---------------Besic------------
Vezni red za iduca 3 ciklusa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Usra ga i ti. Malo je on prenaglio s tim izjavama da će se brzo vratiti. Ima na PAOK-ovoj stranici izvještaj o povrijeđenim, za njega piše drugi stepen mišićne povrede, za zacjeljenje toga treba vremena.Lakoste je napisao/la:Obnovio je povredu. Ne trenira uopste
Hajde ti nama daj koju informaciju na Duljevicevoj temi, nema te tamo od remija sa Prijedorom, a davao si iscrpne izvjestaje.Lakoste je napisao/la:Obnovio je povredu. Ne trenira uopste
Pivopija je napisao/la:Hajde ti nama daj koju informaciju na Duljevicevoj temi, nema te tamo od remija sa Prijedorom, a davao si iscrpne izvjestaje.Lakoste je napisao/la:Obnovio je povredu. Ne trenira uopste
Samo se salim brate,nije mi bila namjera da provociram, a pogotovo ne mrzim nikoga, a i kako bih kad mi je pola familije pitari, samo brate pretjerujete kad su bivsi igraci Sarajeva u pitanju. Ja sam prije svega navijac reprezentacije I volio bih da sutra ovi momci budu nosioci repke,ali u ovom momentu ima boljih igraca od Duljevica u nasoj ligi, halali brate jos jednom.siljevac je napisao/la:miiisssskee bh/*****nemoj da blatis i pises nebuloze jer si
u samoga sebe . nije bitno koja je liga ali je bitno da je momak najbolji igrac paoka . ako pokusavas da provociras to ti ne uspijeva .
kako bi bilo da malo razmisljas kad pises ali mozda ne uspijevas . ti mrzis covjece imas
malo tise samo
Ma ja tebe brate razumijem,nego ja to malo zbog ovih sto guraju Cimirota umjesto Besica, Duljevica umjesto Lulica itd...Znas i sam da ima takvih, a ja bih licno volio da ova liga svake godine po dva igraca za repku, jos nekog Dzeku, Viscu,Hodzica,Cimirota, a mozda ovo smanjenje broja klubova i donese veci kvalitet lige,ko zna,zivio ti menisiljevac je napisao/la:miiisssskee bh/----****** vidi kralju i ja pricam o repki a ne o sarajevu . ima igraca koji igraju u losijim ligama pa igraju za repku . cimi je voljen od navijaca a i obecao je oprostaj na kosevu . pusti mlade ljude da se izbore pod suncem jer meni je drago da neko uspije bio on iz zelje , slobode ili celika . ne moze 11 igraca igrati iz sarajeva niti iz zelje valjda me sad kontas sta pricam . hvala ,mislio sam naravno za repku da ne ostanem ne dorecen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.