FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mija » 29 jun 2013, 09:40

damirc je napisao/la:Dugo vagam u sebi da li da nesto napisem vezano za Bekrica.
U provj sezoni Bekric je bio jedan od nasih najboljih igraca trcao, trudio se borio jednostavno ginuo je za plavi dres.
Nakon njegovog povratka jedina utakmica gdje je bljesnuo bio je derbi na Kosevu kada je zavrsilo 2:2 i kada je on prelomio utakmicu svojim asistencijama.
Nakon crvenog kartona u zadnjoj polusezoni i navodne povrede isti taj Bekric je totalno "pao". Poceo je da zavlaci Amara oko ugovora i sam njegov odnos na terenu kada je dobijao priliku je sve govorio.
Amar je iznad sviju, jednog Savica koji nam je donio titulu kupa je poslao na tribinu jer nije zelio produziti ugovor, Zebu je prodao za kikiriki jer nije zelio da se prilagodi ekipi, isto tako i Bekric nije zelio da produzi ugovor i zavrsio je kako je zavrsio.
Bolje je pruziti priliku nasoj djeci Bajicu i Sadikovicu na kojima cemo zaraditi, nego gledati vucaranje Bekrica po terenu.

Gdje god nastavio karijeru sretno mu, ali nakon povratka Bekric nije bio ono sto se je od njega ocekivalo i nije pruzio ni 10% svojih mogucnosti i znanja kao u prvoj svojoj sezoni u plavom dresu.
BRAVO BRATE UPARAVO TAKO-Ma naviklo je to da u nasoj ligi moze raditi sta i kako hoce ali se malo zajebali,i on i Zeba nije na klupi Ivo Istuk koga su igraci samarali 100% tacna informacija nego AMAR OSIM-AUTORITET
Muharemovicu odlazi iz Zelje

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 jun 2013, 09:56

Najvise mrzim kad se papcic digne konta nemoze Zeljo bez mene a nece kile e nemoze burazeru mrs iz Zelje pa zajebaji nekog drugog i ne kofrci se nije se sa manijacima zajebavat pogotovo ovim starijim.Idi u Celik tamo ces profitirat.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 29 jun 2013, 10:11

Da li bi Vi igrali finale kupa protiv Širokog tamo kod njih i da Vam trener kaze, igramo 0-0 danas i onda Pehilj se syebe i da gol i onda mu valja reklame pogodit kod izvodjenja penala??? A tim kupom bi Bekric bio najtrofejniji igrac Zelje??? Manite se price ljudi, mogao je Amar dobit 500.000 KM na zimu za Bekrica al muda se stisla, govorio kako mu prvenstvo nije sigurno,ovo ono. Eh eto sad ode Bekric dzaba, a i sto ne vjerujete u ponude turskih klubova i jos jednog kluba dzaba Vam opet. Kakva crna nasa liga, suj Široki, Sarajevo, to je smijesno. Najbolji igrac Zelje kojeg je Amar ove godine malo je rec zayebao,al na kraju je zayebao sam sebe. Samo cu rec na kraju, derbi utakmica i on Bekrica ostavlja na klupi..I onda izmisljaj bolestanm, povrijedjen, a predstavnici Ziline dosli da ga gledaju. Kako ste zaludjeni Amarom to je nemoguce. Nije on ni blizu cvjecke.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 29 jun 2013, 10:17

jasko_juve je napisao/la:Da li bi Vi igrali finale kupa protiv Širokog tamo kod njih i da Vam trener kaze, igramo 0-0 danas i onda Pehilj se syebe i da gol i onda mu valja reklame pogodit kod izvodjenja penala??? A tim kupom bi Bekric bio najtrofejniji igrac Zelje??? Manite se price ljudi, mogao je Amar dobit 500.000 KM na zimu za Bekrica al muda se stisla, govorio kako mu prvenstvo nije sigurno,ovo ono. Eh eto sad ode Bekric dzaba, a i sto ne vjerujete u ponude turskih klubova i jos jednog kluba dzaba Vam opet. Kakva crna nasa liga, suj Široki, Sarajevo, to je smijesno. Najbolji igrac Zelje kojeg je Amar ove godine malo je rec zayebao,al na kraju je zayebao sam sebe. Samo cu rec na kraju, derbi utakmica i on Bekrica ostavlja na klupi..I onda izmisljaj bolestanm, povrijedjen, a predstavnici Ziline dosli da ga gledaju. Kako ste zaludjeni Amarom to je nemoguce. Nije on ni blizu cvjecke.
Tebe žestoko baca.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

