Čuvene "pripreme" i uvijek neugodni GOŠK.

Moderator/ica: GracanicaAA
Ma ovo su pripremne i rezultat je u drugom planu. Ali ako u prve tri protiv Slobode, Širokog i Veleža ne uzmemo bar 6 bodova treba razmisliti šta dalje.elvirbaljic je napisao/la: ↑06 feb 2022, 13:51Nastavljamo gdje smo stali na polusezoni. Nema igre, nema kombinatorike, nepovezano, Lose Lose Lose. Vodi nas Husrefe do petog mjesta, mozes ti to, samo hrabro.
Koje pripreme drug, jbt pa ako igras fudbal (kvalitetno i lijepo za oko, igras ga i na prijateljskim, pripremnim i prvenstvenim.) Juce, danas ne znas koja je utakmica losija, nema fudbala drug, Sa ovakvom igrom ( ako se ne popravi) tuga i jad za oci.husrefbeg je napisao/la: ↑06 feb 2022, 14:24Ma ovo su pripremne i rezultat je u drugom planu. Ali ako u prve tri protiv Slobode, Širokog i Veleža ne uzmemo bar 6 bodova treba razmisliti šta dalje.elvirbaljic je napisao/la: ↑06 feb 2022, 13:51Nastavljamo gdje smo stali na polusezoni. Nema igre, nema kombinatorike, nepovezano, Lose Lose Lose. Vodi nas Husrefe do petog mjesta, mozes ti to, samo hrabro.
Sve stoji, ali, šta valja nam vjerovat. Očigledno je trener svojom bahatošću dobio bojkot igrača.elvirbaljic je napisao/la: ↑06 feb 2022, 14:28Koje pripreme drug, jbt pa ako igras fudbal (kvalitetno i lijepo za oko, igras ga i na prijateljskim, pripremnim i prvenstvenim.) Juce, danas ne znas koja je utakmica losija, nema fudbala drug, Sa ovakvom igrom ( ako se ne popravi) tuga i jad za oci.husrefbeg je napisao/la: ↑06 feb 2022, 14:24Ma ovo su pripremne i rezultat je u drugom planu. Ali ako u prve tri protiv Slobode, Širokog i Veleža ne uzmemo bar 6 bodova treba razmisliti šta dalje.elvirbaljic je napisao/la: ↑06 feb 2022, 13:51Nastavljamo gdje smo stali na polusezoni. Nema igre, nema kombinatorike, nepovezano, Lose Lose Lose. Vodi nas Husrefe do petog mjesta, mozes ti to, samo hrabro.
Ja ne patim od toga da moramo svaku utakmicu dobiti. Ali kad vidim, da za 45 minuta protiv treceligasa ne mozes da odigras kvalitetno, da se vidi da u toj igri ima smisla, ja ne znam sta reci. Ekipa djeluje totalno neuigrano, rastimovano, nesto se pokusava na individualni kvalitet, trener mlati rukama kao saobracajac. Ja iskreno zelim da sve ovo demantuju u prvenstvu, da se "popisaju" po ovim konstatacijama, Al daj boze.
Većina bh trenera su staromodni i ne napreduju žive od stare slave. A i trenerski posao je dinamičan. Evo ovaj Jakirević već ima napredak i to se vidi. Kakav će biti ovaj Makedonac u SA ostaje da vidimo. Ovi tipa Vlado, Amar, Husref, Marinović, Baka itd. to je škola od prije 30 godina.
+ 1husrefbeg je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:31Većina bh trenera su staromodni i ne napreduju žive od stare slave. A i trenerski posao je dinamičan. Evo ovaj Jakirević već ima napredak i to se vidi. Kakav će biti ovaj Makedonac u SA ostaje da vidimo. Ovi tipa Vlado, Amar, Husref, Marinović, Baka itd. to je škola od prije 30 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.