SlevinKelevra je napisao/la:Konstruktivan prijedlog: dati jos 2-3 mjesta Primeri za ulazak u LP. Ima li neko da misli da bi Villarreal, Bilbao ili Celta ispusli od Dinama ili od Olympiacosa kuci?

Mozda nebi ispusili, ali ja bi radije uskratio par mjesta i dao slabijim ligama, jer je postalo dosadno. Evo igrala je Rijeka s Betisom i Sevillom ne tako davno u EL i imali su 3 remija i minimalan poraz kod Seville. Slaven Belupo je u konopcima drzao Bilbaa koji se samo pukom srecom provukao iako su izgubili u Koprivnici. Dinamo je dobio Villarreala... Taj spomenuti Olympiakos je prosle sezone dobio Atletica.
Ne znam zasto ljudi misle da bi LP bila zanimljivija da ju igraju samo klubovi iz najjacih liga. Bila bi hrpa medjusobnih utakmica klubova iz iste zemlje. Prati Primeru ako ti je vec toliko jako. LP trebaju igrati klubovi iz sto vise zemalja. Radije bi gledao Olympiakos, BATE, Gent i slicne nego petoplasirane ekipe iz Njemacke, Spanjolske, Italije, Francuske. Ne mislim da je kvalitet jednak, samo mi je ta raznovrsnost puno zanimljivija.
Kod engleza se sad malo promjenilo stanje, ali dok se City nije pojacao svake godine smo imali United, Chelsea, Liverpool i Arsenal. Svi oni svake godine igraju bez obzira bili prvi, drugi, treci ili cetvrti. To je dosadno. Jesu svi oni bili jaki, ali da su imali tri pozicije onda bi svake godine jedan izbivao i kad se vrati bilo bi nesto zanimljivo, kao United sada ili Liverpool u nekom buducem vremenu. City je razbio tu monotoniju i velikoj cetvorci doveo u pitanje nastup u LP.