UltraDuh
Kontakt:

Post Postao/la UltraDuh » 29 jun 2013, 10:20

jasko_juve je napisao/la:Da li bi Vi igrali finale kupa protiv Širokog tamo kod njih i da Vam trener kaze, igramo 0-0 danas i onda Pehilj se syebe i da gol i onda mu valja reklame pogodit kod izvodjenja penala??? A tim kupom bi Bekric bio najtrofejniji igrac Zelje??? Manite se price ljudi, mogao je Amar dobit 500.000 KM na zimu za Bekrica al muda se stisla, govorio kako mu prvenstvo nije sigurno,ovo ono. Eh eto sad ode Bekric dzaba, a i sto ne vjerujete u ponude turskih klubova i jos jednog kluba dzaba Vam opet. Kakva crna nasa liga, suj Široki, Sarajevo, to je smijesno. Najbolji igrac Zelje kojeg je Amar ove godine malo je rec zayebao,al na kraju je zayebao sam sebe. Samo cu rec na kraju, derbi utakmica i on Bekrica ostavlja na klupi..I onda izmisljaj bolestanm, povrijedjen, a predstavnici Ziline dosli da ga gledaju. Kako ste zaludjeni Amarom to je nemoguce. Nije on ni blizu cvjecke.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Samireeeee jesil to ti ?

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 29 jun 2013, 10:27

Do mene je ljudi :) halalite mi :lol: :lol: Izgleda da mi je ovo u san doslo. :mrgreen: :mrgreen:

p.s. kad tad cete saznat za ovaj kup..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 29 jun 2013, 10:29

Samir Bekrić je igračina , najbolji igrač kojeg trenutno imamo i ja vjerujem da će ostati u Želji .

Samir Bekrić jedan je od nas !!!
Brkica

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 29 jun 2013, 10:30

Bekric je nas najbolji igrac i tacka.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

UltraDuh
Kontakt:

Post Postao/la UltraDuh » 29 jun 2013, 10:38

na osnovu cega je najbolji ?

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 29 jun 2013, 10:42

UltraDuh je napisao/la:na osnovu cega je najbolji ?
Na osnovu tog sto valjda jedini zna igrati lopte..... Kad vidis kako se krece, kako prima loptu, kako na prvu daje loptu, kako sa lakocom prolazi igrace, tek tada vidis ustvari koliko je to dobar igrac, a jos je i pritom fizicki nespreman.... Kad se spremi kao one 1. sezone kad se Amar vratio postane najbolji igrac lige..... Al' nazalost to necemo opet docekati, jer je Amar ters (i treba da bude, i ja ga podrzavam) i ko mu se jednom zamjeri taj je popusio do kraja zivota, al' msm da Samiru treba dati dr. sansu, jer je Kerli evo vec 2x oprostio za one izrade...
Eto zato je najbolji, al' on na svoju stetu mora trpiti krampe Jamaka, Colica i koga sve ne koji su izbor prije njega.... A poenta je da je on od njih barem 20-takX kvalitetniji igrac....
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 29 jun 2013, 10:44, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 29 jun 2013, 10:43

[quote="UltraDuh"]na osnovu cega je najbolji ?[/quot
Da je zaslužan za osvojene mnoge trofeje i da je uvijek igrao srcem i ginuo na terenu , i nikada nije ništa loše rekao ni o Želji a ni Amaru kad je grijao klupu . Kako sada možete po njemu pljuvat , to mi nikako nije jasno , sramite se !!!
Brkica

