Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
A Navijaci Po meni !!!
Balkan !! Grobari ubedljivo !! Onda Torca,Delije isto ,BBB ,PA Hz i TM zatim Lesinari !!
Balkan !! Grobari ubedljivo !! Onda Torca,Delije isto ,BBB ,PA Hz i TM zatim Lesinari !!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Vaterpolo klub Jug,Grobari im uzeli trans na f4 eurolige i okacili ga na JNA na proslavi titule gde sam ga i video.Ali nisam znao da li imaju neku organizovanu grupu.No moje misljenje je da svako skidanje zastave treba pozdraviti ako je u navijackom duhu.steve-o je napisao/la:a tko su ovi? mislim za koji zu klub vezaniDevil je napisao/la:
Nasao sam sliku vezanu za one navijace VK JUG dakle nije ni cudo sto su im je Grobati uzeli i postavili na JNA.
@CoDe nadam se da se salis kada je fudbal u pitanju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
grobari u kosarci,bbb u sranjima,delija u ljudima i pjesmi su jaki a ovi nasi niko nije jak Razlog: dok klub pobjedjuje pun stadion i navijacka tribina a kad su rezultati losi niko ne dolazi... a torca je isto jaka kao i delije.. to je sto se nas tice a ovi ostali u turskoj grckoj itd su malo ludji i veci su fanaticiCoDe je napisao/la:A Navijaci Po meni !!!
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
[youtube][/youtube]
Imali ko jaci
Imali ko jaci

FC BAYERN je napisao/la:[youtube][/youtube]
Imali ko jaci
Mocno!!!
Jeste mocno i dobro navijanje ali brate otvorena je tema BIH navijaci i tamo stavljajte ovajve klipove da ne stoji prazna bezveze a moze se i tamo lepo razgovarati o ovakvim klipovima,a ovde ostavite za INO fudbal.
lks-gornik

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ovo volim kad su navijaci slozni,ako se jedan skida svi se skidaju a ne da neki budu bez majice a neki sa njom.
slazem se. bas to je glavna prednost kod ovi poljaka, na tribini vlada sloga ko' u vojsci zato im i jest scena prejaka.Devil je napisao/la:Ovo volim kad su navijaci slozni,ako se jedan skida svi se skidaju a ne da neki budu bez majice a neki sa njom.
-
- Kontakt:
MaliMemo je napisao/la:[youtube][/youtube]
medzu najboljim definitivno...nego hopceli im biti stadion gotov do pocetka lige prvaka...
finale kupa jagiellonia(prva liga)-pogon(druga liga): 4.500 navijaca jagiellonie vs. 7.500(!) navijaca pogona na neutralnom stadionu:

pogon

[youtube][/youtube]

pogon

[youtube][/youtube]
Ovi Poljski navijaci rade cuda, svaka utakmica ima neku opasnu koreografiju.
Svaka cast.
Svaka cast.

× Plava krv ispod koze ×
ovo je golemo, drugoligas a ovakve navijace ima 

Neverujem jer se on pravi za potrebe SP koje je 2012.booty-king je napisao/la:MaliMemo je napisao/la:[youtube][/youtube]
medzu najboljim definitivno...nego hopceli im biti stadion gotov do pocetka lige prvaka...
- Napolitano
- Kontakt:
Turci su strastevniji u drugoj ligi, cak i nizim, znate i sami snimke kad je Denny Dyer bio u Turskoj!steve-o je napisao/la:ovo je golemo, drugoligas a ovakve navijace ima
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
kispest-ferencvaros

gornik-warta, druga liga...
http://www.torcida.eu/2010/wiosna/gorni ... /index.htm
http://www.torcida.eu/2010/wiosna/gorni ... /index.htm
[youtube][/youtube]
Poljski navijači su elita.
@Neutral: steta sto ih nema na SPu, sjecam da je bilo interesantno s njima na SPu 06' u njemackoj
ps: prejak ti je avatar, american psycho jelde?

ps: prejak ti je avatar, american psycho jelde?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.