FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako nam metalist ne uvali vise od tri gola onda sam zadovoljan sa pripremama
.

- Ultras1921
- Kontakt:
evo Bucan potpiso na jednu godinu 

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Drago mi je zbog Bucana.U zadnje vrijeme covjek se razocaro u nasu ligu,bio je okacio kopacke o klin,a eto sad ce igrati u LP.
Sretno majstore.
Sretno majstore.
Gdje se igraju utakmice u Sloveniji? Ptuj ili? I zna li se odprilike na kolko je godina Anel potpisao?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Minimalno 5sajo10 je napisao/la:Gdje se igraju utakmice u Sloveniji? Ptuj ili? I zna li se odprilike na kolko je godina Anel potpisao?

I vjerovatno ce negdje sada na posudbu otici kad se vrate iz Slovenije.nime_tm87 je napisao/la:Minimalno 5sajo10 je napisao/la:Gdje se igraju utakmice u Sloveniji? Ptuj ili? I zna li se odprilike na kolko je godina Anel potpisao?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
arelinho nemas kredibilitet da bilo sta kazes... to nije nigdje objavljeno, prema tome vjerovatno lupas (jer je neko slicno spomenuo neki dan), a sumnjam da si dobar sa nekim iz kluba ko ti je to potvrdio jer si rekao da Jusic se pridruzuje ekipi u Mrkonjic Gradu a covjek te isti dan provali...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
neces mi ti govoriti da li ja imam neki kredibilitet da govorim sta hocu i kada hocu,jesam ja prvi rekao za novog golmana Loncarica ?? jesam i bio sam u pravuBaja_Zvjerka je napisao/la:arelinho nemas kredibilitet da bilo sta kazes... to nije nigdje objavljeno, prema tome vjerovatno lupas (jer je neko slicno spomenuo neki dan), a sumnjam da si dobar sa nekim iz kluba ko ti je to potvrdio jer si rekao da Jusic se pridruzuje ekipi u Mrkonjic Gradu a covjek te isti dan provali...
a evo sto se tice Alibasica, Anel Alibašić koji je sa igračima Željezničara bio na pripremama i probnom radu u Mrkonjić Gradu potpisaće ugovor sa Plavima.
Naime ovaj brzonogi krilni igrač zadovoljio je ukuse stručnog štaba za vrijeme probnog rada i potpisaće dugogodišnji ugovor sa najtroefejnijim klubom u Bosni i Hercegovini.
Inače ovaj maldi fudbaler je u prošloj sezoni nastupao za Bosnu iz Kalesije u kojoj je bio najbolji igrač. Alibašić će najvjerovatnije sljedeću sezonu provesti na posudbi u nekom od klubova u BiH.
Mlad je igrac i ici ce na posudbu,jer su tako isto isli i Pehilj i Ramic i kad su dosli

Jesu spomenuli ovo na sportsport i s.csportu za posudbu,naravno...,ali ja sumnjam da ce tako biti, davat ce njemu Šef pomalo šansu kao sto je bilo sa Arminom npr...
Ali brate ne mozes njega porediti sa Arom jer Ara je kod nas dosao na posudbu i sta je trebalo onda mi njega da posaljemo na posudbu hhnime_tm87 je napisao/la:Jesu spomenuli ovo na sportsport i s.csportu za posudbu,naravno...,ali ja sumnjam da ce tako biti, davat ce njemu Šef pomalo šansu kao sto je bilo sa Arminom npr...

Ali eto AO je za sve zaduzen i on najbolje zna i vidjecemo sta ce po tom pitanju uraditi.
Ako bude vanserijski igrac sto ce amar procijeniti nema sanse da ga dadne na posudbu.
To je to!nime_tm87 je napisao/la:Minimalno 5sajo10 je napisao/la:Gdje se igraju utakmice u Sloveniji? Ptuj ili? I zna li se odprilike na kolko je godina Anel potpisao?

