temeljima,sa jasnim(mladim) liderima i sa izgradjenim identitetom.Kad sve ovo bude sredjeno,onda moze ici,jer tad znam da ce fransiza biti dobro.
Za mene je najgora stvar dovesti novog trenera kad je tim u totalnoj tranziciji.To se ne moze zavrsiti dobro.
Upravo to! Upravo to je poenta svega sto pricam posljednjih godina.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 nov 2019, 13:35Uvijek cu birati opciju da se "patim" u napadu i imam jaku odbranu,nego obrnuto i to je uvijek bio nas moto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.