San Antonio Spurs

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 nov 2019, 03:25

Ista meta,isto odstojanje.4 poraz zaredom. :oops: :oops:

Samo gazi sve isto Popovichu!Moramo proigrati. ;)

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 16 nov 2019, 03:27

NEZALAGANJE je napisao/la:
16 nov 2019, 03:25
Ista meta,isto odstojanje.4 poraz zaredom. :oops: :oops:

Samo gazi sve isto Popovichu!Moramo proigrati. ;)
Dobijenu utakmicu gubimo. Orlando opalio 8366373 slobodnih bacanja.
Being second is to be the first of the ones who lose.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 nov 2019, 16:57

Ustajem jutros i molim Boga da je poraz. Samo Pikova i trejdova :kafa:
Max Allegri

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 16 nov 2019, 18:07

Negledljivo. Nesto se mora mijenjati.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 nov 2019, 22:17

Mig_Mig je napisao/la:
16 nov 2019, 16:57
Ma ne navijam za te poraze.Nikad nisam i nikad necu navijati za lutriju,ali je razlika u ovih 12 tekmi ta da je Pop ove godine nestvarno tvrdoglav i zbog toga mi nije zao sto gubimo.Ne koristi potencijal roster i to frustrira.Taj dio je negledljiv.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 nov 2019, 23:00

16 nov 2019, 22:17
Mig_Mig je napisao/la:
Ma ne navijam za te poraze.Nikad nisam i nikad necu navijati za lutriju,ali je razlika u ovih 12 tekmi ta da je Pop ove godine nestvarno tvrdoglav i zbog toga mi nije zao sto gubimo.Ne koristi potencijal roster i to frustrira.Taj dio je negledljiv.
A jesi li razmisljao o tome koliko nam fali nas standardni staff? Udoka?Mesina? Sve se to prije nekako djelilo i, sad nekako kao da je Pop previse uzeo na sebe i jednostavno nam ne donosi rez?! A druga opcija po meni, kad nas je ispalio Moris, to nam je s.ebalo citav koncept!
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 nov 2019, 23:36

Mig_Mig je napisao/la:
16 nov 2019, 23:00
16 nov 2019, 22:17
Mig_Mig je napisao/la:
A jesi li razmisljao o tome koliko nam fali nas standardni staff? Udoka?Mesina? Sve se to prije nekako djelilo i, sad nekako kao da je Pop previse uzeo na sebe i jednostavno nam ne donosi rez?! A druga opcija po meni, kad nas je ispalio Moris, to nam je s.ebalo citav koncept!
Ma jeb.es Morrisa.Lyles,uz Murraya,je otkrovenje.Rijetke 2 pozitivnosti u nasoj igri i bas mi se dopada kako napreduje iz tekme u tekmu.

Sto se tice tog prvog dijela,moguce je da mu se niko od ovih sada u staffu ne zna suprotstaviti.Becky ima ogroman respekt.Hardy je "zelen",Timmy tek uci o poslu...

P.S.Veceras nema Murraya.Bice zanimljivo vidjeti rotacije s klupe,jer ce White startati.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 nov 2019, 03:06

Opet identicne rotacije,samo nema Murraya,pa je evo s klupe ubacio Walkera na mjesto Whitea.
Belinellia ne moze svetac ostaviti na klupi. :oops: :oops:

E da,POR ubi tricama,a Pop postavlja zonu i naravno,Walker mu je kriv za trojku! :roll:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 nov 2019, 03:36

LMA je tako dobar kad igra pick'n'pop.Evo vec 2.tekmu zaredom dize i trojke.To nam treba,a ne da se forsira nekakav post up dok nije zagrijan.

Na stranu rotacije,veceras odbrana nije losa,ali POR po obicaju ne moze promasiti nista.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 nov 2019, 03:51

Evo izmjene u petorci na pocetku 2.poluvremena.Izbacio je Lylesa,a vratio Poeltla. :oops: :oops:

Ovo mozda i nije lose kao ce LMA nastaviti sutirati trojke.Sve izvan toga i tek cemo biti u banani.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 nov 2019, 04:56

Stignes -23,povedes 15 razlike i izgubis tekmu.

Ne znam,ovdje treba biti spreman na svaku promjenu,pa i to da se Forbes bencira i starta Walker ili Carroll.Petorke sa 2 losa defanzivca konstantno nas UBIJAJU!!!

A kao da gledam,jedina promjena u ponedjljak protiv DAL ce biti Poeltl umjesto Lylesa u petorci. ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 nov 2019, 05:30

Trey Lyles is the first Spur to reach 100 rebounds this year. Combine that with his 11 for 17 shooting from distance in the last handful of games, and we may have the makings of a mainstay in the starting lineup.

Do ponedjeljka.Tad ce Poeltl startati. :rol:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 nov 2019, 05:40

Na ovo isto treba obratiti paznju...

Forbes has been disappointing this year. Don't let the PPG fool you. His %'s are down because he's taking more contested shots that toe the line of " bad shots". He's not moving the ball well either.

And he has been a scarecrow on D.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 17 nov 2019, 10:06

Mozda je vrijeme da se Popp povuce :!: :?: Nije mu ovo potrebno. .

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 17 nov 2019, 11:54

Ma nebitno je vise da li cemo se mi vratiti u toku tekme, preokrenuti rezultat, kasnije izgubiti ili dobiti...ali kad otvoris utakmicu sa primljenih 41, nema se tu sta vise pricati.

Ovo nije SAS.

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 17 nov 2019, 12:55

YaSSaL je napisao/la:
17 nov 2019, 11:54
Ma nebitno je vise da li cemo se mi vratiti u toku tekme, preokrenuti rezultat, kasnije izgubiti ili dobiti...ali kad otvoris utakmicu sa primljenih 41, nema se tu sta vise pricati.