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Plzen ostaje bez najvrijednijeg igrača?
Željezničar će u drugom pretkolu Lige prvaka igrati protiv češkog prvaka Plzena.
Prema Trasnsfermarktu najskuplji igrač tog tima je Vladimir Darida čija tržišna vrijednost iznosi skoro sedam miliona eura i koji bi prema najavama mogao napustiti Plzen.
Liga šampiona je veliki izazov za svkakog igrača, ali Darida ne krije da je njegov prioritet odlazak u inostranstvo.
"Nije nikakva tajna da bih volio napraviti inostrani angažman. Mislim da je došlo pravo vrijeme za to i želim napraviti daljnji iskorak u mojoj karijeri. Liga prvaka je lijepa destinacija za sve nas i veliki izazov ali moja sudbina je u ruka Plzena, koji želi i zaraditi mojom prodajom, ali i naći dostojnu zamjenu", rekao je mladi ofanzivni veznjak koji ugovor sa češkim prvakom ima do 2016. godine.
Željezničar će u drugom pretkolu Lige prvaka igrati protiv češkog prvaka Plzena.
Prema Trasnsfermarktu najskuplji igrač tog tima je Vladimir Darida čija tržišna vrijednost iznosi skoro sedam miliona eura i koji bi prema najavama mogao napustiti Plzen.
Liga šampiona je veliki izazov za svkakog igrača, ali Darida ne krije da je njegov prioritet odlazak u inostranstvo.
"Nije nikakva tajna da bih volio napraviti inostrani angažman. Mislim da je došlo pravo vrijeme za to i želim napraviti daljnji iskorak u mojoj karijeri. Liga prvaka je lijepa destinacija za sve nas i veliki izazov ali moja sudbina je u ruka Plzena, koji želi i zaraditi mojom prodajom, ali i naći dostojnu zamjenu", rekao je mladi ofanzivni veznjak koji ugovor sa češkim prvakom ima do 2016. godine.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Vise im nista ne vjerujem, al kad bi se prodao do tekme to bi bilo odlično!!!
Ma ni ja, ali eto opet, nekako se nadam da je ovo istinanime_tm87 je napisao/la:Vise im nista ne vjerujem, al kad bi se prodao do tekme to bi bilo odlično!!!
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ma kad bi igrali sa deset igraca imali bi vece sanse od nas realno.
Ja sam mislio da je Bučan potpisao bar na dvije godine, čemu ovo na jednu godinu!? Garant sljedeče godine neće računati na njega tj. u planu su mlađi. Ne vidim nikakvo drugo objašnjenje... Volio bi da hoće ova zvanična stranica objaviti sve one koji su potpisali u ovom periodu i na koliko. Pisali su i za Vasilića da je ""potpisao" a on ode bez ugovora. Više ne možeš nikome ništa vjerovati dok to ne objavi zvanična stranica kluba.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- champions1921
I dati Slobodi 70.000 KM na ime naknada za treniranje.. Ne treba se zamarati glupostima i trebamo postati svjesni da su mladi igraci koji imaju odredjeni kvalitet (U-19, U-21 reprezentativci) preskupi za nas i da su sanse da neki od njih zaigraju kod nas najminimalnije moguce..gio10 je napisao/la:
Evo Mešanović uzeo papire, zašto ne krenuti po njega
BUDI ŽELJO !!!
champions1921 je napisao/la:I dati Slobodi 70.000 KM na ime naknada za treniranje.. Ne treba se zamarati glupostima i trebamo postati svjesni da su mladi igraci koji imaju odredjeni kvalitet (U-19, U-21 reprezentativci) preskupi za nas i da su sanse da neki od njih zaigraju kod nas najminimalnije moguce..gio10 je napisao/la:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mesanovi ... iji/107971" onclick="window.open(this.href);return false;
Bolje od E. Colica ne mozemo dovesti zato sutimo svi kolektivno.
Ma mi možemo samo boga moliti da se poklopi neka dobra generacija pa da imadnemo kvalitetan tim. Niti možemo zadržavati kvalitetne igrače, niti ih možemo dovoditi a kad imamo u ekipi neko promašeno "pojačanje" (tipa E. Čolić) mi se takvih ne rješavamo dok ne ostare u klubu tj. izvlačimo od njega maksimalu iako je nekvalitetan i ne tražimo bolje. Realnost...gOlijat je napisao/la:champions1921 je napisao/la:I dati Slobodi 70.000 KM na ime naknada za treniranje.. Ne treba se zamarati glupostima i trebamo postati svjesni da su mladi igraci koji imaju odredjeni kvalitet (U-19, U-21 reprezentativci) preskupi za nas i da su sanse da neki od njih zaigraju kod nas najminimalnije moguce..gio10 je napisao/la:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mesanovi ... iji/107971" onclick="window.open(this.href);return false;
Bolje od E. Colica ne mozemo dovesti zato sutimo svi kolektivno.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...