Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
odes na npr b.e.t-live . com i napravis sebi tiket i ides "spremi" i pojavi ti se slika tiketa, zatim odes na tastaturi "print screen" i onda odes u paint i desni klik i "paste"....zatim odes da lijeve strane kliknes na ikonicu "select" i isjeces sa te slike sto si nalijepio u paint dio ko sto vidis kod mene.....onda otvoris novi prozor "paint" i zalijepis tu sliku sto si isjek'o....i snimis u formatu "JPEG".......to je jedan korakvolimliverpool je napisao/la:Slovacka-BiH 3+ 1.95
JAR-SAD 1 2.20
Svicarska-Ukrajina PS 1 1.70
Partizan-Caja Laboral 2 1.65
Olimpija-Valencia (-5.5) 2 1.85
Friesenheim-Melsungen x2 2.16
48.09 Ulog 2.00
TOP/Magnitogorsk-CSKA M. 1 1.75
Italija-Turska (21) 1 1.60
Yugra-Atlant M. 1 2.10
UFA-Din.Riga x2 2.05
12.05 Ulog 5.00
Na prvom tiketu sto se tice Olimpije igrao sam da ce ona pobijediti ispod 6 razlike ili da ce izgubiti,eventualno igrati nerijeseno.
Drugi tiket sam odigrao samo da imam sta pratiti sada,ali Italija ne pocinje.Zna li neko sta je u pitanju?
Kasnije ide jos jedan tiket na 5KM.
@adis.p
Kako si to uradio,mozes li objasniti?
kad uradis korak 1 onda ides na stranicu http://img20.imageshack.us i uploadujes sliku....onda ces imati url te slike koju si uploadovao i onda je mozes postavit ovjdje......(nadam sa da to znas al ako ne znas.....kad nesto hoces napisati pogledaj malo visocije i imas "Img" i kliknes tu i onda ctrl+v i to je to )volimliverpool je napisao/la:Slovacka-BiH 3+ 1.95
JAR-SAD 1 2.20
Svicarska-Ukrajina PS 1 1.70
Partizan-Caja Laboral 2 1.65
Olimpija-Valencia (-5.5) 2 1.85
Friesenheim-Melsungen x2 2.16
48.09 Ulog 2.00
TOP/Magnitogorsk-CSKA M. 1 1.75
Italija-Turska (21) 1 1.60
Yugra-Atlant M. 1 2.10
UFA-Din.Riga x2 2.05
12.05 Ulog 5.00
Na prvom tiketu sto se tice Olimpije igrao sam da ce ona pobijediti ispod 6 razlike ili da ce izgubiti,eventualno igrati nerijeseno.
Drugi tiket sam odigrao samo da imam sta pratiti sada,ali Italija ne pocinje.Zna li neko sta je u pitanju?
Kasnije ide jos jedan tiket na 5KM.
@adis.p
Kako si to uradio,mozes li objasniti?
hahah.....pa nezz hocul dobit al se nadam......i ovo sam samo onako rekreativno uplatio jer su prijateljske utakmice gdje se vecinom eksperimentise i tako da ne treba ic sa vecim ulogom.....pozzzEric Cartman je napisao/la:@adis.p
Stvarno mislis na 1km dobit 200 ?
Samo F.K.S !! je napisao/la:bet-live.com
U koju rubriku idem da bi spremio tiket??Samo F.K.S !! je napisao/la:bet-live.com
pa kad sebi napravis tiket jednostavno odes u gornjem desnom uglu " Spremi"volimliverpool je napisao/la:U koju rubriku idem da bi spremio tiket??Samo F.K.S !! je napisao/la:bet-live.com
Jbg,jaruga,kao da ruski jezik ucimCitizen-X je napisao/la:nabijem vas nepismene
Pa to mi treba,ne znate objasniti,'bem vas jaSamo F.K.S !! je napisao/la:I ja jaruga
evo objasnjenje :
1. Otvoris stranicu
2. Nadjes par npr real malaga i sad ti pise ovako 1 x 2 i kvote ispod
3. kliknes na kvotu
4. pojavi ti se kao neka kocka u desnom cosku
5. kad zavrsis samo otidji spremi
pa cim udjes u stranicu otvori ti se danasnja ponuda....i listas i biras parove i staces odigrat.....a ako hoces da igras npr slovacka - bihvolimliverpool je napisao/la:Ali kako da napravim tiket,to ne mogu shvatiti nikako,kako da na stranici toj napravim tiket?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.