Ovo nije SAS.
Upravo to potpuno neozbiljno igraju.
Being second is to be the first of the ones who lose.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 nov 2019, 13:32

lumani je napisao/la:
17 nov 2019, 10:06
Pa ako ce ovako biti tvrdoglav,ja nista ne iskljucujem.

I laik vidi da ovaj roster ima potencijal,ali ga se ne koristi dobro zato sto je neke ljude potrebno skroz bencirati,drugim smanjiti minutazu i ulogu,a trecima to isto povecati.Pop NIKADA nije imao problem da se tome prilagodi i kaze neke stvari ljudima u lice.Ove sezone,do sada,taj problem ima!

Dakle,cijela filozofija je,ako ne pominjemo trejd Aldridgea i DeRozana,da Belinellia totalno benciras,te smanjis uloge Forbesu i Millsu(iako Patty igra fantasticno),te da se da po 30+min Murrayu,Whiteu,kao i sigurnih 20tak minuta Walkeru i Carrollu.Kraj price.

SA ima priliku da izvede petorku Murray-White-DDR-Carroll/Gay/Lyles-LMA.
White vec redovno sutira trojke.LMA je poceo to isto.Lyles/Gay/Carroll to svako vec rade.Dakle, velikih problema sa spacingom ne bi bilo,a plafon odbrane je u toj situaciji ogroman.

S tom petorkom onda mozes mixati,ubacivati Forbesa i Millsa.
U takvoj konstelaciji omogucavas i da 2.petorka bude jaka sa kombincijom Mills/Forbes-Murray/White-Walker-Carroll/Gay/Lyles-Poeltl. Sve jasno.

I da zakljucim.Nisam za to da se Pop penzionise dok ova ekipa ne bude na stabilnim temeljima,sa jasnim(mladim) liderima i sa izgradjenim identitetom.Kad sve ovo bude sredjeno,onda moze ici,jer tad znam da ce fransiza biti dobro.
Za mene je najgora stvar dovesti novog trenera kad je tim u totalnoj tranziciji.To se ne moze zavrsiti dobro.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 nov 2019, 13:35

Kugla3 je napisao/la:
17 nov 2019, 12:55
YaSSaL je napisao/la:
17 nov 2019, 11:54

Ovo nije SAS.
Upravo to potpuno neozbiljno igraju.
Ma ne igraju oni nezobiljno.Trude se momci maximalno.Problem je "osoblja" i ko s kim i kada igra.Problem je i sto pojedinci imaju kredita kao da su Duncan,a drugi se vade iz igre nakon jedne greske.
Ironija je da su ti "drugi" upravo igraci koji dizu plafon ove ekipe i od kojih zavisi daljnji razvoj iste.

P.S.Nama se pocesto desava da Pop bencira u isto vrijeme i Murraya i Whitea,te igra petorke sa Millsom-Forbesom/Belinelliem-DeRozanom i onda se cudimo sto primamo po 40p za cetvrtinu.To je NEDOPUSTIVO!!
Uvijek cu birati opciju da se "patim" u napadu i imam jaku odbranu,nego obrnuto i to je uvijek bio nas moto.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 17 nov 2019, 13:50

17 nov 2019, 13:32
lumani je napisao/la:
17 nov 2019, 10:06
Pa ako ce ovako biti tvrdoglav,ja nista ne iskljucujem.

I laik vidi da ovaj roster ima potencijal,ali ga se ne koristi dobro zato sto je neke ljude potrebno skroz bencirati,drugim smanjiti minutazu i ulogu,a trecima to isto povecati.Pop NIKADA nije imao problem da se tome prilagodi i kaze neke stvari ljudima u lice.Ove sezone,do sada,taj problem ima!

Dakle,cijela filozofija je,ako ne pominjemo trejd Aldridgea i DeRozana,da Belinellia totalno benciras,te smanjis uloge Forbesu i Millsu(iako Patty igra fantasticno),te da se da po 30+min Murrayu,Whiteu,kao i sigurnih 20tak minuta Walkeru i Carrollu.Kraj price.

SA ima priliku da izvede petorku Murray-White-DDR-Carroll/Gay/Lyles-LMA.
White vec redovno sutira trojke.LMA je poceo to isto.Lyles/Gay/Carroll to svako vec rade.Dakle, velikih problema sa spacingom ne bi bilo,a plafon odbrane je u toj situaciji ogroman.

S tom petorkom onda mozes mixati,ubacivati Forbesa i Millsa.
U takvoj konstelaciji omogucavas i da 2.petorka bude jaka sa kombincijom Mills/Forbes-Murray/White-Walker-Carroll/Gay/Lyles-Poeltl. Sve jasno.

I da zakljucim.Nisam za to da se Pop penzionise dok ova ekipa ne bude na stabilnim temeljima,sa jasnim(mladim) liderima i sa izgradjenim identitetom.Kad sve ovo bude sredjeno,onda moze ici,jer tad znam da ce fransiza biti dobro.
Za mene je najgora stvar dovesti novog trenera kad je tim u totalnoj tranziciji.To se ne moze zavrsiti dobro.

Neka ga dalje u klubu,ali u nekoj drugoj funkciji..godine cine svoje,vidimo i po ovim nasim trenerima ....

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 17 nov 2019, 14:40

17 nov 2019, 13:35
Uvijek cu birati opciju da se "patim" u napadu i imam jaku odbranu,nego obrnuto i to je uvijek bio nas moto.
Upravo to! Upravo to je poenta svega sto pricam posljednjih godina.

P.S. Ima li pravilo u NBA, moze li zensko biti glavni trener ekipe?

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.