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 29 jun 2013, 10:47

ma prijatelju ne znam ko si ali za kup vecina raje zna, jedino neki na forumu jos uvijek brane ali bgm to i ptice na grani znaju, ali raja ja se ne bi slozio sa vama o tome sta pricate za Bekrica, niko od nas ne zna sta je izmedju njega i osima i zbog cega mu sef nije davao priliku ali jedno je sigurno taj momak nije zasluzio da tako pricate o njema a niko od nas ne zna privatno ko je i sta je, ono sto je na terenu pokazivao svaka mu cast, i dan danas je najbolji igrac zelje i ako volim Osima toliko sam se nervirao kada ga nije pusta da igra ni derbi na grbavici i jos mnogo utakmica koje bi sigurno on prelomio, zato nemojte zaboravljati sve ono sto je momak uradio za nas klub SAMI JE I UVIJEK CE BITI JEDAN OD NAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 SAMIR BEKRIC
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

UltraDuh
Kontakt:

Post Postao/la UltraDuh » 29 jun 2013, 10:52

MrMuscle je napisao/la:
Na osnovu tog sto valjda jedini zna igrati lopte..... Kad vidis kako se krece, kako prima loptu, kako na prvu daje loptu, kako sa lakocom prolazi igrace, tek tada vidis ustvari koliko je to dobar igrac, a jos je i pritom fizicki nespreman.... Kad se spremi kao one 1. sezone kad se Amar vratio postane najbolji igrac lige..... Al' nazalost to necemo opet docekati, jer je Amar ters (i treba da bude, i ja ga podrzavam) i ko mu se jednom zamjeri taj je popusio do kraja zivota, al' msm da Samiru treba dati dr. sansu, jer je Kerli evo vec 2x oprostio za one izrade...
Eto zato je najbolji, al' on na svoju stetu mora trpiti krampe Jamaka, Colica i koga sve ne koji su izbor prije njega.... A poenta je da je on od njih barem 20-takX kvalitetniji igrac....
eto sve si rekao
@choks saberi se, niko ne pljuje po njemu

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 jun 2013, 10:56

Povratak rumenog na njegovu prirodnu poziciju bi bilo najvece pojacanje za Zelju ali sad sta je izmedju Amara i njega to samo oni znaju u svakom slucaju Samir Bekric JEDAN JE OD NAS

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 29 jun 2013, 10:57

UltraDuh je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:
eto sve si rekao
@choks saberi se, niko ne pljuje po njemu
Kako ces se spremiti ako ne igras utakmice... Umjesto njega igraju neki koji ni u visockoj Bosni ne bi imali mjesta.... Od treninga nabijas samo kondiciju, al' samo to ti ne treba, pa neces vuci volove i orati da ti treba samo snaga (msm sad njemu treba i og jer nije prosao pripreme, mada je i bez tog bolji igrac od konkurenata mu za poziciju).... Treba malo raditi i na tehnici i uigravanju....
Uglavnom vidi se sve kad ko zna igrati fudbala, a ako se za nekog u nasoj BH Ligi moze reci da zna igrati fudbala, onda je to Samir svakako....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 29 jun 2013, 10:59

pusti te to bracoo bice s bekric em sta bude vjerujem ja u amara .... nego eo plzen s drugoligasem 2:1 Odigra ja zadovoljan i mi ovako :D

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 jun 2013, 11:01

Nakamura je napisao/la:pusti te to bracoo bice s bekric em sta bude vjerujem ja u amara .... nego eo plzen s drugoligasem 2:1 Odigra ja zadovoljan i mi ovako :D
kako bi nam ovaj rezultat valjao da se raja nafura pa puno bi kosevo bilo

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 29 jun 2013, 11:03

CARSON je napisao/la:
Nakamura je napisao/la:pusti te to bracoo bice s bekric em sta bude vjerujem ja u amara .... nego eo plzen s drugoligasem 2:1 Odigra ja zadovoljan i mi ovako :D
kako bi nam ovaj rezultat valjao da se raja nafura pa puno bi kosevo bilo
bi kad bi se raja nafurala, al kad bi se i igraci onda bi na kosevu popusili petaka

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 29 jun 2013, 11:04

Pa pokazao je da je najbolji u silnim utakmicama, koje je odigrao u poslednjih godinu dana. Sjetimo se samo tekme u Mariboru, zatim oba zadnja derbija, a posebno uzvrata finala KUP-a u Sirokom... Dobro je momak uopce pri pameti sta je dozivio...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 29 jun 2013, 11:05

na osnovu cega je najbolji ?
eto sve si rekao
@choks saberi se, niko ne pljuje po njem

Sabrao se druže ;) :)
Brkica

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.