Ma razumijem ja sta ti govoris ali jesmo li uopste probali ganjati neki standard sto se te oblasti tice?? Po meni nismo.. Ne trebaju tu neka velika ulaganja, pa cak ni neka pretjerana strucnost.. Treba samo par entuzijasta koji su spremni posvetiti par sati dnevno klubu i ljudima zbog kojih taj klub postoji.. Danas je bar lahko doci do javnosti ali do nje treba doci na pravi nacin.. Zar mislis da, recimo, nasa web stranica nebi imala par sponzora kada bi bila dobro posjecena?? Da bi bila posjecena potreban joj je i odredjeni sadrzaj a ne da svakih par dana tamo izadje neki clanak.. Zeljo tv je bio kvalitetan projekat.. Kvalitetno je osmisljen i nije bio problem naci sponzore koji ce omoguciti da se taj projekat realizuje.. Zasto, recimo, nemamo forum na nasoj oficijelnoj stranici?? To bi joj poprilicno popravilo posjecenost jer je cinjenica da Zeljinih navijaca ima najvise u ovoj drzavi i da se nalaze u svakom njenom dijelu.. Pa i pitari su daleko ispred nas sto se ovog tice a ni u njih nije nista bolja finansijska situacija.. Cak nam oni nebi trebali ni biti mjerilo jer mi imamo puno vise za ponuditi ali to ne nudimo..DzoleZeljo je napisao/la: @champions1921 - Vidi nesto, ti to gledas zapadnjacki gdje funkcionisu svi sistemi vlasti. Ovdje to nije tako, nije je uopste jednostavno kako u teorijskim knjigama pise. Cudan ti je balkan. Evo sam gledas, imas rezultate, titule, sve zivo, opet raje nemas. Ja iskreno idem da gledam Zelju, pa s kim god da igrao, ali oni od kojih ces zaradti ne gledaju tako na stvar. Ja ti garantujem, jednim iskorakom u evropu, i eto ti najboljeg moguceg marketinga. Drugacije to ovdje ne moze, jer mi drugacije nismo naucili. Brzo se svega zasitimo i ono sto nam je bitno, postane nebitno.
Ne znam.. Ako ovako nastavimo nastavice se i stagnacija, stim i pad posjete, manji priliv love a bunar ce biti sve dublji i dublji jer se vise oslanjamo na na neku vrstu srece nego na sopstveni rad..
A sto se tice kredita oni su ti prevelik rizik s obzirom na koji nacin funkcionise bankarstvo u nasoj drzavi.. Uspjeh preko noci nije realno ocekivati ali mi ne radimo ni ono "mic po mic".. Stali smo skoz sto se svega tice osim Amara i ekipe..